פידבק שלילי!!

• פותח הנושא onor
  • פורסם בתאריך

onor

New member
../images/Emo206.gif פידבק שלילי!!

הלקוחה מוכנה לבטל אותו, שלחתי לה קיס אנד מייק אפ אבל היא לא מבינה איפה זה נמצא ומה היא אמורה לעשות עם זה.... מישהי יודעת איפה זה מופיע?

לימיצ

New member
וואו, לי שלחו פעם כזה, בתור זו שנתנה את הניטר

הניטרלי.. זה לא ממש היה מסובך..אולי היא יכולה לצלם לך את המסך או משהו?

onor

New member
לימיצ את זוכרת איפה הופיעה הבקשה?

זה הגיע בצורת קונבו?

לימיצ

New member
כן, שזה אומר שהיא אמורה לקבל ממך את ההצעה בקו

בקונבו! פפפפ, אני לא מאמינה שמצאתי את זה...זה מלפני שנתיים.. זה מופיע אצלה ככה Hello, fsfsfggfGgG has offered to Kiss and Make Up for the feedback left for the following transaction: www.etsy.com/view_transaction.php?transaction_id=1234567 If you accept this proposal, both of your feedback ratings for this transaction will become positive. To view the proposal, click here: www.etsy.com/feedback_kiss_propose.php?transaction_id=2345678 זה עוזר במשהו?

RolyzCreations

New member
אני לא יודעת איפה מופיע כשאת שולחת

אבל היא יכולה לבקש קייס אנד מייק אפ מהצד שלה שתיכנס לפידבקים שלה דרך your account ליד הפידבק השלילי שהשאירה לך אמור להיות לה קישור קייס אנד מייק אפ

onor

New member
המון תודה איתן!

אני אשלח לה את ההסבר... נקווה שזה ילך חלק.

E i t a n 47

New member
האפשרות הזו קיימת גם אצלך

ליד הפידבק השלילי צריכה להיות האפשרות לקיס אנד מייקאפ

onor

New member
טוב אז למרות שהצעתי לה החזר מלא על הפריט

או שמלה אחרת מהחנות, ולמרות שהיא הסכימה לבטל את הפידבק, היא לא עושה את זה. היא אפילו בחרה כבר שמלה אחרת והתעלמה מהשאלה שלי לגבי אם היא הבינה מה עליה לעשות בשביל לאשר את הבקשה שלי לקיס אנד מייק אפ. אוף זה כל כך מעצבן שהן לא מבינות כמה זה פוגע בחנות! אני בטוחה שהיא תישן טוב בלילה בניגוד אליי!!
כנראה שאני אצטרך להשלים על ה-99% ... זה ישתנה מתישהו ל-100% אם יהיו עוד הרבה חיוביים?? בכל אופן החלטתי שאם היא מתעלמת מהבקשה שלי לקיס אנד מייק אפ, אני מתעלמת מעניין הפיצוי, היא יכולה להמשיך לחכות לשמלה.... אווווווווווווווווווווווווווווווף!!!!!!
זה כל כך מעצבן אותי שממש בא לי לפתוח חנות חדשה!!

onor

New member
טוב עכשיו שקראתי שוב את הקונבואים שלה

הבנתי מה היא רוצה, היא רוצה שאשלח לה עוד שמלה ואם היא תהיה טובה לדעתה, היא תשנה את הפידבק. סורי לא מקובל עליי הרעיון הזה....

יו, ממש כואב הלב לקרוא את המילים שלך

וגם קראתי את הפידבק שלה. ואיך אפשר לדעת מה המידות שלה והאם "גברת פיל" לא ניסתה להיכנס לשמלת תחרה? ובכלל, מצד אחד היא בהחלט כותבת שזה יפה אך מהצד השני כותבת שנפרם לה. אולי אפשר להציע לה שתשנה לנויטרל? אולי שתחזיר לגמרי ותני לה פיצוי מלא בתנאי שמשנה את הפידבק? וגם, נניח ותקנה עוד שמלה שתמצא בה משהו לא לטעמה, יש סיכון שגם אז תתן פידבק שלילי? אין שום מקום לציין תגובת המוכר לפידבק? ממש נראה שהפידבקים האלו הם כמו "חרב דמוקלוס" על הראש שלנו....

E i t a n 47

New member
לדעתי ב200 פידבקים יהיה לך שוב 100%

מעל 200 פידבקים זה יהיה מעל 99.5 ואז זה מעוגל ל100% אין טעם לשלוח לה פיצוי ללא ביטול השלילי. צריך להתנות את הפיצוי בביטול השלילי מראש? אם לא, תני לה גם שלילי. בכל מקרה אל תתיאשי ואל תפתחי חנות חדשה,תעשי הרבה מאד חידושים בתקופה הקרובה ותמכרי הרבה. תתעלמי מהגברת הזו.

onor

New member
לצערי כבר נתתי לה חיובי

ברגע שהיא בצעה את הרכישה... כמובן שאני לא מתכוונת לפצות אותה לפני שהיא מבטלת את השלילי!

onor

New member
איזה כייף! היא הורידה את הפידבק

נכנסתי לחנות וגיליתי את זה :) אני אשלח לה את הפיצוי למרות שהיא לא דיברה איתי על זה... היא יצאה בסדר בסוף! בכל אופן אתמול לא הצלחתי להירדם בגלל זה והתחלתי לבדוק חנויות אחרות, מסתבר שיש הרבה חנויות מוצלחות עם שליליים ושזה לא סוף העולם.

למעלה