Cגלית

New member
../images/Emo206.gif

אני מניחה שכולכם כמוני, סובלים מהקור העז. יש כאלה שיש להם איך ועם מה להתחמם ויש כאלה שלא. http://www.tapuz.co.il/news/article/151491/ מנהלי הפורומים של תפוז מתארגנים למבצע התרמה של תנורי חימום, שמיכות וכל מה שיעזור להומלסים להתחמם, ומה שנוכל לתרום ולהעביר לנזקקים. לשכות הרווחה בארץ צמאות לעזרה, וכל ארגוני הרווחה אובדי עצות. אז אנא, אם מישהו מכיר מישהו שצריך את זה, שיפנה אלינו. אם למישהו יש תנורים ושמיכות שהוא לא צריך - בבקשה פנו אלי במסר אישי ונארגן איסוף של הכל וחלוקה של זה לנזקקים. זה חשוב ויכול להציל חיים !!!!

בהחלט דחוף !!!!

c היקרה תודה שהרמת את הכפפה והעברת הודעה בפורום. אני כמובן אפנה לארגונים הרלוונטים יחד עם זאת אנצל את קריאתך ואבקש מחברי הפורום והקוראים בקשה נוספת. אם יש מישהו / מישהי אשר מוכנים לתרום מזמנם לאיסוף וחלוקת מזון ברחובות באזור ראשון, רחובות, רמלה, לוד והסביבה בעל רכב מוזמן לפנות אלי במסר פרטי.

בנוסף לכך חשוב גם כן - תודה מראש

אחרי סיור לילי ברחובות ת"א ובת ים חלק מהדברים שהשכלתי בהם והבנתי שהעזרה היותר גדולה מזה כרגע זה ליידע על מיקום אותם מחוסרי כל. וכאן אני פונה בבקשת עזרה אחרת אם אתם נתקלים בדרכם לעבודה, באזור מגוריכם בשדרה שממול באיש/ה מחוסרי בית ו/או מחסה אשמח לדעת על אותו המיקום בפנייה במסר אישי. אנחנו כבר נמצא דרך להגיע אליו/ה תודה על נדיבותכם בזמן קריאת שורות אלו.

למעלה