איך לא מצאת? =\ איך שנכנסים לנענע יש את התמונה שלהם ואז תללחצי ליד זה וזה יעלה לך..
ק קורינושש New member 26/3/06 #21 איך לא מצאת? =\ איך שנכנסים לנענע יש את התמונה שלהם ואז תללחצי ליד זה וזה יעלה לך..
י ירדי love אדם New member 26/3/06 #23 מצאתי מצאתי חחחחחחחחחחחחח איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםם כפרע עלייהם!!!!!!!!!! אין אושרי לוץ כזה חעחעח מתוק!!!
מצאתי מצאתי חחחחחחחחחחחחח איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםם כפרע עלייהם!!!!!!!!!! אין אושרי לוץ כזה חעחעח מתוק!!!
ק קורינושש New member 26/3/06 #25 אה.. כנסי [= חח הורידו את זה ללמטה..תירדי קצת למטה ויש כותרת "מפוצצים לנו את התחת" מתחת לזה יש תמונות כאלה קטנות תלחצי על התמונה שרשום "סלבז ובירה" ויעלה לך..
אה.. כנסי [= חח הורידו את זה ללמטה..תירדי קצת למטה ויש כותרת "מפוצצים לנו את התחת" מתחת לזה יש תמונות כאלה קטנות תלחצי על התמונה שרשום "סלבז ובירה" ויעלה לך..
Y yuliamir New member 26/3/06 #24 נצל"ש כמה זמן נישאר לכם לחיות?[ אני ימות בת 79 חחחחחחח ואם הייתי מעשנת אז הייתי חיה יום יותר
י ירדי love אדם New member 26/3/06 #28 נצל"A הכי דחוף בעולם!!!!1 שמעו שניה יש למישהי תמונה של מידן? לבד?? אני חייבת להראות לחברה שלי!!!
S sHiRa De LoCa New member 26/3/06 #33 חח כן.. חברה שלי נולדה בתאריך הזה ואחות של חברה שלי נולדה בתאריך הזה )