../images/Emo205.gif

היי לכולם :) יש איזה עניין בחלומות הצלולים שמציק לי כבר הרבה זמן. בכל פעם שחוויתי חלומות צלולים (זה קרה רק מספר פעמים וזה היה קצר למדיי), כשהתעוררתי בבוקר לא הייתי בטוחה אם חלמתי שאני חולמת חלום צלול או שבאמת שלטתי בחלום שלי. כלומר, כשאתה חושב על כך רבות במשך היום, אתה גם חושב אילו דברים תרצה לעשות בחלום שכזה כשהוא יבוא וכשהוא באמת בא ואתה עושה כל מני דברים, אתה מתעורר בבוקר וכבר לא בטוח אם מה שהיה שם זה חלום ששלטת בו או רק חלום שבו אתה חולם שאתה שולט בחלום... איך אפשר לדעת אם אנחנו באמת שולטים בחלומות שלנו, ולא חולמים שאנחנו שולטים בהם? אשמח אם תענו לי על השאלה הזאת. יום נפלא

s a g s a g

New member
בד"כ

חלום צלול זוכרים יותר טוב וזוכרים את התחושות יותר חזק (במיוחד בווילד) ואת תהיי בטוחה שחלמת חלום צלול כשתחלמי אחד באיכות נורמאלית...

silverhawk

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום!
קודם כל, חלום צלול מוגדר כחלום בו את מודעת לעובדה שאת חולמת. לא בהכרח שולטת בחלום, אלא מודעת לכך שזה אכן חלום. עכשיו, אין דבר כזה 'לחלום שחולמים חלום צלול'. מדובר בחלום צלול בעל מודעות נמוכה שכנראה נאבדה במהירות. על מנת למנוע זאת, מומלץ להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות (עליהן - בשאלות הנפוצות).

למעלה