תאהבי את עצמך
הדבר הכי הכי גדול בהפרעות אכילה זו הבעיה לאהוב את עצמך. להבין לא רק כמה זה רע מה שאת עושה לעצמך, אלא שזה בכלל לא מגיע לך. שזה לא משנה אם את באמת שמנה, מלאה או שזה רק בראש שלך. זה לא משנה אם יש לך פרצוף של מלכת יופי או שלא. זו מי שאת וצריך לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך. בכל אחד יש משהו שאפשר לאהוב, תמצאי את מה שאת אוהבת אצלך ותלמדי להנות מזה. אני כותבת את זה משום שכשאני יצאתי מהפרעות האכילה שלי עברו הרבה חודשים עד שהכרתי מישהו שבלי לדעת בכלל אמר ועשה דברים שבבת אחת גרמו לי להפסיק לפחד ולהתחיל לאהוב או לחבב. ופתאום אכלתי קוראסון שוקולד והרגשתי טוב אחר כך. פעם מישהו אמר לי שכל זמן שאני לא אוהב את עצמי אני גם לא אמצא מישהו שיאהב אותי באמת. אני חוששת שאת מתארת כזה מצב. אם החבר שלך לא יקרא לך פרה, הוא יקרא לך פוסטמה או דוחה או בכל שם אחר. השם הזה לא נובע מכך שהוא חושב שאת כך וכך וצריכה לשפר בעצמך דברים אלא כי הוא מנצל את החולשות שלך כדי לרדת עלייך, להקטין אותך ולגרום לך להרגיש רע. זו מערכת יחסים שכוללת דיכוי ולא אמון או אהבה כנה ללא תנאים. אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך הנכונה לצאת מההרגשה הרעה ושתמצאי את הדרך לזוגיות מאוזנת. כזו שגם כשבן הזוג רוצה להעיר לך, הוא יעשה את זה בטקט ואהבה ולא מתוך המקום של רוע ושליטה כפי שאת מתארת.