hadar146

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo80.gif../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif../images/Emo129.gif

מה לעשות אם חבר אומר שאני שמנה פרה כשאני נראית עם קצת עודף משקל והוא בעצמו נראה כמו אלה מלרדת בגדול בתחילת התהליך?זה מעליב מצידו. איך אני צריכה להגיב בהתחשב לעובדה שיש הפרעת אכילה,שעוד לא יצאתי ממנה לגמרי.

יש לך מחבת בבית?

דפקי אותו בראש של הבחור. (וכאן נראלי אני אמורה להגיד שזה בצחוק, שלא יגידו שאני משדלת לאלימות!)

no perfect

New member
למה מחברת

קחי כרך של אינציקלופדיה אולי דרך המכה בראש יכנס לו קצת חכמה/שכל...

עופר 123

New member
אני לא בטוח...

שהכינוי "חבר" מתאים לו. מנגד, גם להתייחס למימדיו זה לא בדיוק דבר מלא טאקט.
עופר

יאני1

New member
הוא לא חבר וגם את לא

אין ספק שהוא לא מכבד אותך כשהוא אומר דברים כאלה..וכדאי לך ךשאול את עמנך האם את רוצה מישהו כזה בחיים שלך? מעבר לזה, את גם לא מכבדת אותו. "והוא בעצמו נראה כמו אלה מלרדת בגדול בתחילת התהליך"
מה שאת יוצרת בקשר את גם מקבלת חזרה, וזה המרחב שיצרת. קיצר, שניכם לא מיודעמה תומכים ומעצימים זה את זה. נשים אותו בצד רגע, כי הוא לא חשוב. אם משפט כזה כלכך מעליב אותך ומסריט אותך את לא רוצה לחפש עזרה בפורום אינטרנטי..דברי עם מישהו אמיתי שיוכל לתמוך בך ולהיות שם בשבילך. *מישהו אבחן לך את "הפרעת האכילה" הזו? זה מושג קליני שאמורים להתייחס אליו בכובד ראש.

cottoneyejoe

New member
תגידילו בחזרה -

מה אתה מתנשא ועל מה? ככה לא מדברים לאשה! ובקצב הזה גם בהמה גסה לא תצא איתך יא גורילה!

תאהבי את עצמך

הדבר הכי הכי גדול בהפרעות אכילה זו הבעיה לאהוב את עצמך. להבין לא רק כמה זה רע מה שאת עושה לעצמך, אלא שזה בכלל לא מגיע לך. שזה לא משנה אם את באמת שמנה, מלאה או שזה רק בראש שלך. זה לא משנה אם יש לך פרצוף של מלכת יופי או שלא. זו מי שאת וצריך לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך. בכל אחד יש משהו שאפשר לאהוב, תמצאי את מה שאת אוהבת אצלך ותלמדי להנות מזה. אני כותבת את זה משום שכשאני יצאתי מהפרעות האכילה שלי עברו הרבה חודשים עד שהכרתי מישהו שבלי לדעת בכלל אמר ועשה דברים שבבת אחת גרמו לי להפסיק לפחד ולהתחיל לאהוב או לחבב. ופתאום אכלתי קוראסון שוקולד והרגשתי טוב אחר כך. פעם מישהו אמר לי שכל זמן שאני לא אוהב את עצמי אני גם לא אמצא מישהו שיאהב אותי באמת. אני חוששת שאת מתארת כזה מצב. אם החבר שלך לא יקרא לך פרה, הוא יקרא לך פוסטמה או דוחה או בכל שם אחר. השם הזה לא נובע מכך שהוא חושב שאת כך וכך וצריכה לשפר בעצמך דברים אלא כי הוא מנצל את החולשות שלך כדי לרדת עלייך, להקטין אותך ולגרום לך להרגיש רע. זו מערכת יחסים שכוללת דיכוי ולא אמון או אהבה כנה ללא תנאים. אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך הנכונה לצאת מההרגשה הרעה ושתמצאי את הדרך לזוגיות מאוזנת. כזו שגם כשבן הזוג רוצה להעיר לך, הוא יעשה את זה בטקט ואהבה ולא מתוך המקום של רוע ושליטה כפי שאת מתארת.

שילך להזדיין..מה זה הדיבור הזה?...

ואם זה מפריע לך העודף משקל תטפלי בזה.אבל רק אם זה מפריע לך! לא לאפחד אחר...את צכה להרגיש טוב עם עצמך

למעלה