mikonww

New member
לא קשור אבל השמח לרעיונות

אז כך, אני שוקל לפתוח חנות חיות, טוב האמת שלא ממש להחזיק שם בעלי חיים, אולי מספר מצומצם של קנרים ודומה אבל ממש בקטנה, לא זה הרעיון שמאחורי החנות, וגם אם כבר יהיה חיות אני נשבע כאן על גבי הפורום שהתנעיים שלהם יהיהו כמו התנעיים של עילדים שלי בבית לא פחות
. שטח החנות יהיה גדול יחסית משהו בסדר גודל של החנויות המסחריות שאני לא יציין את השם שלהם אבל בסביבות 400 מטר. הקטע שלא בא לי סתם לפתוח עוד חנות חיות כמו שכולם מכירים, אני רוצה משהו שונה, משהו חדש, חנות שאנשים יהנו ליכנס לקנות ולחזור ! אני השמח לשמוע כל רעיון ולא משנה כמה נשמע עזוי, אחרי הכל מכל רעיון קטן ולא משנה כמה הפסורד יכול לצמוח משהו גדול . אמממ זהו תודה מראש הרעיון הנבחר הזכה בהנחה משמעותית עתידית

מעייניT

New member
חנות ומסעדה

חחחחח חנות ומסעדה לצמחונים קודם כל פינוקים טעימים
כמו שאומרים יותר טוב לחשוב על בטן מלאה חחחחח ואחר כך הסבר מלא על החיה שאותו אדם מתכננן לקנות
ומכירה של החיה עם אוכל והכול במחיר מצויין
חחחחח אל תיתייחס סתם רעיון טפשי...

mikonww

New member
ממש לא טפשי

חשבתי על משהו דומה אבל לא ממש מסעדה. תודה

מסעדה לחיות...יש משהו יותר טוב מזה?

אולי יהיו שם כאילו כמו פינת מידע.. נגיד מידע על איך לטפל אוגרים מה אסור ומותר לאכול לאוגרים.. שאנשים לא ייקחו סתם חיה כמו שקורא ברוב המקרים שילדים נדלקים על חיה ההורים קונים ואחר כך כולם סובלים..

מעייניT

New member
גם

אני אמרתי הסבר מלא אבל לא משנה..... וכמובן העיקר במסעדה זה לתת לאנשים לחשוב ולהקשיב על בטן מלאה ואז להסביר הכי טוב ולתת טיפים

אבל מסעדה לחיות זה גם טוב ללמד

ת'אנשים איך להאכיל את החיות הכי טוב שאפשר באוכל הכי טוב שאפשר (ואיכותי! למדתי ממיכלוש!) להראות באיזה כמות להביא ודברים כאלה...

Hawk21

New member
יש חנות בשם בירדי בתוך משתלת

נווה ירק שיש להם גינה יפה מאוד אם מזרקה וגם יש שם בחוץ הרבה כלובים גם של תןכים וגם של חיות אחרות למרות שעכשיו יש לו שם רק תוכים אז אולי תחשוב על משהו בכיוון הזה :)

רעיון שלי

לעשות כמה חדרים חדר אחד לכלובים חדר שני לציוד חדר שלישי לאוכל לחיות וחדר רביעי הכי חשוב שהוא חדר גדול שבו כל יום בשעה מסויימת יהייה שיעור הדרכה כזה לכל חיה (איך לטפל בה איך להאכיל אותה וכו'). על השיעור תיקח כסף מכל מי שמגיעה ומי שיקנה חיה אחרי השיעור תוכל לעשות לו הנחה (לא לחייב על השיעור). בנוסף לשיעור אפשר לעשות פינת ליטוף. הכוונה שלי שהשיעור לא יהיה כמו בכיתה בבית ספר, אפשר לגוון קצת שיהיה יותר מעניין לילדים כמובן הגזמתי בחדרים, אפשר לצרף כמה חדרים רעיון טוב?

mikonww

New member
פעם בשבוע שיעור לילדים טוב מאוד

פינת ליטוף, כאילו ברור זה חובה, אחרת איפה אני יהיה כל היום

אולי חנות עם סגנון של פינת

ליטוף? אם החנות שלך אז תוכל לשחרר את החמוסים שלך שם ולתת להם את החופש ואנשים שיכנסו יוכלו לגעת בהם(כמובן רק בהשגחתך) ולדעת גם קצת יותר על חמוסים כי אנשים שאני פוגשת בדרך כלל לא יודעים מה זה חמוס

mikonww

New member
רעיון חמוד אבל יש איתו בעייה.....

ביחוד שאת מדברת על חמסמוסים, הם יכולים בקלות לנשוך כפי שידוע לך וזה פותח דלת לטביעות מכאן ועד הודעה חדשה. אבל חדר שקוף גדול לחמוסים בטוח שיהיה, אבל לא למחירה ! האמת שאם יכנס מישהו שלא ניראה לי אני לא המכור לו גם נמלה או חצץ !!! אבל כבר חשבתי אך לבנות שם חדר לחמוסים
השאלה שלי יותר מה הייתם חושבים שצריך להיות או רוצים לראות בחנות חיות ? הביזרים מיוחדים או מזון מסוים וכאלה ? כי שוב בעלי חיים אני לא ממש החזיק שם, וסביר שגם לא סוגים של מזון של חברות שעושות ניסוים על בעלי חיים. אבל ברור שצריך פרנסה ממשהו, אז השמח לשמוע רעיונות נוספים

למעלה