מצב
הנושא נעול.

גולי מ

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo5.gif../images/Emo53.gif

צריכה בדחיפות שם של הנדי-מן (או הנדי-וומן), שיודע(ת) להשתמש במברגה, לעבודה של 5-10 דקות בתל-אביב. ה-צ-י-ל-ו או ששוב אשן הלילה על הריצפה

גולי מ

New member
למה, את טובה בהברגות?

מה את צריכה להבריג, נשמה?
למה, את טובה בהברגות?
על דופן המיטה, מן הצד הפנימי, היתה מוברגת קורת עץ (לאורך הדופ. לא בניצב), עליה הונח המיזרון (יש עוד אחד על הדופן השניה של המיטה). הברגים שהחזיקו את קורת העץ נשברו (ככה סתם). והלילה על הריצפה... היה קשה.

יופי באמת

למה, את טובה בהברגות?
על דופן המיטה, מן הצד הפנימי, היתה מוברגת קורת עץ (לאורך הדופ. לא בניצב), עליה הונח המיזרון (יש עוד אחד על הדופן השניה של המיטה). הברגים שהחזיקו את קורת העץ נשברו (ככה סתם). והלילה על הריצפה... היה קשה.
יופי באמת
אם יש לך ברגים זהים חדשים וטובים להבריג, ואת באמת באמת לא יודעת להבריג - אז תתקשרי אלי (אמרתי לך שתמיד טוב לשמור בנות כמוני בסביבה...
) ואם אין לך את הנייד - אז תשלחי לי במסרים) פפפ

גולי מ

New member
אז זהו,

יופי באמת
אם יש לך ברגים זהים חדשים וטובים להבריג, ואת באמת באמת לא יודעת להבריג - אז תתקשרי אלי (אמרתי לך שתמיד טוב לשמור בנות כמוני בסביבה...
) ואם אין לך את הנייד - אז תשלחי לי במסרים) פפפ
אז זהו,
שאין לי ברגים זהים. כשהבחור יגיע אני אשמור כמה בשבילך, לפעם הבאה :) לכי תדעי, אולי אני אשבור את החדשים בכוונה...

גולי מ

New member
חייבים מברגה

אין מצב שאת מצליחה לסדר את זה בעצמך? בכל זאת, בנית כמה מודלים בחיים, מה זה בשבילך להבריג ברגים?
חייבים מברגה
ניסיון להבריג ידני נעצר בדופן העץ (הקשה) של המיטה. ועם מברגה כבר עף לי פעם בורג לא נורא. זה בריא לגב (לריאות זה קצת בעייתי).

מצב
הנושא נעול.
למעלה