כנסו דחוף..

../images/Emo207.gifכנסו דחוף..

תשמעוו שניהה..! יש פה כמה בנות שפרסמו את הטלפון של אביחי לוי.. והטלפון זה לא שלו בכלל.. זה של איזה משפחה אחתת והמשפחה הזאת בסכסוך.. והאישה הזאת דיברה איתה(לא משנה איך) והיא סיפרה לי שהיא בקצר עם בעלה וכל רגע מישהי אחרת מתקשרת אליוו.! אז בנות תעשו טובההה לפני שאתם מתקשרות תבדקו קודם.. תודה.. ___________________ שרון בעליי..אני
אותך..! אושרייי אוהבתת אותךך המוןןןןן..!

L0VE T0M

New member
שני דברים...

דבר ראשון אין לי מושג על מה את מדברת.. דבר שני כשאת פותחת נושא חדש לא לנצל"ש את פותחת רגיל..

Brwonie22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

גמנייי... פעם פירסמוו את המספרים של נוליי ואדם! של אדם בכלל היה לא מחובר וכשהתקשרתי לנולי... הגעתי לילדה מהכיתה שלייי חחחחחחחחח זה היה הכי מצחיק בארץ.. אני כזה: "שלום אפשר לקבל את שרון?" היא:"אין פה שרון מי זאת?" אני:אני יודעת שיש פה שרון זאת מעריצה תביאי לי אותו!" היא:אין פה שום שרון רגעע איך קוראים לך?" אני:"בר.." היא:"מאיפה את?" אני:"יפו ג'.." היא:"היי אני מיפו ד'..." אני:"וואי איפה את לומדת?" היא:"עירוני ה'" אני:"יוו גמנייי!! איזה שכבה?" היא:"ט'.." אני:"מה??... איך קוראים לך?!" היא:"חן.." אני:"איזה חן?" היא:"אספיס.." חחח וזאטת ילדהה מהכיתה שליי זה היה כל כך מצחיקקקקקקק!!

למעלה