../images/Emo206.gif

היי אנשים מה קורה? זוכרים שסיפרתי לכם שאני טסה להופעה של סימפל?אז חזרתי! היה מדהים מדהים מדהים בהתחלה הייתי די קרובה ואז התרחקתי כי כולם היו שיכורים ומקדימה היה מלא בלאגן אבל עדיין ראיתי...היה באמת מדהים שכולם שרים את השירים יחד איתם וקופצים ואין היה מדהים! וגם קניתי קפוצ'ון ארוך וחולצה קצרה של סימפל ועיתון עם כתבה עליהם... לקחו לי את המצלמה שם אז יש מישהי שאני מכירה מפורום אחד של סימפל שהייתה שם גם אז היא שלחה לי תמונות אז אני יעלה לפה... אם אתם רוצים לראות תמונות של החולצות ושאר הדברים שקניתי יש בבלוג שלי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=98950 ועכשיו אני יעלה לכם את התמונות וד"א אני מתה להכיר אנשים חדשים לא אכפת לי בנים או בנות אז תוסיפו אותי לאיסי\למסנ' בבקשה... icq:172222866 msn:[email protected]

Dorin555

New member
וואי../images/Emo83.gif

איזה שווה לך.
שמחה שנהנת. איך לא?
תודה על התמונות.

Rose131

New member
יאא איזה כיף לך!!../images/Emo29.gif

אני רוצה הופעהההההההה

קרניjack

New member
זה נראה אחלה!!!!

חחח שתויים מקדימה? בני כמה רוב האנשים שהיו שם? נראה ממש שווה!
איך הייתה האוירה? ספרי עוד קצת

חחח...

כע השתויים היו בעצם בכל מקום....רב האנשים שם היו לדעתי בסביבות הגיל 14-20 בערך והיו גם כמה זקנים שבאו עם הילדים שלהם....היה אחד בן 49 לדעתי שידע את כל המילים של השירים!!!!!!!הייתי בהלם מזה.... האווירה הייתה מדהימה זה מדהים להיות במקום ענק עם להקה שאת מטורפת עלייה וכולם שרים וקופצים יחד עם הלהקה ואין זה מדהים....

m i c k e y 15

New member
יווווווו כיף כיף כיף

לך
גמני רוצה להופעה שלהםםםםםם..ספרי עוד קצת על החוויות

היית בהופעה של סימפל?~!?!?!

גם אני רוצהה!!! רוצה הופעהה!!!!!!!!! אולי שאני יגור באירופה עוד שנה וחצי-שנתיים אני יהיה בהופעה.. :)

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifיואוווווווווו

איזה כיף לךךך!!! גמאני רוצההההה
טוב אזז.. אני ממש שחמחה בשבילך!
ו..ספרי עוד קצת פרטים מההופעה וזה..
ו.. אם את יכולה תעלי בבקשה ת'תמונות של הקפוצ'ון והחולצה לפורום.. כאילו בתוך קובץ כי פשוט אני עצלנית מדי ואין לי כוח עכשיו להיכנס לבלוג

*בדיילי מטורף*../images/Emo223.gif

אבל כבר שלחתי לך הודעה בבלוג ואייי איזה כיף לך!!! ארר דיוויד
שמחה שנהנית

למעלה