אתם יכולים לעזור לי אני מחפשת את השיר של השמינייה החדש אם הקליפ אם אתם יכולים לעזור לי מראש!!!!!
L liat1809 New member 22/1/06 #1 ../images/Emo206.gif אתם יכולים לעזור לי אני מחפשת את השיר של השמינייה החדש אם הקליפ אם אתם יכולים לעזור לי מראש!!!!!
../images/Emo206.gif אתם יכולים לעזור לי אני מחפשת את השיר של השמינייה החדש אם הקליפ אם אתם יכולים לעזור לי מראש!!!!!
S shminia net New member 22/1/06 #12 אסור לי אסור לי לכתוב את כתובת האתר,את מוזמנת להיכנס דרך הכתובת שבחתימה שלי
L liat1809 New member 22/1/06 #7 את יודעת!!!! את יודעת אולי את הריקוד השלם שלהם שהם רוקדים בקליפ החדש???
R R o n 2 5 6 New member 22/1/06 #8 ../images/Emo207.gif סוף סוף,אני אדום! עכשיו אני מנהל רשמי בפורום הרשמי
S shminia net New member 22/1/06 #16 אה נחמד לך חחח לי הציעו גם אבל לא רציתי. אני לא מסתדר עם הקהילה שמה.
G gal love sims New member 22/1/06 #9 ../images/Emo207.gif==>מופנה אל בן וליהי עכשיו שיש איקון של הקפצה אפשר להקפיץ??
S Super Chuly New member 22/1/06 #10 בדיוק כמו עם נצל"ש להקפיץ בטאקט- כלומר, אלח תקפיצו סתם דברים לא חשובים רק כדי להשתמש באייקון. הודעות לא חשובות "גורלן" לרדת, ואם תקפיצו אותן- הן יורידו הודעות חשובות אחרות. בקיצור- לחשוב לפני כל הקפצה (וגם לפני כל נצל"ש) ליהי
בדיוק כמו עם נצל"ש להקפיץ בטאקט- כלומר, אלח תקפיצו סתם דברים לא חשובים רק כדי להשתמש באייקון. הודעות לא חשובות "גורלן" לרדת, ואם תקפיצו אותן- הן יורידו הודעות חשובות אחרות. בקיצור- לחשוב לפני כל הקפצה (וגם לפני כל נצל"ש) ליהי