שאיבת חלב

מיכלי82

New member
../images/Emo206.gifשאיבת חלב

היי רציתי לדעת אם מישהי מכירה את המשאבת הנקה של ספקטרה ? איך היא ? ניסיתי לשאוב אחרי הנקה ולא יצא לי כלום מאף צד... זה הגיוני ? איך יודעים איזה בקבוק מתלבש על המשאבה ואם רוצים לשאוב לשקית אחסון חלב איך עושים את זה ? תודה מראש

michalattia

New member
יש לי ספקטרה 3

שהיא קומפקטית יותר מספקטרה 2. אני מרוצה ממנה. כשקונים או משכירים את המשאבה קונים גם ערכה אישית של בקבוק שאיבה, קונוס וצינורית. שקיות אחסון מיועדות להקפאה, קודם את שואבת לבקבוק של המשאבה ואז שופכת לשקית האחסון. חשוב לרשום על השקית את תאריך השאיבהלפני ההקפאה, ולשים את השקית עמוק בפריזר. יש לך משאבה משלך? מושכרת? אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור

מיכלי82

New member
../images/Emo13.gif

היי תודה יש לי ספקטרה 2 מושכרת וקיבלתי כזו ערכה עם בקבוק אז את אומרת לשאוב לזה ואז להעביר ? אבל לא יצא לי כלום כשניסיתי קודם לשאוב אפילו לא טיפה

michalattia

New member
נסי כמה דברים..

*עיסוי של השד לפני השאיבה ובזמן השאיבה * הביטי בתינוק שלך או חשבי עליו יונק בזמן השאיבה * חשוב להיות רגעועים בזמן השאיבה. השעני לאחור ונשמי היטב. * נסי לשאוב 7 דקות מצד אחד, אח"כ 7 מהצד השני, 5 מהצד הראשון, 5 מהשני, 3 מהראשון ו 3 מהשני. שאיבה היא מיומנות נרכשת וזה נורמלי שבהתחלה לא יוצא כלום. אל דאגה, זה יבוא
כתבי לנו איך הולך..

מיכלי82

New member
אני אנסה...

וואו תודה רבה אני מקווה להצליח אני ממש לא רוצה לתת לה מטרנה אני מרגישה מספיק רע לתת לה חלב שאוב במקום להשאר אתה בבית... אבל אני חייבת לצאת לעבוד

אושינקה

New member
אין סיבה שלא תצליחי

תקפידי לשאוב כל יום באותה השעה ותראי שיפור בכמויות תוך מספר ימים

למעלה