BlogTV Police43

New member
../images/Emo206.gif

טוב אז ככה עכשו יצאתי מהבלוג מאד מתוסכלת... כי לא היה אף מורשה סביבי ומה שהולך שם זה סדום ועמורה יש דבר" חדש "עכשו משדרים שידורים כחולים תמונות/ סרטים בבלוג הרגיל ... בקשה לחסימה לניק-" BlazinigSharpDuDE" דחוף !לא יכלתי להכנס החדר עצמו . בכל אופן משאירה צילום של הנעשה בחדר הזה בניק שלו באדמין ( אין לי מושג איך אני מצרפת תמונה לכאן)... טוב סליחה על הנימה אבל זה באמת מתסכל שאתה לא יכול להעיף תחולירות האלו.

BlogTV Police43

New member
טוב יש לי עוד משהו להוסיף../images/Emo4.gif

יצאה הודעה שהיום יפסוקו השידורים בין 2 ל8 ואני עודכנתי ע"י מצוטטת ): שפנתה אליי בשאלות... ולא ממש ידעתי מה לענות לה יתכן שיצאה הודעה בשבילנו ולא ראיתי ??

BlogTV Police35

New member
אכן לא היו שידורים בין 2:13 ל-6:15 הלילה

וגם אנחנו (לפחות אני) לא עודכנו בכך.

BlogTV Police21

New member
בתיה בוקר טוב ../images/Emo140.gif

התיסכול שלך מובן אבל מה לעשות כולנו כאן בזמן התנדבות ועל חשבון הזמן הפרטי לכן יש מצבים שלא תמיד מורשים נמצאים זמינים (למרות שיאמר לזכות האנשים שכאן שכמעט רוב הזמן ניתן להשיג מישהו) דבר שני במקרים כאלה שיש לך שידורים מסוג זה שהם חריגים כגון שידור סרטים כחולים ברגיל והמשדר לא נענה לעבור למבוגרים או לא מתייחס יש לך אפשרות במקרים כאלה להעיף את המשדר מהחדר ולרשום בניק שלו באדמין שהמשדר הועף מחוסר מורשים ולצרף תמונות אשר מוכיחות את הנעשה בחדר , לכולנו בהתחלה היה קשה ללא מורשים אבל לאט לאט עם הזמן לומדים שניתן לטפל בבעיות גם כשאין מורשיםמחוברים ובכל מקרה שיש לה מצב כזה לרשום לך את הניק ולדבר עם מורשה או עם איל/טליה למחרת בבוקר ולעדכן אותם בהצלחה בהמשך הדרך ובלי תיסכולים

syrus

New member
אוךךךך כמה שאתה יעיל

הוצאת לי את המילים מהמקלדת
טוב היא חדשה ולא יודעת, וותרו לה הפעם

BlogTV Police43

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

יוחאי תודה על ההבנה ועל הטיפ...(הפנמתי אותו !) כן הייתי קצת מתוסכלת אבל כנראה שזה מתוך חוסר ניסיון במקרים כאלו ..ובכל זאת אני מרגישה צורך להתנצל אם הייתי נקרא לזה חצופה לכל המורשים .. אז אני מתנצלת ! ותודה שהגבת יוחאי.

BlogTV Police37

New member
../images/Emo99.gif

אוח 43 43 אם היה יותר כמוך היה פחות כאב ראש אוהבים אותך המונים וסליחה אם ישנתי מבטיחה הלילה להיות בעיניינים אז אל יאוש ולא להתעצבן גם אם ברגיל יש אחד שמאונ...ן חולה עליך

BlogTV Police37

New member
../images/Emo192.gif

מי מדבר בחרוזים?האם נפלה שלהבת בין הארזים? מה יגידו אזובי הקיר ,יאלה סיימתי עם השיר.

BlogTV Police20

New member
../images/Emo88.gif37 יש הוכחות מצולמות!!!!

מה יהיה????
בתיה, זה הפז"מ... בקרוב אצלך להגיע לחדר הזה ואז תביני הכל
קחי בחשבון שמי שנכנס לחדר הזה לא יוצא ממנו... (מלא אוכל ע"ח תפוז ועוד דברים שעדיין את לא אמורה לדעת)
אז קחי הכל בקלות ואנחנו כאן תמיד בשבילך

BlogTV Police37

New member
../images/Emo132.gif

איזה תמונה תפסת אותי,ניתפס לי הצוואר. אבל תראה בתמונה בחלון למעלה משמאל-הצגתי תעודת זהות

למעלה