שירשור פרק 31.

Slow Cheetah

New member
../images/Emo205.gifשירשור פרק 31.

כל מי שרואה היום בפרק, בבקשה לא לכתוב מה היה בכותרת. יש כאלו שרואים את זה רק מחר.
תודה.

hagayx

New member
אני לא יודע בדיוק איזה יום

אבל זה אמור להיות השבוע.

hagayx

New member
בעצם

בגלל שיש השבוע שבועות ולא יהיה פעמיים השבט אז אולי זה ייצא שבוע הבא.

קטרפי

New member
לא צריך להגזים "הכי גדול"../images/Emo110.gif

מה עם פרקים כמו הפרק הראשון, הפרק שזוט מת, הפלאשבק של טרודי ואבוני, החתונה של לקס וטאי סאן, או מלחמת הגלדיאטורים¿ הפרק שיש השבוע הוא בהחלט אחד הגדולים, אבל אי אפשר באמת להשוות.

קטרפי

New member
אתה לא זוכר../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

כשלקס וג`אווה נלחמו בחלל המציאות בקולוסיאום הענק הזה
אחד הקטעים היחידים שמצדיקים את עונה 4

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני ראיתי היום כי מחר אני חוזרת לעיר הבטון../images/Emo3.gif. התגעגעתי../images/Emo99.gif. אמבר מלחיצה../images/Emo7.gif. ברור שהם צריכים להוליד את התינוק../images/Emo7.gif. אבל הם הכי חמודים שיש../images/Emo99.gif. וטרודי יצאה קצת חמודה בפרק הזה. ונד אידיוט. למרות שאליס כבר מתחילה לחבב אותו../images/Emo3.gif ואיכס אלי ולוק../images/Emo46.gif. וסלין טיפשה וממורמרת. ומיי ופרייד../images/Emo99.gif. חבל שהוא לא באמת רוצה אותה../images/Emo3.gif ולא היה מספיק אבוני היום../images/Emo7.gif. והשומר ממש יוצא מדעתו ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif. בקיצור, עונה 3 זה מעולה../images/Emo99.gif.

uuu8

New member
חחחחחח

השומר אבוד...אין הוא צריך פסיכולוג! לא אמא גדולה שתרפא אותו! חחח אוףף היה יבש דווקה הפרק..חוץ מהקטע עם נד ואליס לא היה משהו חדש במיוחד..

never afraid

New member
למה כולם רואים מחר..?

היה פרק נחמד.. לא מש'ו.. מיי קצת מעצבנת אותי.. ופרייד חמווווד!
וגם טרודי נחמדת.. זהו בתכל'ס, באמת לא היה משהו מיוחד.. הפרק שאתם מדברים עליו זה הפרק שבו הם מנצחים את הנבחרים? ס'תומרת, זה השבוע?!

למעלה