כנסו בבקשה...ציון ברוך המושלם

../images/Emo206.gifכנסו בבקשה...ציון ברוך המושלם

כמו שכתבתיי כבר על ציון הוא יפה הוא חמוד הוא מצחיקק הואא מ=ו=ש=ל=םםםםם!!!!! כתבתי לכם גם שתעזרו לי איך שהוא לכתוב לו ושיראה את זה כי אני מעריצה מאוד גדולה שלוו!! בבקשה בבקששהה תעזרוו לייי!! וציון אם אתה רואה את זה תעזור לי גם...אתה פשוט מדהיםם אני מתה עליךך ועל כל הדמויות שאתה עושה בישראליםם אתה כזהה מצחיקק ותתוכנית מה קשור אני רואה רק בגללךך!!
ותדע שאני מעריצה גדולה שלך שמרתי את כל התמונות שלך שפרסמו בעיתון אני כבר מעריצה שלך ממזמןן ואני רואה וראיתי את כל התוכניות שלך "מה קשור" "הישראלים" "היכל התהילה"
טוב חגג שמחח לכולםםםםםם!!
***מיכלוש***

peerom2

New member
אלוהים כמה צביעות ועליבות

די כבר!!!!! איזה אנשים פתאטים! אפילו אני יודע שאין תוכנית כזאת מה קשור זה שם ההרכב למקרה שלא ידעת. דבר שני זה פשוט מגעיל כל ה"מאמי מותק חולה עליך אתה מושלם" אלוהים איזה דביקות! את לא מכירה אותו בכלל! עליבות!!!!!!! תעריצי אנשים שבאמת עשו משו בחיים ולא אנשים שמאפרים אותם הרבה ומספרים בדיחות שכתובות להם בטקסט מול העיניים.

HaDaRoSh

New member
יש תוכנית כזאת ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ערוץ HOT 3 ימי ראשון עד חמישי שעה רבע לתשע

הייתת מתת אתה פשוט מקנא בוו!!

דבר ראשוןן היית מת שאני יהיה פתאט יש תוכניות כזאת מה קשורר!!!! כתובב למטהה איפה שרואים תשמות של התוכניות כתוב מה קשור אז נכון זה גם שם ה"הרכב" שלהםם אבלל מה הקשר זה השם של התוכניתת!! מה מגעיל ב"מאמי מותק חולה עליך" אפילו שלא אמרתיי אבלל הוא מושלםם וזהה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! הוא מצחיק חמוד ויפההההההההההההההה!!! היית מתת עליבותת אתה מקנא בשלמות שלוו!! הוא בשבילי עשה הרבה מאודד הוא מצחיק אותי אפילו שהוא קורא מטקסט ותאמין לי שגם בלי איפור הוא יפה מאודד ולא כל אחד שיספר בדיחה זה יצחיק הוא מיוחד הייתי עושהה הכלל בשביל לפגוש אותוו!! תאמיןן ליי שאתה לא תוכלל להראות כמהו בחייםם כיי אין יופי כזה ב-ע-ו-ל-ם וגם אם תספר תבדיחות אתה זה לאא יצחיקקק!!

HaDaRoSh

New member
חחח זה היכל התרבות../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אלונה57

New member
מכלוש כנסי דחוףףףףףףףףףףףףף

רק שתדעי לך גם אני מעריצה ענקית שלו ואוהבת אותו ואף אחד לא מבין את האהבה שלי עליו
אבל זוהי אהבה נכזבת
את יכולה להתקשר 035610404 ולבקש לכתוב לו לכתובת מעריצים תגיבי ביוששששש

חח ווואיי נכוןן שהואא מושלםםםםםםם??

וואיי אניי מתההה עליווווווווו!!!
יש לי איסי מאמיייי?? בת כמה אתת?? ומזה כתובת מעריציםם?? ואיי ציון הוא פשוטט מדהיםם לדעתיי יותר מיהודה לוי ומיקל לואיסס
יהודה לוי ומייקל לויאס כאלה צבועים הוא יפההה וחמודד איך יפה לוו שהוא שםם כובע נכוןן??
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ <<<ציון ברוך-כי שלמות היא לא מילה גסה>>>
<<<צ=י=ו=ן===ב=ר=ו=ך===ש=ל=מ=ו=ת>>>
<<<ציון ברוך=הוכחה שמלאכים קיימים>>>

למעלה