../images/Emo205.gifשאלון../images/Emo15.gif
היום ב4 בבוקר אני אהיה בדרך לשדה התעופה אני טסה לקנדה איזה כיף!!! אני מאוד מתרגשת לא מסוגלת להרדם בגללזה אז החלטתי לעשות שאלון! אז קדימה לשתף פעולה
בן כמה אתה?: עם מי אתה מדבר עכשיו? את מי היית רוצה לחבק עכשיו? איך אתה מרגיש היום?: האם אתה אוהב את עצמך? מה אתה אוהב בעצמך? מה אתה לא אוהב בעצמך? איזו תכונת אופי\התנהגות הייתה מעוניין שתיהיה לך ואין לך? באיזה מעשה שעשית אתה יכול להתגאות? האם עשית משהו משמעותי עבורך היום? ועבור אחרים? האם אתה מרגיש שאתה עוזר לזולת מספיק? אם הייתה לך את האפשרות, מה היית משנה אצל מישהו אחד משהו אחד? תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם אוהבים אותך: תן שלושה שמות של שלושה אנשים שאתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך: למה אתה מרגיש שהם פחות אוהבים אותך?: האם אתה רוצה שזה ישתנה, כלומר שהם יואהבו אותך יותר?: האם אתה חושב שיש באפשרותך לעשות זאת?: אם אתה תעשה את זה?: אם לא, למה לא?: האם יש מישהו שלא ביקשת ממנו סליחה ביגלל האגו שלך?: האם אתה לא נימצא במערכת יחסים עם אדם מסוים ביגלל הסיבה שאתה חושב שהיא אגו, שלך? או שלו?: אם הייתה את האפשרות להחזיר את הגלגל אחורה, מה הייתה משנה בחייך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי מאושרים בחייך לזיכרונך?: איזה יום הוא היום מבין הימים הכי פחות טובים שלך?: האם אתה אוהב לקום בבוקר?: האם יצא לך לטעום קוקוס?: אהבת את טעם הקוקוס?:
היום ב4 בבוקר אני אהיה בדרך לשדה התעופה אני טסה לקנדה איזה כיף!!! אני מאוד מתרגשת לא מסוגלת להרדם בגללזה אז החלטתי לעשות שאלון! אז קדימה לשתף פעולה