yakovs

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

דרושים טוראטניקים מוצלחים ולא מקללים* שמוכנים "לצאת מהארון". מי שמרגיש את עצמו מספיק מוצלח יעלה ויבוא ויגיע לפורומנו. (*אין לנו שום דבר נגד המקללים, נהפוך הוא. אנחנו מאד אוהבים אותם. אלא שמדובר כאן במהלך לשינוי הסטיגמה, ואתכם הסליחה)

yakovs

New member
צוללת, אנחנו מדברים על שינוי

הסטיגמה. עייני למטה במה שנכתב בתגובה להודעה "איך איך איך ?" יש כאן נסיון לגיוס אנשים מתוך אוכלוסיית הלוקים בטוראט, למטרות הסברה. האנשים ברחוב חושבים שטוראט וקופרלילה זה אותו הדבר. תקני אותי אם אני טועה.

לא ענית לי.

הבנתי שהמטרה היא "שינוי הסטיגמה". אבל מה המשימה? כלומר: מה בדיוק אתה מבקש מאותם אנשים לעשות (בפועל)?

ש ל י ק

New member
דרושים גם אנשים ללא עבר טוראטי

כדי להעביר אליהם את הסטיגמה, בעצם גם רוב האנשים "הנורמלים" מקללים אז איך תצליח במחקרך החדש?

../images/Emo12.gifאז מי שלא טוראטניק ולא מוצלח

אבל דווקא כן מקלל - האם הוא/היא גם יכול/ה לצאת מהארון?

yakovs

New member
מס'תומרת?

אני לא חושב שאני בדיוק איך לעשות את זה. כלומר: הנחת העבודה היא שהעם לא יודע בדיוק מה זה טוראט. שהתדמית המוטעית של הטוראט פועלת לרעתנו. שאלנו מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב הזה. הציעו שבעלי תסמונת שיש להם את הכשרונות והיכולות המתאימים יצאו מהארונות. אז זה מה שצריך לעשות, לא? לצאת מהארונות. אבל לא אני הוא האיש המתאים להציע את זה, כי נכון לעכשיו אני בערך האחרון שיצא מהארון. וגם אם אני אצא, זה רק בשביל לבדוק מה קורה בחוץ ומייד אכנס בחזרה.

השגיא

New member
וברצינות: אני רוצה לענות לך.

לפני כמה שנים נוצר כאן בפורום קשר בין מישהו שביים כמה דברים בערוץ הילדים לבין כמה ילדים. דובר שאולי נעשה איזה סרט בהשתתפות כמה ילדים עם טוראט ושזה יוקרן בערוץ הילדים. הייתי די חדשה בטוראט ,אבל רציתי לתרום למודעות. כל הזמן התלבטתי, ללכת על זה, או לא? ואז ראיתי באחד הפורומים הודעה שדרושות נשים שבעליהן בצבא לכתבה עיתונאית. חשבתי לעצמי, זו האפשרות שלי לבדוק את הענין הזה ששמו תקשורת. התראיינתי לכתבה במקור ראשון והמסקנה שלי מכל הענין היתה שלשתף פעולה עם התקשורת זה אומר שאתה נותן את עצמך לדבר שאין לך שום שליטה עליו! הכותב/ במאי/ עיתונאי לוקח את חומרי הגלם שאתה נותן לו ועושה איתם מה שהוא רוצה. לפעמים עורך אותם בצורה לא נכונה / מדויקת. בקיצור, אם אוכל להיות שותפה בתהליך של עשייה תקשורתית, הייתי מוכנה. אבל להפקיר את עצמי ליושרו של מישהו אחר לא הייתי רוצה.

מה זאת אומרת אם ראיתי אותה ??

את הראת לי .. (אם אני לא טועה היה שם קטע על השניצלים שאת מכינה .. אני צודק ?. )

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifסיכום ביניים מתבקש

דרושים אנשים ללא עבר טוראטי כדי להעביר אליהם את הסטיגמה (שליק)
yakovs מודה, שהוא האחרון שיצא מהארון (וגם אם יצא, זה רק בשביל לבדוק מה קורה בחוץ ומייד יכנס בחזרה...)
לא טורטניקית ובהחלט לא מוצלחת - אבל מוכנה לצאת מהארון (גובלינית)
לא סומכת על התקשורת עקב נסיון מר (השגיא)
ה"זוגי" של "השגיא" מכין אחלה שניצלים...

../images/Emo26.gifקבלו מוכשר אחד שיצא מהארון

Jason Love - קריקטוריסט מוכשר, אשר סובל מטוראט כולל קופרולליה. קריקטורות שלו מתפרסמות באופן קבוע בעיתונים ובאתרים רבים. במאמר שכתב תחת הכותרת "לצאת מהארון" (...) מתייחס ג'ייסון לבדידות הכפויה על אלו שסובלים מטוראט ("TS, you know it to be a lonely condition")... הוא מספר שם, כי כל הטיפולים שניסה לא כל כך עזרו לו ("אני מחוסן נגדם"...) לדבריו - לחיות עם טוראט זה כמו "לחיות עם כסא גלגלים שאף אחד לא יכול לראות"... בחור מוכשר ואמיץ לכל הדעות. שווה לבקר באתר ולעיין בקריקטורות. הנה אחת מצורפת כאן...

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifועוד קריקטורה אחת של

Jason Love... השוטר אומר לשור הזועם: "אני מבין שהרמזור האדום מעצבן אותך, אבל בכל זאת היית חייב לעצור"... יכול להיות מאד רלוונטי בהמשך לדיונים קודמים שלנו לגבי הצבת גבולות...

למעלה