®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo156.gif

אנחנו כל הזמן אומרים כמה אנחנו אוהבים את גאנז ואת השירים שלהם (נוו בצדק.. הם מעולים
) אבל כמו כל דבר, גם גאנז לא מושלמים.. אז האם יש לכם שירים של גאנז שאתם פשוט לא יכולים לשמוע? שלא שמעתם אף פעם עד הסוף כי הם כל כך עצבנו אתכם? (חוץ מלכתוב את השם שלהם אתם מוזמנים גם לפרט.. הכל מטרה להחיות קצת את הפורום, שאני רואה שנכנסים אליו אנשים אבל אין בכלל מה לכתוב בו) My World לא נחשב, היות ואף אחד מהגאנז לא כתב זה, זה חייזרים בדמות משה דץ השתילו את זה באחד מהאלבומים

slashon1

New member
רוב האלבום "תקרית הספגטי" הוא פשוט מרגיז

ולא מתאים לרמה של גאנז. ב-4 האלבומים הראשונים שלהם כמעט ואין שירים גרועים. ויש המון שירים שהם פשוט מעולים והפכו לקלאסיקה נצחית. באלבום החמישי "תקרית הספגטי" לא רק שאין שירים מיוחדים הרוב עלובים. למעט 3-4 שירים שהם נורמליים השאר לא שווים שמיעה. לכן אני אכתוב כאן רק את השירים הנורמליים: hair of the dog raw power ain't it fun since i don't have you השאר אפשר לזרוק לפח. זאת כמובן דעתי אז לא להתנפל. ויש לציין גם שזה הרוב בכלל לא שירים של גאנז אלא קאברים.

Slash105

New member
תקרית הספגטי...

לא רק אני חושב ככה.. עוד הרבה והיה הרבה ביקורות רעות על האלבום שהוא לא לרמה שלהם ולא מתאים להם לעשות כזה אלבום.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא מכירה את האלבום

אני יודעת שדווקא בקרב מעריצים של הלהקה יש כאלה שכן אוהבים את האלבום. למרות שלא שמעתי אותו אני בטוחה שהוא לא אפטייט. אני כן אקנה את האלבום (או אבקש ליומולדת המתקרב!) כי כמעריצת גאנז אני חייבת לאת כל האלבומים שלהם.. וזה האחרון שחסר לי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמו שאמרתי אני לא מכירה את הספגטי

ולכן אני מוצאת "פגמים" באילוז'נים. The Garden. אני חושבת שאני אפילו לא בטוחה איך השיר הזה נשמע... משומה הוא מאוד מעצבן אותי, אני חושבת שזה בעיקר בגלל ההתחלה שלו. Locomotive. תהרגו אותי, לא יודעת מה אנשים מוצאים בשיר הזה. השיר הזה כל כך ארוך ודיי חוזר על עצמו שבדקה ה-6 אתה שואל את עצמף "מה השיר עוד לא נגמר???" ומעביר Yesterdays. אוקיי דבר ראשון אני לא באמת שונאת השיר הזה.. אני רק מוצאת אותו מאוד חוזר על עצמו ומשעמם. אני אשמע אותו לעיתים דיי רחוקות. אמממ בנתיים זהו

יסטרדייז שיר ענק

לוקומוטיב שיר טוב כשנוסעים עם חברים לשים באוטו. קצת טוב.

otlumak

New member
מההההההההההההההההה??!!?!?!?

את יודעת בכלל על מה את מדברת?!!? פאקינג locomotive!!! ו-The Garden זה יצירת אומנות פשוט... צריך להקשיב לכל המילים יש שם דברים שגם גורמים לגחך מדי פעם ^^ זה שיר ממש מש טוב! אפילו אליס קופר עזר להם שם! תשמעי אותו טוב טוב... אל תגידי שמעתי חלק ולא אהבתי.. אחרת מה לעזאזל את באה בכלל לפורום? אנשים, אם אתם באמת אוהבים גאנז, אתם צריכים לשמוע את כלללללל השירים שלהם גם אם אתם לא אוהבים אותם תשמעו את כולם עד הסוף!! אני חייב להגיד שלפני איזה 3 חודשים אני הצגתי לחברים שלי את ספגטי אינסידנט בתור אלבום בושה... ואחרי שאמרתי לעצמי שלא יכול להיות שאני אומר את זה בלי לשמוע ובכלל, שגאנז עבדו עליו קשה... זה לא הולך ברגל.. שמעתי אותו טוב טוב ואני חייב להגיד שאני אוהב את האלבום... אולי בלאק לבר לא אוהב כל כך... אבל השאר גאוני... פשוט גאוני למרות שזה לא שלהם! בכל ain't it fun הפך להיות אחד השירים האהובים עלי... down here on the farm זה גם שיר אדיר עם כל הדמויים הציוריים XD והכל בקיצור תקשיבו טוב טוב יא חתיכת punks אני לא אוהב את הגישה הזאת וחבל שאני אעזוב, רק הגעתי XD אז יאללה יש לכם עבודה... לך לאינטרנט קחו רשימה ש השירים מספגטי ולכו ליו טיוב ותשמעו אותם... תירוץ כל כך עלוב שאין לכם דיסקים של גאנז... כוס אמק למה המציאו את יו טיוב?! מקווה שתהנו XD O.T

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה ממש מעליב

מה זה מה אני עושה בפורום? זה שאני לא מכירה את תקרי תהספגטי לא אומר שאין לי רשות לכתוב פה. לא יצא לי לשמוע את האלבום הזה. זה לא אומר שאני מעריצה פחות טובה ממך של גאנז. וזה שאני לא אוהבת שירים כמו Locomotive גם זה לא אומר את זה. גאנז לדעתי הלהקה הכי טובה שהוקמה, יש לי את כל האלבומים שלה פרט לספגטי, אני נמאצת בפורום הזה מהיום שהוא נפתח ועוד לפני זה בקומונה. זה יחס ממש מזלזל ומעליב מצידך, אם כבר אז אני לא אוהבת את הגישה שלך. אל תתשנא שאתה מכיר יותר שירים שלהם ממני, ואל תחשוב שאני מטורפת או משהו כי אני לא אוהבת שירים שאתה חושב שהם יצירת אומנות. חבל שהשרשור הזה ישן וכבר לא קופץ.

otlumak

New member
אם פגעתי בך, מצטער..

פשוט יש אנשים פה ששומעים 20 שניות משיר ואומרים שהוא חרא...למה? אני חייב להגיד שזה לא נותן כבוד ללהקה שאנשים מקשיבים למשהו שהם עבדו עליו הרבה ואומרים חרא של עבודה... וזה, מעליב אותי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאולי ההודעה שלי יוצרת את הרושם של זה

אבל ממש לא. את השירים האלה שמעתי כמה וכמה פעמים פשוט לא אהבתי ולא התחברתי אליהם. לגאנז יש לי הרבה כבוד אני לא אזלזל במשהו שהם עבדו עליו, אבל יש דברים שהם עשו שאני פחות אוהבת.

Sanguine Sky

New member
my world בהחלט מזעזע../images/Emo5.gif

one in a million.. לא יכולה לשמוע אותו! ן back off bitch פעם חיבבתי אותו אבל עכשיו אני פשוט לא סובלת אותו
את שאר השירים שאני מכירה אני כן אוהבת

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifOne In A Million ../images/Emo2.gif

חחחח מוזר לי לדעתי השיר הזה פשוט מעולה, בכלל אני אוהבת את כל האלבום Lies

למעלה