../images/Emo206.gif../images/Emo189.gif

בנות
כשהצטרפתי לפורום אמרתן לי שרוב מנהלות הפורום התגייסו ואנחנו צריכות לשמור על הפורום- שאסור לפתוח הודעות שלא קשורות לפורום או לגיים בויז וכדומה אבל זה לא נראה ככה כי אני לפעמים מדפדפת כמה הודעות שרשרת אחורה והפורום ממש ממש מבולגן
צריך להתאמץ יותר בשמירה על הפורום שלנו ולי יש רעיון איך: חוקי הפורום עדיין מופיעות בחלון הזז הזה למעלה ואפשר להעתיק אותן לדף הראשי כדי להזכיר לכולן מה החוקים והכל במקום לחזור מלאא אחורה
אני צריכה אבל את הסכמתכן אזז למסכימות תעשו
/
ולמתנגדות
/

../images/Emo110.gifכנסי.....

כול ההודעות שפותחיםםםם פההההההה זה סתם אנשיםםם שלא בפורוםםםםםם וזה מעצבן אבל אין מה לעשותתתת שמננו תחוקים של הפורום מלא פעמיםםםםםםםםםםם לא נראלי שזה יעזור אבל עם את רוצה בסדררר שימיייייי אבל בשרשור הזה שלא יהיה עוד שרשור את רואה את גם פתחת שרשור עכשיוו וזה מבלאגן את הפורום כול השרשורים האלההההההההההההההההההה טוב לא שמנה לי לא אפכת אבל בשרשור זהה תשימי!

אני יודעת שזה מבלגן אבל..../images/Emo189.gif

אבל זה היה מחייב..אני יודעת שהשרשור הזה יכול לגרום גם לבלאגן אבל זה קשור לפורום ואני לא התכוונתי לפתוח שרשור נוסף בשביל החוקים למרות שאת צודקת שכולן יודעות את החוקים... צריך לחכות להחלטת הרוב ובסוף אם הרוב ירצו אז אני אשרשר לפה את החוקים...

../images/Emo20.gifזה לא מה שיגרום לפחות בלאגן

מה שיגרום לפחות בלאגן זה שכל אחת לא תיפתח שירשורים שלרא קשורים לבויז או שלא תיפתח שירשור שקשור עליה ולבויז שיש מלא מלא מקומות שאפשר לחעשות שירשור אופ ולא לפתוח שירשור אלא לנצלש ולעשות שירשור אופ זה מה שיגרום לפחות סדר !!! תביני

קרמבו XD

New member
../images/Emo215.gif היא הגיבה פו קצת והלכה לה

בכל מיקרה נעים מאוד קרמבו-----מאור--------אושית 14 קריית גת

../images/Emo103.gifכנסייי.

את בקושי בפורום ויש לך תלונות ?! :\ הפורום בסדר גמור. ביי,,,

../images/Emo189.gifאין לי תלונות..טוב לא משנה

עזבו חבל שפתחתי את השרשור רק ניסיתי לעזור אבל כל אחד טועה..

../images/Emo110.gifהדרררררר

לא חבל שפתחתתת רצית לעזוררררררר בסדררררררר אל תפגעיי או משווווו אבל אמרנו שזה לא כול כך יעזור כי שמנו מליוןם פעם את זההההההה תעשי מה שבאלךך=]

../images/Emo189.gifחפיף

אם שמעתן אז לא צריך....אבלל אני הסתכלתי בחוקים שהמנהלות פעם כתבו והיה שרשור
כל יום שהיה אפשר לכתוב מה שעולה לנו בראש שלא קשור לפורום והיה גם שרשור שאלות שהיה עולה פעם ביומיים..

למעלה