mamalala

New member
|כוכב|זה או זה|כוכב|

שלום לכולם וברוכים הבאים לזה או זה דפנה והעוגיות חוקי המשחק (למי שלא מכיר ) : אני שואל שאלה של או או ומי שמגיב לי עונה לי מה הוא בחר מבין האפשרויות ושואל שאלה משל עצמו וכן הלאה...... דוגמא: יוסי: ארטיק שוקולד או ארטיק וניל? דני: (בתגובה) ארטיק שוקולד. כתום ואו כחול..... אני מקווה שהבנתם את החוקים... אבל.... קבלו את השינוי: השאלות חייבות להיות קשורות לדפנה והעוגיות! טוב אז אני אתחיל ..... קובי או דפנה פיק?

mamalala

New member
אוח נו.. תיקון אחרון: ../images/Emo41.gif זה או זה ../images/Emo41.gif

limors2

Well-known member
השחור!!

ראיונות עוגיות מצולמים או ראיונות עוגיות כתובים? (וידאו או כתבות)

mamalala

New member
וידאו כמובן!

דפנה- עם חולצת פסים: http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/medium/078906.jpg או עם חולצה כזאת (נראה לי שקוראים לזה חשופת גב) http://www.oogiot.com/images/peek.jpg

kepit

New member
פסיםספיםפסיםםם |מואהב|

נאמ .. שאלה שאלה.. קליפים- קובי או דפנה פיק? (יש קליפים של שניהם נכון? תגידו לי שלא טעיתייי)

דפנה פיק../images/Emo99.gif!!!../images/Emo85.gif

וכן, לקובי גם יש קליפ
אבל הקליפ של "דפנה פיק" הרבה יותר משעשע
קסילופון או קאזו? (זה עדיין קשור לעוגיות
)

נעמקה19

New member
קאזו!

מה, זה הרבה יותר סקסי. לפני כמה זמן התלהבתי ממישהו שראיתי שיש לו קאזו, וצרחתי עליו בהסטריה "אתה יודע לנגן?!?!" ואז הוא צחק עליי ואמר שכל אחד יכול לנגן בקאזו
אניוואי - הכרזות של ההופעות שהיו פעם, או של עכשיו?

mamalala

New member
באמת כל אחד יכול לנגן...

זה כמו לשרוק... רק יותר קל... את שפוט מוציאה אוויר לתוך זה וזה עושה קול.... עם כל הכבוד לדודו גבע הכרזות של היום יותר יפות.... מיליון או יותר גדולה?

clyps

New member
אהה... הממ..באלבום

קשה לדעת לגבי השירים שעוד לא באלבום, כי הם לא עובדו והאיכות שלהם לא משהו.. למרות שהם טובים אחד אחד >< דפנה או דנג'ה? (נדוש, תתגברו)

Fuhrer

New member
תמר-זיו

עוגיה או וופל נהוג גם לחפור בנושא בעקבות : עוגיה - סוג, טעם, ריח. וופל - טרי/מעובש, מילוי/אבק פריכות/התיישנות וכו'. אך נשאר עם : *טרם טרם טרם טרם סטגדיש/סטגדש/בום בום/ מצילה!* עוגיה או וופל ?

קשה...../images/Emo85.gif

הופעות בלילה זה כיף, אבל כשסיפרו לי על ההופעות אחה"צ של המכשפות בימי שישי, התלהבתי יותר. אז... הופעות באור יום... (למרות שאצל העוגיות יכולים לכתוב שההופעה מתחילה ב12 בצהריים אבל למעשה היא תתחיל ב12 בלילה... ניחא.) עוגיות בת"א או עוגיות בירושלים?

kepit

New member
קשה..

כי ירושלים יותר קרוב.. אז עדיף ירושלים אבל תל אביב יותר זול .. אז עדיף תל אביב.. אבל אני אלך על ירושלים..
אממ.. דפנה או העוגיות ? (קרדיט לעדי כפרעלייה

mamalala

New member
עם כל הכבוד לדפנה...

אני בוחר בעוגיות
חתימה על דיסק או על פוסטר? (אני יודע שזה מטומטם פשוט אין לי רעיון)

limors2

Well-known member
פוסטר!

במיוחד אחד מותאם אישית
ללכת להרבה הופעות או ללכת פעם ב כדי להנות מהציפיה?

וואו איזה קשה...../images/Emo85.gif

אבל ללכת הרבה וללכת פעם ב אילו מונחים יחסיים
הממ.. ללכת פעם ב..! ערגליות (דנג'ה) או אוראו (אור) ?

למעלה