מבזק חדשות נוצריות

salt of earth

New member
בהחלט כך...

גם לנו אמרו מהכנסייה שהיריות לא כוונו אליו ... וכי זה לא קשור אליו בכלל. תודה לאל
וחמדאללה עלא אל סלאמה. בהחלט נושא הנשק הבלתי חוקי מאוד מסוכן שצריך לטפל בו.

lion 7

New member
אכן תודה לאל שזה לא היה מכוון אליו

וכן , יש בעייה עם תופעת הנשק הבלתי חוקי, והיותר מסוכן היריות שמזכירים את המערב הפרוע ...

salt of earth

New member
125 שנה לייסוד בי"ח המשפחה ../images/Emo65.gif

הקדושה בנצרת- אשר ידוע בכינוי "בי"ח האיטלקי" או בכינוי הכי עממי שלו "בי"ח האוסטרי" (בגלל הרופא האוסטרי שעבד שם הרבה זמן) הוקמה מיסה גדולה בהשתתפות הפטריארך מישל סבאח והבישוף מרקוצו לתפילה להצלחת הבית חולים שמשרת רבים מתושבי נצרת ומחוצה לה ללא הבדלי דת או לאום, ולהוקרת פועלו בעיר שנמשך 125 שנה. الاحتفالات تبدأ بالناصرة بمناسبة القرن وربع على العائلة المقدسة أقيمت في كنيسة مستشفى العائلة المقدسة(النمساوي-الايطالي) بقيادة البطريرك مشيل صباح ، صلاة بمناسبة حلول العام المائة وخمس وعشرين على تأسيس المستشفى بحضور كل من مدير مستشفى العائلة المقدسة الدكتور مسعد برهوم ومدير مستشفى القديس منصور دي بول (الفرنسي) الدكتور سليم نخلة. وقد أقام الصلاة كل من بطريرك الكنيسة الكاثوليكية (اللاتين) مشيل صباح ومطران النائب ألبطريركي في الكنيسة الكاثوليكية(اللاتين) بولس مركوتسو والمونسنيير كمال بطحيش وعدد من الكهنة الكاثوليك(اللاتين) . كما وقد شاركت في الصلاة جوقة يسوع الشاب . وقد شهدت كنيسة المستشفى عددا كبيرا من المصلين الذين صلوا لحماية هذا الصرح العظيم الذي خدم أهل المدينة من مختلف الطوائف والديانات على مدى قرن ورع القرن . هذا وقد تأسس الدير والمستشفى العائلة المقدسة عام ألف وثمانية مائة واثنين وثمانين حيث أسس هذا الدير راهبات أخوة القديس يوحنا اللاهوتي شفيع راهبات المستشفى العائلة المقدسة . جدير بالذكر بأن الاحتفالات بمناسبة العام المائة والخمس وعشرين سوف تستمر على مدار السنة. יבורכו על העשייה ההומינטרית ואלרב יבארקהום

salt of earth

New member
תנועה הצופים האורתודקסית בראמה

חוגגת את יובל הכסף לייסודה. استعدادات اليوبيل الفضي للكشافة الأرثوذكسية في الرامة لرامة- من وكالة "تفانين"- ضمن الاستعدادات التي تقوم بها الكشافة الأرثوذكسية في الرامة نحو الاحتفال الكبير الذي سيقام في شهر نيسان القادم، تقوم الفرقة النحاسية بإرشاد وتدريب ريمون ضو مع مدرب الايقاع (الدرامز) أكرم سليمان، بالتدريبات المكثفة، حيث ستقدم الفرقة العديد من المسيرات وسيكون أولها مسيرة "أحد الشعانين"، التي تطوف شوارع القرية. http://panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=54563&category_id=1 http://www.bettna.com/news4/showArticlelocal1.ASP?aid=1581 שימשיכו להצליח בשמו של ישוע המשיח رب المجد ... אמן

salt of earth

New member
אגב גם אני הייתי בצופים

כשהייתי קטנה אבל לא המשכתי אחרי כיתה ה' כי זה הפסיק לאתגר אותי. כעת הבנות שהיו משתתפות בקבוצת הצופים הקטנות איתי עכשיו הן האחריות על השבטים

