הקפצת דיון.

asasd11

New member
דעתי בעיניין...

לפי דעתי אנג'לינה מאוד הגזימה עם עיניין האימוצים. נכון, במבט ראשון זה ניראה שהכוונה שלה היא טובה,והיא עושה את מה שהיא עושה מתוך רחמים,אבל כשמתחילים להתעמק בעיניין,מתחילים להרהר ולומר :"וואלה,היא עושה את זה בשביל הפירסום" ואצלי ההירהור הזה גם כן עבר בראש בייחוד שהיא הצהירה באיזשהו ראיון ש:"יש לה יותר סימפתיה לילדים המאומצים שלה" ולי ניראה שיש איזושהיא סטירה במישפט הזה ,אני מיתכוונת ,שאנג'לינה הבהירה לא מעט פעמים שהיא אוהבת ילדים ,אז אם זה כך ,אז לא משנה איזה ילד זה ,לכן האהבה שלה אמורה להיות שווה לכל הילדים ובייחוד לבת הבילוגוית שלה ,שעל זה אין ויכוחים..אז מה פיתאום היא יוצאת בהצהרה כזו? יש לי עוד סיבה שביגללה אני חושבת שאנג'לינה מאמצת בשביל הפירסום: כידוע לכולם ארצות הברית היא איזור גדול מאוד,אז ברור שבמקום הזה מתאכסנים לא מעט יתומים, אפילו המון! אז למה אנג'לינה מרחיקה לכת ,ונוסעת עד למדינות עולם שלישי?, ובכל זאת ילד יתום זה ילד יתום ולא משנה היכן הוא יגור. אז כמובן שהיא עושה את זה כדי לעורר שערווריות ושכולם ידעו "שכרגע אנג'לינה מאמצת". אבל כל הסיבות האלו שציינתי אינם מונעים ממני להעריץ פחות את אנג'לינה. כי אני יודעת שכרגע יש מין "מודע" כזה בהווליווד,או יותר נכון"תחרות" של -"מי מאמץ יותר" וכולנו יודעים שהאימוץ הזה נובע לא פחות ולא יותר מפרסום.אז אני לא מאשימה את אנג'לינה,היא תעבור את זה. אבל בראד....עליו אני בכל זאת מרחמת ,היא מאמצת בלי לשאול אותו,וכמו שראינו הוא בבירור מעדיף את שיילו.

העניין הוא, שהיא התחילה לאמץ עוד לפני הקשר

שלה עם בראד וכשהיא מאמצת, היא מאמצת כאם חד הורית ובראד מבחינתו בחר להצטרף כאב מאמץ בעניין היתומים בארה"ב, אני חושבת שהעניין הוא בעצם כך שהיתומים מגיעות ממדינות שנמצאות במצב של מצוקה כמובן שהיא יכולה לאמץ בארה"ב, אבל כיוון שהיא מעורבת כ"כ הומניטרית ויש לה את האמצעים להגיע למקומות הללו ולהציל ילדים שנמצאים באיזו מלחמה ובעוני, אז היא בוחרת לאמץ כך זה שזה זוכה לתשומת לב תקשורתית זה משהו שבא עם עצם היותה חלק מהעולם הזוהר, עם או בלי קשר לאימוץ.

LiRs Lullaby

New member
ממש קישקוש.

מי לעזאזל עושה תחרות אימוצים? ממתי אימוצים זה סוג של תחרות? מה זה, ספורט אולימפי? את באמת רוצה לומר לי שאנג'לינה מאמצת בשביל הפירסום? היא הרי יכלה להיות מפורסמת בלי זה, היא יכלה להיות פאריס הילטון מטומטמת ומסוממת שקופצת ממסיבה למסיבה, ממיטה למיטה - גם זה מביא הרבה פירסום. אבל היא לא עושה את זה כי היא כבר התבגרה. היא כבר יודעת מה יותר חשוב בחיים - והמסיבות הריקניות האלה הן כנראה לא בשבילה. וברור שהיא מרגישה יותר סימפטיה לילדים המאומצים שלה - הם חיו בחור, במצבים הרבה יותר קשים, כשהבת שלה נולדה מראש לעולם שכולו טוב. זה לא אומר שהיא אוהבת פחות את הבת שלה, אלא שרק יש לה הרבה יותר חמלה למה שעברו הילדים המאומצים שלה, שננטשו על ידי הוריהם. והסיבה שהיא לא מאמצת ילדים אמריקאים היא בגלל שהיא יודעת שלהם יש יותר סיכוי להגיע לבית טוב, בעוד שליתומים מארצות עולם שלישי יש הרבה פחות. יש ליתומים האמריקאים מזל שהם אמריקאים - הרי מראש ידוע שמי שיאמץ אותם יהיו מבית טוב ויחיו, ולילדים מארצות העולם השלישי יש סיכוי יותר גבוה לחלות, לגווע ברעב, להינטש וכו'. לדעתי, זה פשוט מגוחך שאנשים מנסים להציג אותה בתור חובבת פירסום רק בגלל שהיא מאמצת ילדים מעולם שלישי: להיפך, כמה סלבס כבר עושים דבר כזה? הולכים להתנדב במקומות שכוחי אל? רובם הגדול בטח תורם כמה $$$ והולך ישר לאפטר פארטי של איזה פרימיירה לסרט, בזמן שהיא אשכרה מביאה את זה לידיעת הציבור. זה כל כך מגוחך.

היא תורמת שליש מההכנסות שלה לצדקה../images/Emo45.gif תוספת->

ובנוגע ל"סימפתיה" שהיא חשה לילדים המאומצים, סימפתיה זה לא בהכרח אומר העדפה... סימפתיה זה לגלות אהדה כלפי מישהו וזה טבעי שהיא תגלה אהדה למצב ולהסטוריה שממנו מגיעים ילדיה המאומצים. אני אישית לא חושבת שזה אומר בהכרח שהיא אוהבת או מעדיפה אותם על פני שיילה.

למעלה