יש לי עוד רעייווןן

יש מצב שהוא ממש יקר אבל בכל מקרה רעיון אולי תקח תעשה כלוב אחד ממש גדול לחיות עכשיו..לאנשים אסור להכנס אז תוכל לעשות מעברים בפנים שילדים יוכלו לזחול בהם(והמעברים הם כמו הצינורות טיפוס שיש לחמוסים בכלוב..) ככה הילדים יוכלו גם לטפס וגם להנות מהחיות והחנות...

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif נמממ... [זה ארוך]

כל מה שאמרו פה זה טוב
המטרה של חנות חיות זה למכור מוצרים לחיות - אז מבחינתי חשוב שהמוצרים יהיו איכותיים, שהחנות תהיה אסתטית ולא מלאה באבק או משו כזה, שמלבד אוכל לאוגרים ונסורת יהיה מבחר כמה שאפשר - צעצועים, אוכל, כלובים, כלים, מצע, הכל. ובין הדברים הכי חשובים - מוכר שמבין על מה הוא מדבר ושאם הוא לא מבין, שיגיד את זה ושלא ימכור למי שקונה שם שטויות. זה עולה לי על העצבים. ודפי מידע קצרים [כי אנשים לא אוהבים לקרוא דברים ארוכים] ומתמצתים בנוגע לחיות זה חשוב מאוד. למרות שאני לא בטוחה כמה זה יהיה מועיל, אם החיות עצמן לא יימכרו שם. ואני מקווה שאם אתה כבר מוכר חיות - מחירים סבירים, תנאים טובים [אני לא אומרת מעולים, אבל טובים] וכאלה שמתאימים לצרכי החיה [למשל צ'ינצ'ילות זה חיה נורא מסכנה בחנות, כי מניסיון - צריכה מרחב, הרבה חציר, וקור] ובכלל, מקווה שלא תמכור יותר מדי חיות. לגבי פינת הליטוף - אני לא בטוחה כמה שזה רעיון טוב. יש הרבה חיות שנלחצות מזה, ורוב פינות הליטוף שאני מכירה יש בהן חיות נורא מסכנות, שכל החיים שלהן עוברות מיד ליד עם ילדים צורחים שמרביצים להם. וגם אם תשגיח, זה לא משנה את זה שהן יסתובבו כל הזמן שם בפחד מי יהיה הבא שירים אותן, ובסוף זה יסתיים בנשיכה. לדעתי - זה לא מתאים לחנות חיות. ותאמין לי, שמעטות מן החנויות באמת יפות, ונקיות, עם מוכרים שמבינים, ותנאים טובים לחיות שבהן. וכמובן - מיקום טוב
כלומר,[בלי להעליב אנשים מהצפון או מהדרום] במרכז, כי לשם נוח להגיע. אם היא באמת תפתח - אני אשמח להגיע [למרות שאני לא ממש קונה דברים.. אבל לא נורא
] סליחה על האורך, באמת.
אל

מעייניT

New member
אולי

תעשה חנות מיוחדת עם מוצרים מחו"ל יהיה לך משחקים לכל סוגי החיות וכל הדברים שאין ומול חלון הראווה שים מלא אקווריומים גדולים מאוד עם חיות הסבר על חיה לפני שקונים ואם האיש לא נראה לך נבעט אותו החוצה

שלום../images/Emo13.gif

פעם החלום שלי היה גם לפתוח חנות חיות...
זה נישמע כזה מרתק.. בכל אופן, בהצלחה לך.
אז ככה, אני חושבת, שבשביל שחנות חיות תצליח, צריך שיהיה יחס הוגן בחנות, שזה אומר, לא לנפח מחירים לשמיים כמו ג'ונגל, ולתת שרות אמין, הוגן ומקסימלי.ככה שהמוכר, צריך להיות מודע לכל החיות שיש בחנות, מה הגיל שלהם בדיוק, ואת כל תולדות חייהם..וכמובן לא להתעלל בחיות,שהכל יהיה נקי וסטרילי.מה שמושך אנשים זה גם עיצוב,ככל שהעיצוב יהיה יותר מענייןככה אנשים יותר יהיו סקרנים להכנס וליראות...ופינת ליטוף זה אחלה רעיון.ושיהיה לוח שבו יש כל מיני אנשים שמוסרים חתולים לאימוץ וכאלה..ולדעתי ליד כל כלוב של חיה או בכלל כל דבר, צריך להיות מעמד כזה עם דפים של הסבר קצר, שאנשים יוכלו לקחת וליקרוא.לדעתי יהיה נחמד..ויהיה יפה לעשות כאלה"חדרים" שהקירות שלהם מזכוכית/פלסטיק שקוף , לכל נושא. למשל לאוכל.. למשחקים,חול..מיטות.. וכד'.אבל אז צריך שבאמת יהיה מבחר של דברים בחנות.ושתהיה מוזיקה יפה כזאת בחנות..וכמובן יחס יפה לבעלי חיים (כבר אמרתי?) ויחס מושלם ללקוחות, שם של החנות שיהיה מושך, פירסומת טובה..וזהו
בנתים אין לי עוד מה להוסיף אבל תמיד יכול לצוץ לי רעיון חדש
בהצלחה בכל מקרה..

יש לך כסף לפתוח חנות כזאת גדולה?

ולהשקיעה בה? אתה צריך אולי לעשות יום התרמה כזה שיעזרו לך לפתוח חנות

mikonww

New member
חחחח תראי אני לא גידמק

או אך שרושמים את זה, אבל את הכסף יש לי זה בסדר, אך לובה אומרת "אין מה דועגת, אתה רוצה משלוחה ?. אבל כל עזרה אחרת שהיא רעיונות וכאלה תתקבל בברכה
עכשיו אולי מישהו יכול להסביר לי מה הקשר ללובה !?

shir92

New member
רוצה לשתף אותכם בשמחתי ../images/Emo13.gif

אתמול אחותי ילדה בן
. הוא ממש בוביייייייי קטן
אם תרצו אני יעלה יותר מאוחר או שמחר תמונות שלו

למעלה