lion 7

New member
זכור לי מתנועת הצופים

ההכנות לטיול של כמה ימים בהר תבור(קאמפינג) .. משחקי הפינג-פונג .. שיטות לעשות לולאות בחבלים (עוקדת אלכשאף) , סיסמאת הצופים :``תהיה מוכן`` , הצופים האורתודוקסים הם אחת התנועות הידועות והוותיקות כאן ובמזה``ת , יש שלוש קבוצות גיל : אשבאל = גורי אריות .. כשאף=צופים .. וג`ואל=צופים מעל 18? ... להיות צופה (כשאף) זה כמו להיות מין צבא כזה , עם משמעת והיופי והחן , זה בלעשות מבחן בכדי לעלות רמה בצופים ,, אין כמו החגיגות בשני החגים המולד והפסחא , אלדורה , כולם לובשים חג, רק אלה הצופים עם הסרטונים היפים מראים שהם חיילי החג ,עם הגורים(אשבאל) בהתחלה בתוך התהלוכה , ומאחור אלגואל(הסדרנים) ..

אונתן

New member
:)

וסתם הערה ססמת הצופים היא "היה נכון"(אני יודע שזה קטנוני אבל זה ססמה עם כל כך הרבה משמעות.)

lion 7

New member
תודה על התיקון

זכור לי את העניבה ווכובע , גם את הקורסים שלקחנו בכדי לעלות דרגות .. היו ימים..

salt of earth

New member
נכון מאוד ../images/Emo45.gif

והיא תקפה לכל החיים ולא רק לצופים. אתה מדריך בצופים?

אונתן

New member
אני פעיל (תפקיד מנהלתי)

אבל מקווה להיות מדריך חוץ בגרעין חדש שמקימים באשדוד. מה שכן מפריע לי זה כמה חוסר שיתוף פעולה יש בין התנועות הצופים בארץ ....לי מאוד מפריע שהסיכוי היחדי שלי לראות את אחי לתנועה חמק רק כי לא יצאתי לקורס היחיד שמשותף... אבל זה כמובן לא המקום להתלונן כי אתם לא הכתובות ,אבל לפעמים כיף לקטר :)

che guevara85

New member
איזה זכרונות אתם מעלים לי../images/Emo9.gif

אני הייתי בצופים עד כיתה י' נדמה לי, איזה יופי של תקופה, אני זוכר את הקמפינג שהיינו עושים כל שנה, אך איאם.

lion 7

New member
הייתם בג`בל אלטאבור?

בימי הקיץ, עם הנחשים, העקרבים הצהובים, ואלארבעניאת אלסופור , שהם מסוכנים מהשחורים.. אחלה איאם צ`ה ..

che guevara85

New member
אנחנו לרוב היינו בלטרון

ביער שליד מנזר השתקנים, מקום יפיפה, עד עכשיו אנחנו עושים את הקמפינג שם.

salt of earth

New member
אני זוכרת גם...

שאסרו עלינו להביא אוכל מהבית ולשים אותו ליד התיקים כדי שלא יתקפו אותו העקרבים ולכן היינו צריכים להסתפק באוכל המוגש לכל המחנה. מישהו זוכר את השמירה, אל חראסי? היינו צריכים לעשות "שמירה" במשך כמה שעות בלילה ומחליפים משמרות אני זוכרת פעם שהציבו אותי בשמירה של השתיים בלילה ודאגתי הרבה בגלל זה (הייתי בכיתה ד') וכאילו אסור שהאחראיים יתפסו אותך נרדם כי אז היו אגדות על ועדות משמעת ושטויות ...
היו ימים ! אגב הקטע הכי שווה בצופים היה רק התהלוכות והמחנה ושאר הפעילות כל שבוע הייתה לא משהו

