../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif נמממ... [זה ארוך]
כל מה שאמרו פה זה טוב
המטרה של חנות חיות זה למכור מוצרים לחיות - אז מבחינתי חשוב שהמוצרים יהיו איכותיים, שהחנות תהיה אסתטית ולא מלאה באבק או משו כזה, שמלבד אוכל לאוגרים ונסורת יהיה מבחר כמה שאפשר - צעצועים, אוכל, כלובים, כלים, מצע, הכל. ובין הדברים הכי חשובים -
מוכר שמבין על מה הוא מדבר ושאם הוא לא מבין, שיגיד את זה ושלא ימכור למי שקונה שם שטויות. זה עולה לי על העצבים. ודפי מידע
קצרים [כי אנשים לא אוהבים לקרוא דברים ארוכים] ומתמצתים בנוגע לחיות זה חשוב מאוד. למרות שאני לא בטוחה כמה זה יהיה מועיל, אם החיות עצמן לא יימכרו שם. ואני מקווה שאם אתה כבר מוכר חיות - מחירים סבירים, תנאים טובים [אני לא אומרת מעולים, אבל טובים] וכאלה שמתאימים לצרכי החיה [למשל צ'ינצ'ילות זה חיה נורא מסכנה בחנות, כי מניסיון - צריכה מרחב, הרבה חציר, וקור] ובכלל, מקווה שלא תמכור יותר מדי חיות. לגבי פינת הליטוף - אני לא בטוחה כמה שזה רעיון טוב. יש הרבה חיות שנלחצות מזה, ורוב פינות הליטוף שאני מכירה יש בהן חיות נורא מסכנות, שכל החיים שלהן עוברות מיד ליד עם ילדים צורחים שמרביצים להם. וגם אם תשגיח, זה לא משנה את זה שהן יסתובבו כל הזמן שם בפחד מי יהיה הבא שירים אותן, ובסוף זה יסתיים בנשיכה. לדעתי - זה לא מתאים לחנות חיות. ותאמין לי, שמעטות מן החנויות באמת יפות, ונקיות, עם מוכרים שמבינים, ותנאים טובים לחיות שבהן. וכמובן - מיקום טוב
כלומר,[בלי להעליב אנשים מהצפון או מהדרום] במרכז, כי לשם נוח להגיע. אם היא באמת תפתח - אני אשמח להגיע [למרות שאני לא ממש קונה דברים.. אבל לא נורא
] סליחה על האורך, באמת.
אל