../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif פרקים 20-21
אומנם קצת באיחור עכשיו סיימתי לראות את פרקים 20-21 22 עוד בדרך... זו הדעה על פרק 20 כך שמי לא שייך שימצא את דרכו החוצה תודה
פרק 20 לדעתי היה אחד הפרקים היפים... כמעט בכיתי בסוף... אהבתי את החמש דקות שעשו כזה שיר וכל אחד נזכר במה הבריחה הזו מועילה לו.... זה היה לדעתי אחד הקטעים הכי טובים שהיו עד כה - ניק ניק ניק אחחחח נתת לנו להתאהב בך עד תום, למרות שבמבט לאחור הכתובת הייתה על הקיר פרק 11 קיוון הסוכן אומר לניק שהוא יודע טוב מאוד למה הוא עוזר לוירוניקה... כהוא הוציא את האקדח וכיוון אותו על וירוניקה והמבט המתחרט שבר אותי.. חזרתי על הקטע הזה מאה פעם (פרנק תעשה לי בייבי...) אבל בסוף הוא הוכיח שהוא לא רק פנים יפות יש לו לב... אבל האכזבה הכי הכי הכי הכי הכי גדולה שלי הייתה שצ'ארלס לא הצטרף למסע הוא אחת הדמויות עם הכי הרבה נשמה
למה?!?!?!?!?!? אבל ליבי עדיין שמור לשניים לסי-נוט ולסוקרה... עדיין לא ראיתי את פרק 22 לצערי יקח לו עוד שעתיים - שלוש ולהפתיע אני לא במתח... בקיצור לדעתי מפרק 13 הסדרה רק נעשתה יותר ויותר טובה
אומנם קצת באיחור עכשיו סיימתי לראות את פרקים 20-21 22 עוד בדרך... זו הדעה על פרק 20 כך שמי לא שייך שימצא את דרכו החוצה תודה