salt of earth

New member
אנחנו היינו

בחורשה של מעלול (כפר נטוש) אגב הצופים המרונים של נצרת היו עושים בלטרון

salt of earth

New member
נתפס האדם שפגע במקומות הקדושים

בשפרעם. מדובר על שני מקרי פגיעה אחד בכנסייה מאר בוטרוס ובולוס בשפרעם כאשר נגנב ארון התרומות. והשני היה במקאם לעדה הדרוזית... היה גינוי נרחב ותקיף מאת ראשי שלושת העדות בשפרעם למקרים הללו. شرطة شفاعمرو تعتقل المعتدي على المقدسـات الدينية قال مراسل موقع بانيت وصحيفة بانوراما ان شرطة شفاعمرو تمكنت من إلقاء القبض على احد المعتدين على المقدسات الدينية في مدينة شفاعمرو، بعد ان تمت سرقة صناديق التبرعات من كنيسة القديسين بطرس وبولس ومحاولة خلع الباب، كما تمت سرقة الألمنيوم من نوافذ وباب مقام سيدنا "ابو عربية" الواقع في حي البركة. http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=54497&category_id=%201

salt of earth

New member
מחקר על הסרטים עם מסר נוצרי

מחקר שנערך בארה"ב מראה כי הרווחים מסרטים עם מסר נוצרי ומסר משפחתי הם פי 2 מסרטים המכילים מסר של אלימות ומין. أفلام القيم المسيحية وقيم العائلة تكسب أضعاف أفلام العنف والإباحة أجرى الدكتور تيد بير و هو ناشر لدليل أفلام يوضح للآباء أهمية الانتباه لما يشاهده الاطفال ، بحثاً حول ريعية الأفلام التي تصدرت قائمة شباك التذاكر ( BOX OFFICE ) من عام 1998 حتى عام 2006 و خلص البحث أن الأفلام المرتكزة على منظور مسيحي و تروج لقيم المسيحية تنتشر بسرعة حول العالم و تُؤدّى بشكل أفضل على المسارح من الأفلام المرتكزة على العري و الإباحة و ثقافة تهدم المجتمع . الدراسة المكونة من 120 صفحة تقول إن الأفلام المسيحية تكسب بين ضعفين إلى سبعة أضعاف باقي الأفلام . نتائج الدراسة جاءت عكس الاتجاه السائد الذي يقول أن رغبة الجمهور هي الأفلام المرتكزة على العنف و الاثارة و الخلاعة و هي الامور التي يظن مسؤولوا الاعلانات و المبيعات في هوليود أنها أحد أسباب الربح . و جسب التقرير أن أرباح الأفلام التي ترتكز على قيم و نظرة مسيحية تراوحت بين 30.6 مليون دولار و 106.3 مليون دولار بينما بقية الأفلام تراوحت بين 6.3 إلى 27.7 مليون دولار ، حيث يعتبر 142 مليون أمريكي يتوجهون للكنائس كل أسبوع أهم من يحضرون هذه الأفلام ، و هم يفضلون الافلام التي تحتوي قيماً مسيحية و تتحدث باحترام عن المبادئ و قيم التربية المسيحية . و يضيف الدكتور تيد : لو أراد مسؤولو هوليود و صانعو الافلام أن يكسبوا أموالاً أكثر على شباك التذاكر فعليهم إنتاج أفلام تعكس هذه النظرة . http://www.tebayn.com/Tebayn%20Arabic/index.asp?pageID=1&SID=4449&Ln=En

lion 7

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

כמה נמוך הוא ניצול הדת לצרכי כסף , יש הרבה יהודה איש קריות בימינו , כאשר הם חיים כנוצרים בשם , לא מתקרבים לאמונה , לא רק זה , גם פוגעים בקדש הקדשים , כמה נמוך ואיזה שכר הם מקבלים בחיים האלה , וכמה משפיל אותנו כאן לטאטא אחרי הלכלוך שלהם.. ועל הרווחים מהניצול של ישוע , לא פלא על האובססיה למצוא ולו עצם אחת ולספר שכאן נקרב ישוע , והוף סקוף מצאנו עצמות ישוע עם הבן שלו.. חח כמה הבלים יש ועוד רוצים לשאול אודות זה . תודה מלח על הידיעות האלה ..

fadamo

New member
אני רואה את זה מנקודה שונה לגמרי...

להבנתי, תוצאת סקר מהסוג הזה מראה שתכנים כמו דת ומשפחה מעניינים יותר את הציבור מאשר מין ואלימות... גם אם אותם מפיקים "מנצלים" את ישוע ואת התא המשפחתי, עדיין, עדיף שאנשים יראו סרטים שעוסקים בדת ובמשפחה מאשר שיצפו בסרטים רווי אלימות ומין.

למעלה