הזמנה

1מאיוש

New member
../images/Emo207.gif הזמנה ../images/Emo24.gif

מזמינים אותכם לקומונה הרשמית לגילת הלל! מי שעדיין לא מכיר אפשר לשמוע את הסינגל הראשון שלה שהוציאה בכתובת: www.91fm.co.il לשיר קוראים: "לשקר לעצמי". שיר מדהים! מוזמנים להצטרף אלינו לקומונה
: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=25099

../images/Emo45.gif, אכן נמאס

אגב, מישהו יודע אם תהיה שביתה ביום שישי? כי מדברים על מחר שיש שביתה, ועל יום ראשון שיחדשו את הלימודים, אבל לא מדברים על יום שישי....

מה נמאס מה?../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

והנה מתבטל לו בוחן במתמטיקה =] בקשר לשישי לא יודעת.. אני במילא לא לומדת בשישי..

P i x i e s

New member
זה כי את זונה שגרה בר"ג. ../images/Emo9.gif

סתם כפרה עלייך. אם היית זונה לא הייתי מוציאה לך תווים. נכון?!
למה לומדים ביום שישי?

מזתומרת מה נמאס?

נמאס לשבת בבית... נמאס שיש מתכונות עוד פחות מחודש, כנ"ל בגרויות, ויותר מחצי מהחומר לא גמור. נמאסת המחשבה שאם זה ימשך ככה יכול להיות שידחו הבגרויות, ואז שנה הבאה העומס יהיה כפול... ואני לא מבינה איך אנשים חושבים רק על העובדה שיש עוד יום חופש, ולא על העובדה שהפסדנו עוד יום שיכולנו ללמוד עוד משהו בשביל הבגרויות.... כמובן שההודעה לא נכתבה בכעס או משהו, סתם הבעת דעה

חח תאמיני לי שאני מסכימה איתך../images/Emo108.gif

בחלק מהדברים P: אני אפילו יותר לחוצה ממך.. יש לי עוד 10 ימים בגרות בע"פ בערבית! ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. שלא נדבר שלא סיימנו בכלל ללמוד ת'סיפורים אבל תמיד אני מסתכלת על הצד החיובי בדברים אחרת הייתי שוקעת בדיכאון עם השביתות האלה.. ובקשר לבגרויות והכל... לפחות הספקתי לנצל ת'ימים האלה להפגש עם חברות וידידים, ופשוט להנות מהחיים =] אז מה טוב יותר מזה? P: יאללה שתגמר השביתה הזאת כבר...חח

תמיר1991

New member
לפחות אני אראה את האנשים מחר,

יש לנו ב- 11:30 איזה "יום עיון" או אנערף על כלכלה, שעתיים. טוב, זה שינוי מרענן
תמיר.

MoonyAvFreak

New member
צריך אבל מצד שני אי אפשר מהיום למחר

צריך יום יומיים מראש כי כי זה בלגאן.

MoonyAvFreak

New member
כן רק צריך לדעת עליה יומיים מראש P:

עד עכשיו אני ידעתי על שביתה רק יום לפני.

אתם יודעים, ../images/Emo163.gif

לא לכולנו יש שביתות. אצלנו לא שבתו פעם אחת מתחילת השנה.

בצפר פרטי, הסתדרות המורים. ../images/Emo163.gif

מצטרפים רק בהנחה שהסתדרות המורים שובתת, וגם זה רק מהיום השני של השביתה.

כנ"ל.

[ואני אישית לומדת בצפית.. גם כשכל המשק שבת הבית ספר שלי לא שבת. ואנחנו הסתדרות המורים... כ-ל הזין.]

למעלה