שאלון צבעים

../images/Emo205.gifשאלון צבעים

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

עונהנהננה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא כל כך 2- וגמבה? כהה 3- ותותים? כהה 4- אתה נגעל מדם? כהה 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ממזמןןןןןןןןן 6- יש לך בגדים באדום בארון? לאא בעעעעעעעע 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אממ..לאדעתת 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבהה....... 9- אוהב את הצבע? כהה צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעימיייי אבל חמוצייי 2- אוהב חרדל? בעעעעעעע לאא 3- וגבינ"צ? כהה אבל לא כל כך 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כהה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהובב... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כהה.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אממ.חברר שליי הוא בלונדינייי........חחחחחחח
9- מה לדעתך צהוב מסמל? שנאהה... 10- אוהב את הצבע הזה? לללא..... ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכסס שונאת אבוקדוו אז לאא.. 2- אתה אלרגי לדשא? לאא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כהה..אבל לא לחשובב על העולםםם על הבויז 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לבשתי סריג בצבע זית כזה משו כזההה חחחח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפלפוןןן.......חחחחחחחח אפשר לבשל אותו? לא ניסיתי.....
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא ראיתי שונאת ת'סרטט המעפןן הזה.... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העיניים שליי הם ירוק כחול אפורר....מוזר אבל כהה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אממ...לא יודעת אולי תעלים שהיונה של נוח הביאהההה מה אני יגידד לכןן חחחחח 10- אוהב את הצבע הזה? כהה קצתת... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיםםםםםםםםםםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחחחחחחח בסדרר.......... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כהה.... 4- אוהב ללכת לים? בהרוררר 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אממ..פחות אבל אוהבתת.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לאאאאאא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אמממ...אחדד בוקסרר.... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העיניים שלי..^^^^^^^^^(כתבתיי גם בירוקקק את זהה)^^^^^^^^ 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ס=ק=ס חחחח סתםםם נווו מה זה כחולל.... 10- אהב את הצבע הזה? כהההההה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אמממ....הכלבהה שלי...(כי יש לה מיטה ורודהה..) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמתת.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אמממ....יש לי שתיי מכנסיים כאלו לים בורודד כזה יאפהה... 4- זה צבע רק לבנות? לאאאאאאאא..עובדהה שכלל הבויז כבר הספיקו ללבוש ורודד חחחחח 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לאאאאאאא ממש לאאאאאאאאאאא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כהההה אושריי חולה על ורודדדד בבגדייםםם...........הוא אמרר........ 7- החיים ורודים? לפעמיםם.......... 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אממ..הדוביי שלל אמאא שליי ז"ל......... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אממ...לאדעתתת אבל הצבעע הזהה חמודייי וכל הדובונים שלי ורודיים חחחחחחחח 10- אוהב את הצבע? הצבעע הכי הכי הכי הכי הכי הכי אהובב עליי ואני לא פאקצהה..... כתום 1- אוהב תפוזים? כהה זה בריאא 2- וקלמנטינות? כהה 3- וגזר? כהה מי שאוכל הרבה גזר לא יהיו לו משקפיים....... 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? מאיפו ליי לא שמתי על זה בכלל.... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאא........ 6- אורנג' חברה טובה? אממ...כהה... 7- ומה עם "תפוז אנשים"? תפוזבללללללללל חחח סתםם סבבהה...... 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אמממ......איןן....... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כלוםםםם.......או שאוליייי את החנות הזאת פיץ'.......... 10- אוהב אותו?כהה קצתתתת...

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחח כהההה

זה נשמע כזה "בידקת חתימה" את חושבת שיש לה חתימה מפוצצת כזאת שאתה חייבת לראות פתאום "בשיפוצים" חחחחחחחח

נו ממה אני צריכהה לחשובבב על חתימהה

וזה היה בבוקרר ולא היה לי זמן לחשובב כי עפתי לבצפר והייתי באיחורר

|סכריה|../images/Emo60.gifעונהההההההההההההההההה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? מאודדדדדד 3- ותותים? לאאאאאאאאאא 4- אתה נגעל מדם? דאאאאאאאאאאא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע חח המבינה תבין חחחחח 6- יש לך בגדים באדום בארון? דאאאאאאא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? החולמצה שאני לובשת עכשיו? חחחחחחחחח 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? זונות 9- אוהב את הצבע? לא הכי צהוב 1- מה דעתך על לימון? לימון מוסיף המון 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כןןןןןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא תמיד 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צזהב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אעה??? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הכיסא של אחותי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? ריכילותתתתתתתתת 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאאאאאא אבוקדו יאמייייי 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? איכס יש בדא ג'וקיםםםםםםםם 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מאיפה לי? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? שו????????? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעתץ 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ההתחל של המחשב חחחחחחחחחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צה"ל 10- אוהב את הצבע הזה? בערך כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מתוקיםםםםםםםםםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? עושים טוב חחחחח סתם סתם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת לא ניטסיתי 4- אוהב ללכת לים? כןןןןןןןןןןןן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? זה לא משנה לי 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מאיפה לי????????? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסגרל כלים חחחחחחחחחחחחחחחחח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמים 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החדר שיהיה לי בקיץץץץץץץץץץ 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? ורוד זה לךא פקאצהההההההההההההה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כןןןןןן מלאאאאאאאאאאאאאאאא 4- זה צבע רק לבנות? לאאאאאאאאאאאאאא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לאאאאאאאאאאאאא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אניייייייייייייייייייייייייייייייי 7- החיים ורודים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל ורודים כי יש לי מלא רוד אבל בעיקרוןהם די יחראאאאאאאאא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הנעליים שליי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אותיייייייייייייייי 10- אוהב את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כתום 1- אוהב תפוזים? כןןןןןןןןןןןן 2- וקלמנטינות? לא הכי 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זה ולא זה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אעה????????????? 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? טוביםםםםםםםםם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המכנס שלי חחחחחחחחחח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזיםםםםםםםםםםםםםםם 10- אוהב אותו? קצת

