WB UPNוCBS מתאחדות

Lirchu

New member
../images/Emo207.gifWB UPNוCBS מתאחדות

3 הרשתות מתאחדות לרשת אחת! הן יתחילו לעבוד ביחד מספטמבר 2006 והרשת תיקרא CW. זה קטע שקראתי באתר של CBS לגבי התוכניות הכי פפולריות שהם יכניסו לרשת החדשה ובינהם כמובן ורוניקה מארס As the top creative executive, Ostroff will have available a line-up of some of the most popular programming that appeals to young adults in the media business. These programming assets range from hit reality series such as "America's Next Top Model" and The WB's "Beauty and the Geek," to hit dramas like The WB's "Smallville," "Gilmore Girls," "Supernatural," and UPN's "Veronica Mars" as well as UPN's hit comedies "Everybody Hates Chris" and "Girlfriends" and The WB's hit comedy "Reba." In addition the WWE's "Smackdown," which has been a mainstay at UPN, is expected to play a role in the schedule. לדעתי זה ממש מעולה!! WB היא רשת טובה ואם הולכים למזג את 3 הרשתות האלה יחד VM יכולה להתקדם מאוד!!

irene17

New member
אם הם ישימו את..

בנות גילמור וורוניקה מארס באותו ערב זה יהיה מגניב. זה יהיה ערב של לוגנים. לדעתי זה חדשות טובות כי ה- WB טובים בפירסום ו-UPN לא פירסמו את הסידרה שלנו הכי טוב שבעולם. מי יודע אולי זה יעלה את הרייטינגים.

ברור שזה יעלהה! ../images/Emo3.gif

ואני בעד שSUPERNATURAL וVM יהיו באותו לילה!! ואז כולם יוכלו למות מהמושלמות של ג'נסן (וג'ראד! בשביל לירצ'
) ואז מVM!!

Lirchu

New member
אומייגאשש!! *סגידה*

אני אוהבת גם GG וגם SN ככה ששתיהן באות לי טוב
וכן! בגלל זה אני ממש שמחה! בגלל שWB רשת באמת מעולה בפרסום VM תתפתח
**בעזרת האשמור**

כן זה יהיה מצויין ../images/Emo13.gif

כןן אוי הפרסומים של WB יהיו ממש טובים לVM!! חחחחח איימן סיסטר

snoop cat

New member
או מעולה!! יחצ"נות ל VM!!

אבל רגע, אנחנו (הוט) לא בסכסוך עם WB?... ואיך לעזעזל הם יכולים לכתוב hit comedy ו Reba באותו משפט??

../images/Emo87.gif|שטו| לא הבנת נכון

זה ערוץ 3 שבסיכסוך עם הWB. אבל זה נפתר בערך.

snoop cat

New member
../images/Emo207.gif היום משודר פרק 11../images/Emo70.gif

בשעה טובה ומוצלחת תם עידן העינויים (אם לא מחשיבים את תקופת הבחינות המתקרבת בצעדי ענק... ) וורוניקה חוזרת אלינו היום! (טוב אלינו - מחר מחרתיים...
)

למה WB דופקת את עצמה?../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif

דווקא UPN עושים עסק לא רע בכלל, סוף סוף ורוניקה מארס תקבל את הרייטינג שמגיע לה, אבל מה יש לWB מהעיסקה הזאת??
. וגילמור וורוניקה באותו ערב.... מזילה ריר...

rds15

New member
מה שיוצא לWB מהעסקה

זה ששתי הרשתות הן רשתות קטנות שפונות לאותו קהל יעד - בני נוער. ע"י האיחוד ביניהם הם יכולים לרכז את קהל היעד שלהם לרשת אחת, למנוע את התחרות הזאת.

עדיין, הWB לוקחת סיכון../images/Emo113.gif

+
. הWB לא נמצאת במצב כל כך גרוע (יחסית) של UPN. ברגע שהם מתאחדים ומקימים רשת חדשה עם שם שונה,יש בזה סיכון מסוים, אז בכל זאת, מי שיוצאת יותר מרווחת מהעניין זאת UPN ללא ספק!

Nitzan122

New member
יש! זה יהיה כזה טוב!

זה חייב להעלות לVM את הרייטינג! אבל באמת מה יואצ לWB מזה?
טוב נו למי אכפת?...

rds15

New member
הרשת החדשה תורכב

מUPN ומWB, לא מCBS. CBS היא הבעלים של UPN, בגלל זה היא מוזכרת בכתבה.

M r s J o n e s

New member
בטח עדכנת את החתימה או את העולם

שלך
ברגע שאת מעדכנת ,אייקונים שכרגע לא נמצאים בדף אייקונים יעלמו מהחתימה.

למעלה