עזרה...

../images/Emo206.gif עזרה...

יש לי מבחן במבוא לאלגוריתמים יום שני. יש מצב שמישהו מוצא לי קישור עם מבחנים ופתרונות/דוגמאות לשאלות? ואם אפשר לענות כמה שיותר מהר. |מתהמפחד| תודה מראש!

כל מבחן, אח שלי... :(

אני לומדת בביה"ס הגבוה לטכנולוגיה בירושלים (יעני מכון טל, אם זה מוכר לך..) נראה לי שכל מבחן ב"מבוא לאלגוריתמים" יעזור לי... תודה בנאדם. :)

yuvalmadar

New member
בבקשה, תהני ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהכל יתאים לך, העברתי לך גם חומר שנכנס לקורס המכונה "אלגוריתמים" אצלנו. (על פרקים מהחלק השני של קורמן) במקרה הכי גרוע, תשמרי לקורס הבא!

אמממ.... התלהבתי מהר מידי---

על מה ולמה אנילא מצליחה לפתוח אף-קובץ?? איזה תכנה האתר דורש לפתיחת הקבצים המפתים האלה??... :(

gil levi

New member
אני לא בטוח לאיזה קובץ את מתכוונת.

בגדול winrar ו acrobat reader הן תוכנות שימושיות, אבל יהיה הרבה יותר פשוט אם תגידי לי איזה קובץ בדיוק את לא מצליחה לפתוח.

רוב הקבצים של "סיבוכיות"---

דורשים משו שקשור לquick time... ואני לא הכי מצליחה להבין מה בדיוק... תודה, אח שלי. :)

arik23m

New member
שום דבר רציני..

תלחצי ENTER (פעמיים הצטרכתי לסגור את הדפדפן כי התוכנה לא הגיבה לעכבר). ותורידי את העדכון של קוויטיים. או אל תורידי, פשוט הקוויק טיים קפץ כששמע על קבצי TIF.

לא.

פשוט צריך לשמור את זה על המחשב, ואז זה נפתח כמו כל תמונה רגילה... XDDD תודה בכל מקרה, אח שלי... :)

jct1986

New member
את רוצה את החומר למבחן כי יש לי את

יש לי חומר שחבר סרק זה בעיקרון הספר מבוא לאלגוריתמים שהמרצה שלנו אמר שיהיה לנו במבחן שיהיה ביום שני הקרוב אם את מעוניינת תשלחי לי מייל

למעלה