שבו"ת...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif שבו"ת...

שבת אחרונה שלנו כשבט. זהו. אין יותר שבט שבות. יש המדריכים של... הגרעינרים... אני לא מסוגלת לתאר עד כמה אני אוהבת את האנשים האלה. 6 שנים. זה לא נקלט. ניחומים יתקבלו...

מי החליט שזה ככה?

אף אחד לא קבע. זה לגמרי באחריות שלכם. אתם רוצים להישאר שבט? אתם תישארו שבט. אתם תיפגשו, אתם אפילו תשקלו לעשות פעילויות מועילות ביחד, וזה שבנאדם הופך למדריך/גרעינר/מחק את המיותר לא אומר שכבר אין שבט. אנחנו למשל החלטנו שגם אם כל אחד מדריך במקום אחר/עושה משהו אחר אנחנו נשארים שבט, ואנחנו אכן נפגשים וגם מארגנים דברים כאלה ואחרים. ובכל מקרה, בגלל שאת כ"כ נחמדה ומגיע לך -
. שבוע טוב. מחר בצפר

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

אנחנו נעשה כל מאמץ להחזיק את עצמנו ביחד אבל... אמממ.. אני מקווה שזה יעזור הרבה פעמים זה לא.

haimwe

New member
לא הבנתי....

אנחנו סיימנו בתור שבט אחי'ה את תקופת החניכות ואנחנו נפגשים כל ערב שבת כל השבט בלי קשר למדריכים או לא, וכל שבת אחרי הפעולות כל המדריכים מאחי'ה באים אלינו ללא מדריכים. אין שום סיבה שלא תשארו שבט מתפקד... אתם יכולים להפגש באמצע שבוע, ובשבת... כמונו...

Walk Two Moons

New member
הו הו הדצונקה! ../images/Emo13.gif

זה לא בריא להיות טרגית מדי! תחשבי חיובי! אנחנו גרעינרים מאגניבים ופורצי-דרך נון-קונפורמיסטים א-פוליטקלי קורקט הולכים נגד הזרם ומרימים בגאווה את נס המרד במוסכמות... הו הו! וממילא בשבתות לא יהיה לנו יותר מדי מה לעשות, וכך וכל להסתובב בין השבטים שחברינו מדריכים (אמג!!!1 הגדיים נעשו תיישים!
), לעזור, להציק, לצחוק עליהם ולעשות מוראל... וחוץ מזה, יש את הגשר, את הכיפה, את האתר הנהדר, ואינסוף דרכים ישנות וטובות לפטפט ולשמור על קשר... נו, יהיה פסדר, אין צורך להילחץ. שלבי את רגלייך בתנוחת יוגה עצמי עינייך, מתחי את עור פנייך לחיוך אידיוטי שנני לך איזו מנטרה חביבה והירגעי. |רוגע||רוגע||רוגע||רוגע||רוגעלך| שבוע טוב לכל עם ישראל

shiranosh61

New member
יאאא גם את\ה בגרעיןן?

סורי שאני נתקעת..נכנסתי לפה במקרה.. סתם שאלה איזה גרעין אתה?כאילו מאיפה? שבווווע מעולללהה :]

isilme

New member

חיחיחי... אשכרה יצאתי טרגית.. אני לא בוכה או משו.. סתם קצת חבל לי... כולם אומרים פה שאנחנו עוד יכולים לשמור על קשר.. הבעיה היא שאני מכירה את החבר'ה שלנו... אני לא יודעת עד כמה זה יתפוס.. הוה הו!! ואנחנו לגרעין!!! ולמרות שיש מספיק אנשים שניסו להוריד לי את המצברוח השבת בטענתם ש"גרעין זה הדרכה עודפים". אני הכי מרוצה בעולם :) אני לא יודעת מה איתך, אבל אני בשבתות מסתפחת לסניף הנגב (זה היה ההסכם שלי עם תורתי...) נו... ואני לא טרגית!!

Walk Two Moons

New member
שטו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אז מתי בדיוק את מתכננת לפעול בגרעין

isilme

New member

בשבת קודש אני אהיה בסניף הנגב, ואני אשתדל לעזור עד כמה שאפשר.. בגרעין אני אפעל באמצע שבוע.. (ז"א במוצ"שים, ובחמישי בלילה מידי פעם...)

Walk Two Moons

New member
וחוץ מזה...

מה הכיף בלהיות נון-קונפורמיסטים אם כולם מסכימים עם הדרך בה בחרת...
הכי מגניב כשיש מתנגדים...

isilme

New member

יש לנו מספיק מתנגדים... תאמין לי.. [אחרי השיחת באסה שעשו לי בער"ש... מתנגדים זה הדבר האחרון שחסר לנו
]

הדרי נסיכה,

רק שתדעי, השבט שלכם לא הולך להתפרק בגלל שום דבר! אולי בהתחלה באמת כל אחד ישקיע את נשמתו בהדרכה או בגרעין, אבל בסופו של דבר, אחרי תקופת הסתגלות [ביו, מישהו?], אתם עדיין תהיו שבט. שבט ששותף לעשייה, שמתייעצים בינם לבין עצמם, שואלים, מתעניינים, יוזמים. והשניים האחרונים הם במיוחד אלייך - את מרגישה רחוקה אז מן הסתם יש לך מן פחד כזה שעד שאת מגיעה, בשבת, אתם לא רק אתם.., פתאום לכל אחד יש את השבט שלו, אז תתענייני, תשאלי, תעזרי כשתוכלי. יש בך כ"כ הרבה דברים שאת יכולה לתרום לחברים שלך [באמת, הם זכו בך לגמרי]. ותזמי - ז"א, תגרמי לקיומם של דברים שבטיים. פה טיול נחמד לוואדי [נו, אני חיה בטבעון], או שכווווווולם נפגשים בפדאל ב7 [או בריבוע ב5?
], אולי תחליטו על התנדבות שבטית שכולה פעם בחודש או לאדעת מה. אני בטוחה שכל השבט שלך מרגיש כמוך ולא רוצה להתפרק. סה"כ, אומנם זה היה בקטנה - אבל ראיתי שאתם בהחלט קשורים אחד לשני. וחוצמהכל.. אני, אבישי, נויתי ושמר תמיד נהיה חניכים שלך, וכפרה עלינו. [עלייך גם.] יום מלא במסטיקי אבטיח שיהיה לך. אוהבת אותך עד הנצח!

isilme

New member

מסטיק חציל ברשותך. (עם פצפוצים צהובים בפנים, נראה לי שזה היה אבקת פרחים.) ואת יודעת שאני מתה עלייך :) ותודה :)

למעלה