.הצילו....

tutit1005

New member
../images/Emo208.gif.הצילו....

אני כ"כ אוהבת אותו...אני כ"כ רוצה אותו.. ההשתוקקות אליו מטריפה אותי.. אני יודעת שהוא גם אוהב..אבל הוא כ"כ רחוק.............. בא לי לבכות בגללו..ככול שעובר עוד יום כך גוברת אהבתי אליו מקווה שהוא יקרא זאת ..וידע שאני הכי אמיתת שאני באמת אוהבת .. הפעימות לב שלי מואצות ..ואין לי אויר בא לי לצעוק אליו.. בא לי לאהוב

ואני אומרת על זה:

תצעקי תצרחי.... גם אם הוא רחוק גאוגרפית הוא ישמע אותך כי בלב ובמחשבה הוא קרוב כל כך... אךךךךךךךך האהבה

tutit1005

New member
מלכת העולמות..

נכון הוא רחוק ..אבל קרוב מאוד. יש לו פינה חמה ואוהבת בליבי ..לעד. אתן את חיי רק בשבילו ורק לו כדי הוא יהיה מאושר. הלוואי שהוא רק יבין עד כמה באמת אני אוהבת.. הלוואי שיום אחד אזכה להראות לו עד כמה....אני חושקת. והלוואי שיבין.

Calabasa

New member
בא לך לצעוק?

אז תצעקייייי למה את מחכה? צעקי אליו שישמע כמה את אוהבת אותו. אחריי שתסיימי לצעוק נארגן כנס אוהבים ונפטור פה לכולם את בעיות האהבה שלהם.חחחח המרחק זה שום דבר, כשאוהבים הופכים עולמות. רוצה טרפ עד אליו? חחחחח סתם זה העייפות. לילה טוב.

tutit1005

New member
לצעוק??? קלבסה..את

זוכרת צעקנו יחד עם מלכת העולמות...רצו לאשפז אותנו.. אני מאמינה שביום שאראה אותו ..לא אצעק לו אלחש לו באוזן כמה אני אוהבת אותו.. אני חושבת שלא אצטרך לדבר כלל .. אני אנשק אותו וללא מילים אדאג שידע עד כמה אני רוצה אותו.

רק שתדעי שיש לחישות שהן יותר....

יותר יותר מצרחות... ואם על צרחות דיברתם על הבוקר אז נתחיל: אניייייייייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יותרררררררררררררררררררררררררררררר מחיייייייייייייייייי

tutit1005

New member
אני מצטרפת ...

אניייייייייייייייייייייייייייייייי מטורפת עליךךךךךךךךךך אהוביייייייייי אניייייייייייייייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתת כלכךךךךךך אתהההההההההה כללללללללללללללללל חייייייייייייי

Calabasa

New member
חמודות שלי אתן מטורפות

אבל אתן יודעות מה? סבבה גם אני אצעק. הןןןןןןןןןן מאוווווהבווווווות בכםםםם גבריייים.

תעודדי גם אותי?

אולי זה מזג האויר אולי לוידעת מה אבל המצב רוח שלי בדיוק כמו מזג האויר הקריר והאפל הזה... אני אחרי לילה של מרתון סרטי אימה אז אני הולכת לישון (לפני זה אני צורחת לכם שגם אני רוצה לצרוח את מה שאתן צורחות אבל לא מוצאת למי לצרוח את זה) מלכה תותית וקלבסה, אני משאירה לכן את מפתחות הפורום, תשמרו עליו לילה טוב
כמו שבאתי ככה אני הולכת (לישון)

Calabasa

New member
לילה טוב נשמה.

רק תדעי לא על אחריותינו על מה שנעשה פה. חחחח את לוקחת סיכון לתת לנו מפתח. אנחנו יכולות לחגוג פה ולעשות שטויות.

tutit1005

New member
באתי ../images/Emo29.gif לילה טוב

את מספרת סיפורים...על סרטים... היום קוראים לזה סרטים אההההה תהני יקירתי... קחי בחשבון ששלושה מטורפות נמצאות פה.. על אחריותך..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא אחראית למה שיהיה כאן
עובדה ש
כימעט פיטרו אותי בעבר
מה שלא יהיה הם לקחו ממני מפתחות בסופו של דבר
וזה בגלל שהתחשק לי מיץ
ים:-\

למעלה