NCIS

Dark Storm

New member
לפי המדריך זה ב 22:00

אהל אי אבדוק גם ב 21:15 ואודיע אם יש.

Dark Storm

New member
טוב אני ראוה שהסרט שיש כרגע

בהולמארק לא בשלבי סיום אז כנראה שהפרק באמת בשעה 22:00. לפי התקציר במדריך שידורים הדיגיטלי של YES, הפרק של היום זה אותו פרק שהיה אמור להיות ביום חמישי.

marinegirl16

New member
../images/Emo207.gif הפרק של היום....

פרק גדול! זה היה אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי עד עכשיו ולמרות הגאגועים לקיט, זיווה פי אלף אליה!! היא מתאימה לצוות מצויין! או זה לפחות מה שאני חושבת.... וצ'יפ (צ'רלי משהו) העוזר החדש של אבי היה מייקי (אח של באד) נכון?! או שדימיינתי? מזמן לא ראיתי אותו! ובאותו נושא לאלה שראו את כל העונה השלישית יש לי שאלה אלכם
........... ......... ......... ........... ...........
........... ........... ........... ........... ראיתי ויידאו קליפ של אבי והיא קשרה אותו אז...הוא רוצח מטורף שעוקב אחריה או סתם אבי התעצבנה אליו?!

Dark Storm

New member
יש שם סיפור ../images/Emo58.gif

לא הייתי ממליץ לך לחקור את הנושא יותר מדי, זה יהרוס לגמרי את המשך הסידרה אבל בעקרון צ'יפ לא מהטובים

chiff4

New member
זיוה

בינתיים אני עדיין לא הצלחתי להתרגל ולחבב את זיוה יותר מדי. אמנם זה קרה לי ככה גם עם קייט ככה שכשתסתיים העונה הזו אני אוכל להכריע מי עדיפה. ובאשר לצ'יפ : בעעע - אני מעדיף את אבי בלי עוזר שתעבוד לבד. מי זה המפגר הזה שהצמידו לה ? לא מתאים...

Dark Storm

New member
שימו לב, לאור השעה החדשה של NCIS

אין יותר ש.ח ב 2:45 לפנות בוקר, אני אפנה להולמארק בבקשה להוסיף שידורים חוזרים, אני מציע לכם לפנות גם כן מכאן: http://il.hallmarkchannel.tv/framework.jsp?BODY=feedback.jsp&CONTENT=DAM_GTEXT_-1 שימו לב למלא את הטופס באנגלית כי הפניה עוברת דרך הולמארק ארה"ב קודם והם פונים למי שאחראי על הערוץ בארץ.

שעת שידור

הנה שעת השידור של התוכנית NCIS לחודש הקרוב. הפרקים הרשומים ישודרו פרק אחד אחורה.

למעלה