דעתי בעיניין...
לפי דעתי אנג'לינה מאוד הגזימה עם עיניין האימוצים. נכון, במבט ראשון זה ניראה שהכוונה שלה היא טובה,והיא עושה את מה שהיא עושה מתוך רחמים,אבל כשמתחילים להתעמק בעיניין,מתחילים להרהר ולומר :"וואלה,היא עושה את זה בשביל הפירסום" ואצלי ההירהור הזה גם כן עבר בראש בייחוד שהיא הצהירה באיזשהו ראיון ש:"יש לה יותר סימפתיה לילדים המאומצים שלה" ולי ניראה שיש איזושהיא סטירה במישפט הזה ,אני מיתכוונת ,שאנג'לינה הבהירה לא מעט פעמים שהיא אוהבת ילדים ,אז אם זה כך ,אז לא משנה איזה ילד זה ,לכן האהבה שלה אמורה להיות שווה לכל הילדים ובייחוד לבת הבילוגוית שלה ,שעל זה אין ויכוחים..אז מה פיתאום היא יוצאת בהצהרה כזו? יש לי עוד סיבה שביגללה אני חושבת שאנג'לינה מאמצת בשביל הפירסום: כידוע לכולם ארצות הברית היא איזור גדול מאוד,אז ברור שבמקום הזה מתאכסנים לא מעט יתומים, אפילו המון! אז למה אנג'לינה מרחיקה לכת ,ונוסעת עד למדינות עולם שלישי?, ובכל זאת ילד יתום זה ילד יתום ולא משנה היכן הוא יגור. אז כמובן שהיא עושה את זה כדי לעורר שערווריות ושכולם ידעו "שכרגע אנג'לינה מאמצת". אבל כל הסיבות האלו שציינתי אינם מונעים ממני להעריץ פחות את אנג'לינה. כי אני יודעת שכרגע יש מין "מודע" כזה בהווליווד,או יותר נכון"תחרות" של -"מי מאמץ יותר" וכולנו יודעים שהאימוץ הזה נובע לא פחות ולא יותר מפרסום.אז אני לא מאשימה את אנג'לינה,היא תעבור את זה. אבל בראד....עליו אני בכל זאת מרחמת ,היא מאמצת בלי לשאול אותו,וכמו שראינו הוא בבירור מעדיף את שיילו.