התחרות חוזרת

salt of earth

New member
../images/Emo206.gif התחרות חוזרת ../images/Emo65.gif

כמה שאלות על סיטואציות ושאלות כלליות מהברית החדשה והישנה. בואו תראו את הידע שלכם

salt of earth

New member
השאלה הראשונה ../images/Emo221.gif

למי היה החזון האלוהי הראשון? ומי היה לו החזון האלוהי השני?

lion 7

New member
למישל :

אלרואיא : ז``א חזון , מבטאת שני מובנים > אחד) זה חלום בתוך שינה (איוב 33:15 ומשלים 29 :18 וישעיה 1:1)... שנית) והפירוש מוגדר כאגרת(איעלאן) או הודעה כמו שרואים בתהלים 89 : 19 ומשלי שלמה 29 :18 וישעיה פרק 1 ופסוק 1. האמת שהם שתי מלים נרדפות בעלת משמעות אחת , כי אלוהים משתמש בהם להעביר את רצונו וחוכמתו , וזה דרך אנשים צדיקים , שחייהם התקדשו ונשמרה מחטאי העולם , כמו כן הספר הזהיר מחזונים מזויפים , שמובאת על ידי הרשעים (ירמיהו 23 :16 , ו 21 וכו`). אז האם עזרה ההקלה (לא החמסין כמובן) ?

lion 7

New member
סידור ההודעה

אלרואיא (الرؤيا ) : ז``א החזון ,מפורש בשני מובנים : 1- ) זהו חלום במהלך השינה (איוב 33:15 ) 2 -) והפירוש מוגדר כהודעה ל- ( اعلان) או כפי שרואים בפסוקים (בתהלים 89 : 19 .. ומשלי 29 :18 .... וישעיה פרק 1: 1.) (תהלים 89: 19 כי ליהוה מגננו; ולקדוש ישראל מלכנו:.\\ משלי 29:18 18 באין חזון יפרע עם; ושמר תורה אשרהו) האמת שהם שתי מילות נרדפות בעלת משמעות אחת , כי אלוהים משתמש בהם בכדי להעביר את רצונו וחוכמתו , וזה דרך אנשים צדיקים או קדושים , שבחייהם התקדשו והתנזרו מחטאי העולם , כמו כן הספר הזהיר מחזוני שקר, שמובאת על ידי הרשעים (ירמיהו 23 :16 , ו- 21 וכו`). אז האם עזרה ההקלה (לא החמסין כמובן).......
ושאלה : מעניין למה אין תורה בערבית בקישורים ( חיפשתי ולא מצאתי).........

salt of earth

New member
תנ"ך בערבית בקישורים?

אתה מחפש את הברית החדשה בערבית אותה תמצא בכמה תרגומים באתר: www.albichara.org

salt of earth

New member
יש בעיה טכנית במדור הקישורים של הפורום

שפרד בודקת את העניין, וברגע שהוא יסודר אז יש כבר דף קישורים לאתרים נוצרים מוכן שנוסיף אותו במדור הקישורים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני מתחילה לחשוב שישנה בעייה רק אצלי../images/Emo4.gif

כי לא מצליחים להבין למה לא עולים קישורים מתפריט האדמין אצלי!! זה כמו שהיה עם התמונות נטען ועולה כביכול מבלי שנותן לי הודעת שגיאה כלשהי אבל שמסתכלת בקישורים עצמם אם משהו התעדכן אז נאד'ה!! אוף..לא טוב... יא רב תעשה שבעייה זו תיפתר

משה?

נראה לי שהחזון האלוהי הראשון היה למשה כפי שמצוין בספר בראשית את החזון האלוהי השני אני חושב שמדובר באברהם אבינו

salt of earth

New member
כנראה שתצטרך להתגרש מגוגל שלך ../images/Emo3.gif

התשובה הראשונה לא נכונה. היה מישהו לפני משה וזה נכון שזה קרה בספר בראשית. חיפוש המילה تراءى יגלה את הסוד
בלא גוגל בלא בטיח

lion 7

New member
השאלה היא לא מי החזון הראשון

אלא מי השני , ‏ אולם אלפא התקרב לתשובה.. השנייה היא אולי ישעיהו או אליעזר אבי יוחנן אולם נח גם היה לו מין חזון שמתפרש בשני כיוונים , בחלום ובמסר ..

salt of earth

New member
אוקיי אני אבהיר קצת את השאלה

במקרה מדובר באותו אדם והוא קיבל את החזון הראשון וגם את השני
נכון אלפא התקרב מאוד לתשובה
ואני גם אוסיף עוד שאלות לתחרות הבוקר

כלומר מדובר באברהם בשני המקרים?

אלוהים התגלה לאברהם לראשונה בספר בראשית :" וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל־אַבְרָם, לֶךְ־לְךָ מֵאַרְצְךָ וּמִמּוֹלַדְתְּךָ וּמִבֵּית אָבִיךָ; אֶל־הָאָרֶץ אֲשֶׁר אַרְאֶךָּ׃(בראשית יב:1) יכול להיות שהסיפור שבו רצה אברהם להקריב את בנו זאת ההתגלות השניה

למעלה