שאלה

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifכנסיי

דבר ראשון השרשור מיותר ממש..
ודב ר שני בהוספת הודעה או בהוספת תגובה את יורדת למטה עד הסוף ויש לך שם הוספת קובץ, תלחצי על עיון ותבחרי את התמונה.. בהצלחה ולא לפתוח סתם שרשורים

עונה..

את כותבת משהו למשל "אני חולה על סקעת החתיך" ואת רוצה להוסיף תמונה את את יורדת למטה איפה שכתוב 'בחרי קובץ' וכתוב שם "עיון" אז תלחצי על זה ואת תופיעה לך תיקיה עם תמונות שלך של הראלי וכבר תבחרי אחת ותשימי, מקווה שעזרתי ושהבנת ושמתי תמונה

--נצל"ש--

יש לי כמה שאלות 1.מה השם של הדיסק החדש שיצא להראל? 2.למה אומרים שהראל גיי?הוא באמת כזה? אין לי שום! דבר נגדו

כן הוא הומו... הוא לא מכחיש את זה- וזה אומר הרבה ../images/Emo10.gif סתם אבל למי איכפת?? אם הוא לא רוצה שכולם ידעו כנראה יש לו סיבות... ואני יודעת את זה בדרך מאוד מסובכת [חבר של חבר של חבר...] שהוא אמר שהוא מכיר את הבנזוג שלו... אבל הוא החליט לא לפרסם את זה וזכותו... אנחנו אוהבים אוות בזכות עצמו ולא בזכות נטיות מיניות ../images/Emo3.gif

צודקת, אבל הוא גם לא הכחיש. וגם אם הוא יהיה הומו? זכותו... אין לי בעיה עם הומואים.. כאילו, יש לי בעיה, אבל בעיה מבחינות דת... לא בקטע הזה... מי שהומו- זה לא אומר שומדבר על האישיות שלו...

simhit

New member
אני יעתיק מה שרשמתי מקודם- כנסווו

כ-מ-ה ע-ו-ד א-פ-ש-ר ל-ד-ו-ן ב-נ-ו-ש-א ה-ז-ה סך הכול בן אדם כמו כולם וכולם מתערבים לו בחיים והוא אמר בעצמו בראיון שזה מפריע לו וקשה לו עם זה שכולם ממציאים עליו דברים בלי לדעת, מתערבים לו בחיים, והוא אמר בעצמו שהוא רק בן אדם כמו כולם וכמעט אף אחד לא מבין את זה! הומו לא הומו מה אכפת לכם? שכול אחד יתעסק בעיניינים שלו לכול אחד יש מספיק צרות בחיים משל עצמו והוא בן אדם כמו כול אחד מאיתנו ויש לו זכות לפרטיות! זה שהוא מפורסם לא אומר שאנחנו צריכים לשלול ממנו את הפרטיות שלו! אני בטוחה שהוא מספיק חכם כדי לקבוע לעצמו מה הוא עושה בחיים שלו ואף אחד אחר לא צריך להתערב... סליחה על העצבים אבל זה ממש מרגיז שצריך לחזור על אותו דבר מיליון פעמים! פשוט תעזבו אותו ודי!!!!! ויעל מותק-- יש אנשים שקרנים בעולם! חבר של חבר של חבר הכול שטויות! אם הראל היה הומו תאמיני לי שהוא היה אומר את זה כי הוא אדם ישר ושאלו אותו את זה הרבה פעמים והוא אמר שלא אז הבחירה היא שלך למי להאמין- להראל או לחבר של החבר של החבר של החבר של החבר. ואין לי יותר מה להגיד! תחשבו מה שאתן רוצות אבל שכול אחת תתעסק בחיים שלה ולא בחיים שלו!

צודקת אבל מותר לי שזה יפריע לי? כן!... ומה לעשות יש דברים שמתווכחים עליהם הרבה... וזהו ולא ידעתי שכ"כ תתעצבנו. סליחה אני חוזרת בי ../images/Emo4.gif

את צודקת../images/Emo39.gif

הוצאת לי את המילים מהפה. אוהבת אותך
ובקשר לחבר של החבר של הידיד של השכנה של הכלב שלי מכיר את החבר של הראל, זה סתם שטויות, כל אחד אומר את זה.. גם חברה שלי מהכיתה שלי אמרה לי שיש לה חבר שידיד שלו חבר של חבר של הראל שיודע בוודאות שהוא גיי..! זה סתם שטויות, לא מאמינה לזה שפתאום לכל העולם יש חברים שיש להם חברים שמכירים את החבר של הראל, סתם שטויות שגם אני יכולה להמציא. וגם אם הוא באמת כזה זה לא אמור לשנות שום דבר, הוא אותו בנאדם מתוק וטוב ומוכשר שכולנו אוהבות.

למעלה