מבזק חדשות נוצריות

salt of earth

New member
../images/Emo206.gif מבזק חדשות נוצריות ../images/Emo9.gif

السادة الكرام تأتيكم اخبار الساعة الثانبة عشر بتوقيت غرينتش من اذاعة فوروم المسيحي למה זה מזכיר לי את ג'יהאד נסאר ... וואו מי זוכר שהייתה מגישה את החדשות ואני הייתי מפחדת ממנה
למרות החיוך המאולץ שלה... היא הייתה מפחידה אתם מוזמנים להוסיף ידיעות
חדשות
כתבות
לשרשור זה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif לא מכירה מי זו בכלל

מקווה שהצליחה לרכוש לה חיוך שבא מהלב וממיס את לבבות הצופים
כשישנה שמחה אמיתית בלב, כמו שזכינו לה עם ישוע, אז אי אפשר לא להיראות יפים ומנצחים,האור קורן וזה בלתי מנוצח
אזתעשירי אותנו יקירתי בחדשות
וכנ"ל גם כל שאר החברים

salt of earth

New member
אין מצב ../images/Emo6.gif

את יותר זקנה ממני
היא הייתה מגישה בחלק הערבי של הטלוויזיה הישראלית. כנראה שלא צפית בזה. היא הייתה ג'ינג'ית עם שיער קצוץ, עם דיבור מלאכותי יעני מתא2א וחיוך מאולץ היה לה משפט מאוד מפורסם אחרי שהסתיים השידור של תוכניות הילדים. مشاهدينا الكرام شكرا لكم ونأمل انك استمتعتم (חיוך מאולץ) من التلفزيون الاسرائيلي من اورشليم- القدس (חיוך מאולץ ונידה בראש)
תנסי להיזכר מודירתנא

michaeld1

New member
המנהלת ?! את נצרתית. כך גם ג'האד !!

ג'האד נסאר במקור ממשפחת פאהום (או שנשואה למשפחת פאהום). החיוך שלה גם מאולץ וגם ביישני. היא פרשה?

salt of earth

New member
לא ידעתי שהיא נצרתית

אני מנחשת שהיא עכשיו נמצאת בערוץ הערבי-ישראלי הלוויני (אולי זה נסגר עכשיו) ועדיין חוזרת על המשפט הזה مشاهدينا الكرام شكرا لكم ونأمل انك استمتعتم (חיוך מאולץ) من التلفزيون الاسرائيلي من اورشليم- القدس (חיוך מאולץ ונידה בראש)

michaeld1

New member
הנחה נכונה ../images/Emo13.gif מלח... בזמנו פירסמתי

"אלבשארה אלג'ליליה 3". היום רצית לפרסם כאן "אלבשארה אלג'ליליה 4". אז, בעצתך ובעצת המנהלת, אני חיפשתי הםרסום של אנאשרא 3 ועשיתי שרשור ללנאשרא 4. אבל, משום מה, זה לא מופיע? יש לך הסבר? תודה מראש.

salt of earth

New member
אבשאראה אלג'ליליה של שקור?

אז הנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=95277339&FlagSybase=1 אבל אני רואה שכבר מצאת את זה
בכל אופן הכוונה של המנהלת הייתה לשים כמה נושאים שקרובים אחד לשני בשרשור אחד. מכיוון שזה ממקם את אל בישארה 4 בעמוד השני ולכן אולי זה יתפספס ע"י החברים. אני מציעה לך להוסיף את זה או לשרשור החדשות הנוצריות או לשרשור הבוקר טוב. או להודעת نشرة الاحد שכולם נמצאים בדף הראשון כדי שהחברים יוכלו לקרוא
עוד כמה זמן ואתה תתרגל לפורומים של תפוז. נ.ב- מה דעתך על הרעיון לגבי פינת יום ראשון בפורום?

salt of earth

New member
../images/Emo13.gif טוב אני הולכת בשעה מוקדמת

ולפני שאסע ללימודים אשים את הטקסטים שנקראו... אתה תביא את הטקסטים מן אל רוזנאמא אל קאתוליק ואני מהלטין

michaeld1

New member
במהלך הלילה, גנבו צלב ופסל ישוע

מהכנסיה הקתולית ביפו. כך פורסם הבוקר בידיעות אחרונות. אין גבול !!

che guevara85

New member
אכן עצוב ביותר../images/Emo10.gif

שלשום בלילה פרצו גנבים לכנסיית סן פיטרס שנמצאת במתחם יפו העתיקה וגנבו את הצלב הגדול ואת פסל ישוע.

salt of earth

New member
ירי על בית בישוף שקור באעבלין ../images/Emo10.gif

בשבוע האחרון פורסם כי התרחש ירי לעבר ביתו של בישוף אליאס שקור- הבישוף של הכנסייה היוונית-קתולית בעכו, חיפה, נצרת ושאר הגליל השוכן ליד כנסיית "הדרשה על ההר" בכפר איעבלין. המשטרה חוקרת את האירוע ומציינת כי לא ידוע בוודאות אם הירי כוון במכוון לעבר ביתו או שהבית היה במטח האש. בעת הירי שכלל 4 כדורים, שניים שפגעו בקומה העליונה ואחת בתחתונה ואחרת בבית השכן בזמן הבישוף לא היה בבית. אך מסר את התגובה שלו "שייתכן כי הירי כוון לעבר בית שכן והוא לא מאמין שזה כוון אליו כי אין לו איובים" "وحول هذا الموضوع قال: "ربما كان هناك من اطلق النيران باتجاه الجيران، فقد اصيب احد بيوت الجيران، وخلال هذه العملية اصابت النيران محيط بيتي لكني حتما لست المقصود ، فانا ليس لدي اعداء. حتى من الشرطة اتصلوا لي ليطمئنوا واخبرتهم بأنه شيئا لم يحدث"." ואחרי האירוע יש אבטחה סביב הבית. הסיפור המשך

lion 7

New member
מזעזע ביותר

במקום להודות לו על תרומתו ועשייתו , אני מקווה שלא כוונו אליו היריות ... שיהיה בריא ..

michaeld1

New member
ד"ש מהבישוף שקור.. היריות לא כוונו

נגדו. הבישוף מחה בפני המשטרה על כמויות הנשק (הבלתי חוקי) שמוחזקים בכפרים בגליל (כולל אעבלין).

למעלה