../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

טוב חבר'ה ניהיה כאן בלגן רציניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יש כאן שלוש אופים אחד ש"ליהי" פתחה על יום שני ודורה נבחה עליה [בצדק] אחד מאתמול שהוסכם שהוא יהיה לפחות עד מחר... ועוד אחד שנועה פתחה אתמול גם... אני לא מבין מה קורה כאן ??
ואני מסתכל על התאריכים של שלושת האופים, ובכולם זה מתערבב עם היום ואתמול בלילה. ואני תוהה לאן לעזאזל אני אמור לשרשר הודעה מסוימת !!!!! מה ניהיה כאן???? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה דילמה דבעעעע.... צריך שיהיה סדר, או שנחזור למתכונת הישנה של כל יום אוף משלו. אי אפשר ככה... זה מטמטם..
אני אומר שוב, יש כאן בעמוד הזה 3 אופים ובכולם התאריכים של היום ואתמול בלילה. אז מה נסגר??? איזה מן אוף זה..

סינטטית

New member
ולפתוח עוד הודעה זה הדבר הכי נכון לעשות.

אין ספק. היית משרשר לאיפהשהו, מה זה משנה לאיפה? עם כל ה
תאמין לי שאפחד לא היה מפספס. בכל אופן, הנושא בטיפול. ומה שכרגע מבולגן מידי אני אשרשר כשאוכל. יום טוב. בלי עצבים.

../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif

יוני, אתה אומר לא לפתוח הודעות ופותח בעצמך? מה ההגיון?

שלומיתת

New member
טוב כתבו לך כבר אבל בכ"ז

זה לא הכי הגיוני בעולם לפתוח אוף ולכתוב על בעית פתית אופים מיותרים..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo207.gif+../images/Emo32.gifליום שלישי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני חכמה ומתוחכמת!! תודו!
סתם.. שיהיה לכם אחלה לילה.. זוהר מותק המון מזל"ט
הייתה הופעה נחמדת!! יוני ואפרת זה השילוב חח [חוץ מכמה פרטים שלא הייתי אומרת..ובזכותם אני לא הכי מצטערת שלא הבאתי איתי את אחותי חח] יש לאפרת קול של צפונית!! חבר שלי היה שם והיו כל האלה שאני אוהבת מהמועצההה ייהיי היה ממש כיף!! כשהכלתי עם צמר"ת חברות שלי נעלמו וחשבתי שהן הלכו הביתה אבל לא!! הן הלכו ודיברו עם יוני ושותפיו!! כולה רציתי מפרט והן שכחו..
זה ביאס אותי... השיר הראשון היה השיר שלי!! חח "נפוליאון"
והיה גם את "מכיר אותו"
כשהם ירדו בלי לשיר את "אחריות" צעקנו כזה "חוסר אחריות
(שימו
לשנינות!) אבל אז אחרי הצומי הזה (הדרן?) הם עלו ל"לה לה לה.." ולאחריות חח והוא השתגע באחריות והיה כ"כ כיף!! יהייי טוב חפרתי
מי שקרא הכל |צלש| לילה טוב!

שלומיתת

New member
נשמע כיף!

בזמן האחרון נפוליאון תמיד השיר הראשון חח אני מתה על השיר הזה! חח זה לא צומי נשומעס זה באמת ההדרן
שמחה שנהנית!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבאמת היה כיף!../images/Emo13.gif

גם אני מתה על השיר הזה..
נו הדרן זה צומי! חחח אני לא אוהבת את זה..

Lior Maman

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מכיר אותו
אחח איזה שיר
. אוי הם עלו עם 'נוף אחר' להדרן זה שיר כזזזהה מצייקק |:
.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאיזה יום מגעיללל

קודם כל בבוקר לא הרגשתי טוב.. עד סביבות שעה 12.. היה לי היום ספורט ושיחקנו איזה משחק וסובבתי את הקרסול.. ונראה לי שנקעתי אותו.. אני מתההה מכאבים וקצת התנפח לי.. אני לא יודעת מה לעשות כי אמא בעבודה ואני לא יודעת איפה אבא.. אז בנתיים חשבתי את הרגל.. כואבבבב לייייי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוי מותק!!../images/Emo201.gif

אני מקווה שזה לא נקע.. אחרת, איך תלכי לאחריי?!?!?
סתם.. יהיה טוב..
תרגישי טוב יפיופה!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo7.gif זה נקעעע!!!!

ולמזלי אין אחריי בחג ובסוף אין גם בחול המועד יששש חח יהיה טוב בעזרת ה' ותודה על הדאגה מותק

shilgiah

New member
../images/Emo85.gifתות|אוי..../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif

טוב, לפחות את לא מפספסת אימונים באחריי..
בעזרת ה'.. רק טוב..

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo24.gifתודההה

בעזרת ה' אני ארגיש טוב והכל יעבור..

למעלה