מ י מ ו ן

New member
../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

אני גר בקומות בדירת גן בבנין שצמוד אליי יש משפחה שמגדלת גור בן כ חצי שנה כול היום קשור בחום. הם תמיד קושרים אותו לרגל של המנוע של המזגן בחצר והולכים . הכלב מסתובב סביב רגל המזגן והרצועה מתקצרת לו עד שהוא לא יכול לזוז. הערתי יפה כמה פעמים אבל התגובה של בעל הכלב הייתה בלשון המעטה לא יפה בכלל. הכלב שחור, עכשיו הם קשרו אותו לרגל של הפרגולה בלי צל כי אין לו כבר רצועה מרוב סיבובים הכלב מייבב ממש רחמנות. מה ההשלכות (החוקיות) לזה שאני נכנס לחצר שלהם ומשחרר אותו שיסתובב בחצר? (חוץ מזה שהכלב ירוויח מזה). מבקש עצתכם הדחופה.

AllRed

New member
השגת גבול ויכולים לתבוע אותך על זה.

לפנות למשטרה או לתל"ל, יותר מזה אתה לא יכול לעשות. אתה תמיד יכול לדווח על התעללות קשה מאוד למשטרה ע"מ להכריח אותם לבוא ואז לחשוף אותם למקרה האמיתי, מניסיון שלאחרים, זה גם לא עובד. ככה זה שחיים במדינה שהכלבים הם התחתית של הקיום בעיני הממשלה.

lilithmm

New member
שיתבעו

רוצה לראות מה יקרה? הוא יכנס לכלא. הבעלים יגיעו לכלא. על בכנר לשם שמעת?

מ י מ ו ן

New member
עדכון - קראתי את מה שכתבו

לי שזה מסוכן אבל לשמוע את הכלב מייבב כבר חצי שעה זה לא משמח את הלב. פשוט לקחתי אוויר עליתי על הגדר נכנסתי שחררתי את הכלב ויצאתי. עכשיו הכלב בצל ולא נושם כמו אחד שרץ מרתון. לא הספקתי לשים לו מים. אולי לקחתי סיכון ואולי אנשים ראו אותי אבל זה לא מעניין אותי . מעניין אותי שהכלב עכשיו בצל. כשאני יראה אותו היום אני ילך לדבר איתו אולי הפעם זה יעזור.

shirili

New member
אני חושבת שעשית טוב ולא טוב

תקשור את הכלב בחזרה אבל תשחרר לו את השרשרת כדי שיוכל לזוז. אם הכלב יעשה נזקים בחצר?? זה שהם לא בסדר זה ברור אבל אתה תצא בסדר ב- 100% נכנסת מתוך חובה לעזור לכלב תשים לו דלי מים, תשחרר את השרשרת ותשאיר להם מכתב בלי השמצות אלא מכתב שלא מכעיס אחרת הם יפתחו אנטי

מ י מ ו ן

New member
אין מה לשחרר הרצועה שלו

כבר נדבקה לעמוד הברזל של הפרגולה. הוא כבר כמה דקות שוכב בצל בלי לזוז (אבל הוא חי), אין להם כלום בגינה אז אין לו מה להרוס. לקחתי את הרעיון שלך עכשיו אני רושם להם מכתב שאני שחררתי את הכלב ואני יניח אותו ליד הדלת שלהם. איזה שקט עכשיו תודה לאל. כשיגעו אני ידבר איתם אפילו הדפסתי להם חומר בנושא גידול כלבים, העיקר שלא יקשור אותו בשמש . בבוקר הם נותנים לו ערימה של בונזו וגיגית מים ולאחר זמן קצר נוצר סלט של מים עם בונזו.

shirili

New member
למה שלא תשאל אם הם מסכימים לך לעזור

לכלב אם הוא מסתבך ?? תבוא בגישה אחרת תגיד להם שאתה פשוט חולה חיות וכשאתה רואה את הכלבלב אז נמס לך הלב ..... ותשחרר אותו במידת הצורך. כשהם יראו שאתה עושה את זה מתוך אהבה ולא מתוך רצון להידחף להם לחיים הם גם ישנו את הגישה עליך וגם אולי לכלב. אם תתחבר אליהם אז תוכל להציע בהמשך לקשור אותו אולי במקום אחר. תציע להם דיבל בקיר שלשם מחברים שרשרת כמובן שעם סביבון כדי שהכלב לא יחנק

לדעתי נהגת מצויין....

