חסימה !!!

BlogTV Police33

New member
../images/Emo206.gif חסימה !!! ../images/Emo206.gif

ראיתי הרבה דברים אבל זה כבר הגזמה !!!! נולד לנו עוד אנלייזר בתפוז ! והוא בטח גם יודע לשחרר את החסימות הרגילות אז ענת ,אייל,מוטי. תשקיעו את המיטב שלכם !

BlogTV Police17

New member
זה לא אנלייזר :S

ראיתי כמה שניסו והצליחו לא הפג הזה ספציפית ... בעיה רצינית !

BlogTV Police39

New member
פוליסית 33 כנסי מאמי >>>>>>

א. לא צריך להכנס לפאניקה !!!! ב. הכן היתה את הבעיה הזאת וגם אותי העיפו איזה 15 פעם אתמול שני גולשים ברצף.....וגם את אלדד ואני בטוח שעוד כמה. ג.במקום לפרסם 70 צילומים בפורום, אחותי להבא באותו הרגע אם טליה או מוטי זמינים תפני אליהם והם כבר יטפלו בזה וגם יעבירו את זה הלאה ד.אין צורך לפרסם את כל הצילומים גג יכלת לשלוח את זה במייל לענת ה.ברגע שהמשדר הצטרף לחבורה ולא הפסיק אותם, והוא בעצמו מקלל אותך ומנהג לא לעניין ישר תקרא למורשה חסימה ונחסום לו את החדר , במקום סתם להיות בחדר ולשמוע את הקללות ולהזרק כל פעם מחדש.. שבוע טוב לכולם

BlogTV Police33

New member
39 כוסון כנס מותק שלי !!!

א) אני לא בפאניקה פעם ראשונה שזה קורה לי ורציתי לשתף את כולם ! ב)אני מאוד שמח שגם אותך העיפו כמה פעמיים היית יכול לפרסם את זה שיש בעיה וכולם היו שמחים. ג)למה נראה לך שלא חיפשתי את מוטי או טליה ? ולמה אתה חושב שלא שלחתי למוטי 17 נידנודים במסנג'ר בכדי שיבוא לבלוג ? ד)למה אתה חושב שלא שלחתי לענת באיי מייל ? ולמה אתה לא חושב שענת אולי לא עובדת בחופש ולכן לא הייתה יכולה לעשות הרבה עם החומר מהבית ? ה) כבר דיברנו על זה שלא היה אף מורשה חסימה בשטח אז איך בדיוק רצית שנחסום אותם ? ו) הכי הכי הכי חשוב שכבינימט טירון מתי תבין שאני גבר ולא בחורה ???? ולסיכום דברי : נראה לי שאחרי כמעט 3 שנים בתפוז אני יכול לומר את זה שאני קצת יודע לעבוד וממש לא מתרגש משטויות כאלה וממש לא נראה לי הקטע הזה שאתה בא ומעיר לי על מה שעשיתי ברגע שהבנת שיש תמונה אחת ואחריה עוד 10 פשוט אל תסתכל יותר עם זה לא מעניין אותך !!!!! אז שיהיה לך ולכולם חג שמח ושבוע נפלא אני לא כועס עלייך אני חולה עליך ניפגש במפגש אתה מוזמן לבוא איתי ועם גדי לברזיה הוא הבטיח לי שהוא יתכופף להרים את הסבון מהרצפה ונוכל לחגוג עליו בזוגות !!!

BlogTV Police19

New member
לחגוג עליי בזוגות?!

מה אני נראה לך, הביץ' שלך?! א. אני מביא סבון נוזלי ב. האחרון שניסה לחגוג על מרגול מבלה עכשיו בתור תבלין בחומוס אבו גוש. ג. אני חושב שכדאי לך לבוא עם שסתום אנאלי אחרת אני דוחף לשם את הברזיה! שלום ותודה!

Queenati

New member
הבהרה

אכן אחד הבוטים לא פעל ולכן יכלו לזרוק אתכם. אפשר בהחלט לפנות למוטי / טליה / איל. ואם לא - אפילו למחרת אפשר להעביר צילומי מסך על מנת שנחסום. הבוט חזר לתפקוד מלא ולכן סיטואציות מסוג זה לא יישנו (אלא אם כן הוא שוב יפסיק לפעול). ובהחלט אין ממה להתרגש....

Queenati

New member
או שאולי הוא גם

אכל יותר מידי מצות ויצא מתפקוד זמני....כמו רבים מאיתנו!

למעלה