שאלון

red panda

New member
../images/Emo205.gifשאלון../images/Emo15.gif

היום ב4 בבוקר אני אהיה בדרך לשדה התעופה אני טסה לקנדה איזה כיף!!! אני מאוד מתרגשת לא מסוגלת להרדם בגללזה אז החלטתי לעשות שאלון! אז קדימה לשתף פעולה
בן כמה אתה?: עם מי אתה מדבר עכשיו? את מי היית רוצה לחבק עכשיו? איך אתה מרגיש היום?: האם אתה אוהב את עצמך? מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה לא אוהב בעצמך? איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות? האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? ועבור אחרים? האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: אם אתה תעשה את זה?: אם לא, למה לא?: האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: האם אתה אוהב לקום בבוקר?: האם יצא לך לטעום קוקוס?: אהבת את טעם הקוקוס?:

red panda

New member
../images/Emo41.gifאני ראשונה../images/Emo41.gif

בן כמה אתה?:23 עם מי אתה מדבר עכשיו?סתם עם איזה אחד דפוק את מי היית רוצה לחבק עכשיו?דוב פנדה
איך אתה מרגיש היום?:מתרגשת
האם אתה אוהב את עצמך?כן מאוד מה אתה אוהב בעצמך?הכול מה אתה לא אוהב בעצמך?אין דבר כזה איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך?הייתי רוצה להיות יותר מאופקת אני ישר אומרת לאנשים מה שאני חושבת עליהם בפנים וזה לא תמיד טוב להגיד את זה באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות?עמדתי על שלי באיזה עיניין האם עשית משהו משמעותי עבורך היום?אני העשה בעוד שעתיים ועבור אחרים?אני לא אפרט אבל עשיתי האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק?לא מספיק אני צריכה לעזור יותר אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד?הייתי משנה את האופי של חבר לשעבר שלי תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך:אמא , אבא , שני אחיות מה לעשות זה יותר מ3 אנשים
תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך:מי שאני מדברת איתו עכשיו,ועוד שני אנשים שעבדתי איתם פעם למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?:בגלל איך שהם התנהגו אליי האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?לא צריכה טובות האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?:לא אם אתה תעשה את זה?:לא אם לא, למה לא?:כי אי איפשר לשנות בן אדם האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?:לצערי כן האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?:לא אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?:הרבה אין פה מקום לפרט איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?:היום הולדת שלי איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?:הימים האלה בגלל המלחמה בצפון, אומנם אני חייה בתל אביב אבל ליבי עם תושבי הצפון האם אתה אוהב לקום בבוקר?:כן האם יצא לך לטעום קוקוס?:כן לא טעים בכלל אהבת את טעם הקוקוס?:לא טעים!

אין לי כבר כוח לשאלונים

ארוכים.... אולי פעם ביום תהיה שאלה אחת וזהו? ככה נוכל לענות על איזה שאלה שתרצו בלי להתיאש..

למעלה