אבל העניין הוא שזה לא יעיל לתווך הארוך. הרי לא כל יום תוכל לעשות את זה. (דרך אגב,אני נהגתי בדיוק כמוך בכמה מקרים-כשלב ראשוני-הבעלים איימו בתביעה,אך או שהיו אלה סתם איומי סרק או שהבינו שאין להם באמת קייס). נכון,החרמת כלב צריכה להיעשות ע"י הוטרינר העירוני או בצו בית משפט. לכן אני מציעה לך להמשיך לפעול,וכצעד נוסף לפנות לתל"ל.

lilithmm

New member
זה לא יעזור ולא יתן כלום

צריך למצוא לגור המסכן הזה בית אומן ולמסור אותו דחוף למשפחה אחרת

NoKi2sh

New member
הכי קל למחוק.

מילא. גם ככה היא לא התכוונה להסביר את עצמה, ואת העמדה הנלוזה הזו, שבה תומכים בהרדמת כלבים על ימין ושמאל גם כשהם בריאים לחלוטין, ומשפחה האוחזת בהם היא החולה.(שאלתי פעמיים, וכמדומני שאלו נוספים, ועדיין , רק פגיעות והתחמקויות.) שום דבר טוב לא היה יוצא מהוויכוח הזה, אולי טוב שמחקת, לפחות לא רואים את הקריאות "למוות!!! לרצוח!!! זה הפתרון הטוב והקל!!!" על כל גור מסכן שתקוע במקום כלשהו, ומחכה לעזרה.

NoKi2sh

New member
***אכן!!! עם זה אני מסכימה!!!***

נא לעדכן מה נגמר בנידון...

הסבר להם

כמה זה מסוכן לכלב, נסה בטוב אמור להם כי הרבה אנשים, כולל בעלי כלבים לא מודעים לכך, אך הדבר גורם לכלב סבל רב, ואף יכול לגרום למותו. מצרף לך קובץ אותו תוכל להדפיס ולתת להם. אגב, גם אני ראיתי כלב במצב כזה, והאנשים היו די לא נעימים, הדפסתי את הקובץ דיברתי איתם יפה, ואמרתי כי רואים שהם דואגים לכלב, אך כנראה שאף אחד לא עדכן אותם וכו', כדי לא לפגוע בגאוותם, ציינתי גם כי הרבה בעלי כלבים לא מודעים לסכנות שבדבר, מה שאגב נכון. הדבר עזר. אם לא יעזור פנה לתנו לחיות לחיות 6241776 03

מ י מ ו ן

New member
עדכון - לפני מספר דקות

סיימתי לדבר עם בעל הכלב,הסברתי לו את מה שעשיתי ומה שהוא עושה לכלב . כמובן שלא היה עם מי לדבר הוא הסתכל בזילזול על מה שהדפסתי לו ואמר "לא קם הבן אדם שילמד אותי לגדל כלב" למזלי הטוב גם אישתו הייתה שם והיא הייתה מוכנה לשמוע אותי, הסברתי לה את מה שהסברתי לבעלה והיא אמרה לי שהם יקנו לו מלונה גדולה ,כי לבית אין סיכוי שהוא יכנס,ורצועה ארוכה , את המלונה ימקמו במקום פתוח ומוצל שכלום לא יפריעה לו. וכאן נגמרה השיחה שלנו. היא לקחה את הדפים וכמו כן אמרתי לה שאם יש לה עוד שאלות אני ישמח לעזור לה. יותר מזה לא יכולתי לעשות כלום, אבל תאמינו למימון שהוא לקח את הכלב הזה בתור פרוייקט ובפעם הבאה שהכלב יהיה קשור לרגל הברזל של הפרגולה בחום הלוהט אני כבר יתקשר למוקד של העירייה ויהיה לו סיפור איתם.(למימון יש קשרים במוקד אז הם יגיעו מהר מאוד) מקווה שמהיום לכלב הזה יהיה רק טוב כי בגדול הם משפחה טובה שלא חסר להם כלום אבל לצערי הכלב הוא הצעצוע של הבנות שלו. שבת שלום.

למעלה