../images/Emo110.gifעונה ליפשלי../images/Emo23.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? אמ ככה ככה=] 2- וגמבה? כההה... 3- ותותים? כההההההההההההה 4- אתה נגעל מדם? כה חח 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמוול היתי ב....חחחחחח 6- יש לך בגדים באדום בארון? מממ לא זוכרת חחחחחח 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? כרגע הלב של החתימה של לירונע חחחחחחחח 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שליטה כזה נראלי חחח 9- אוהב את הצבע? אפשר להגיד=] צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ=] 2- אוהב חרדל? בעעעעעעעעעעעעע 3- וגבינ"צ? כה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כההה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהבב חחחח סתם צהוב לא? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מממ כה חחח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין כרגע חחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל? רעננות חחחח 10- אוהב את הצבע הזה? כהה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאאא 2- אתה אלרגי לדשא? לעעע 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אין לי חחים???חחח 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמןןן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לאדעת עכשיו חחחח 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כהה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חולצה=] 9- מה לדעתך ירוק מסמל? כאבי ראש סתם חחחחחח 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? גמדים חחחחח 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? כחולים חחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון 4- אוהב ללכת לים? כההה 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לאאא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? שניה אני ילך לספורXDDDDDDD 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ספר=] 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע חחח 10- אהב את הצבע הזה? כהה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק
חחחחחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אה?לא הבנתי חח 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אמרתי שניה אני ילך לספור חחXDD 4- זה צבע רק לבנות? לא ממש 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי מה ורוד חח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? דודה שלי חחח 7- החיים ורודים? לפעמים חחח 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? צעיף=] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות סתם חופש חחחחחחח 10- אוהב את הצבע? כהההההההההה כתום 1- אוהב תפוזים? כהה 2- וקלמנטינות? כההה 3- וגזר? כההה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? זה לא מענין אותי=\ חחח 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאאא מה אני מושפעת??חחחח 6- אורנג' חברה טובה? מאוד 7- ומה עם "תפוז אנשים"? תפוזבל חחחחחח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ממממ חוט כזה אנערף חחח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאדעת חחח 10- אוהב אותו?כהה

lililulu

New member
../images/Emo146.gifעונה;]]../images/Emo143.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן! 2- וגמבה? לאאא...איכס! 3- ותותים? כןןן....
4- אתה נגעל מדם? לא
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול חחח 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? עכשיו? חולצה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אש 9- אוהב את הצבע? כן מאוד! צהוב 1- מה דעתך על לימון? אחלה גבר
2- אוהב חרדל? לאאאא
3- וגבינ"צ? יאמייי
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כל בן אדם חחחח 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב מן הסתם
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! מה זה בייט?
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא...צהבהב! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דבק יו כזה חחחח 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן! אכלתי ולא היה לי טעים חחחח 2- אתה אלרגי לדשא? לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הכל כן חוץ מהחלק של העולם חחחח אני אוהבת לחשוב על אנשים 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? פיייי.....מי זוכר? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת ולא מעניין אותי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? כוס קפה חחחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אהובי ליביייי
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אחלה
חחחחח סתם מי שרואה שיהנה לו...אותי זה לא מעניין 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא צריכה לנסות אני יודעת שזה נכון חחחח 4- אוהב ללכת לים? לאאא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? בריכה=שליטה! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מגניב חחח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? ללכת לספור? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? תמונה עם מסגרת כחולה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מים, חיים 10- אהב את הצבע הזה? כן מאוד! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הומואים
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן...לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איך הוא נראה חחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא חושבת שיש אחד כזה חחחח 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? לאדעת... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? יופי 10- אוהב את הצבע? נחמד כתום 1- אוהב תפוזים? כןןןן 2- וקלמנטינות? פחות אבל גם 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתי חחחח 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת זה היה מזמן חחחח 6- אורנג' חברה טובה? לא! סלקום שולטים! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? במילה אחת? תפוזבל! חחחח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? דף כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאדעת... 10- אוהב אותו? נחמד

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ממזמן 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן, לא הרבה 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מוביאל לבבות
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, חום, קרבה
9- אוהב את הצבע? ככה ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ
2- אוהב חרדל? לאא, בעע 3- וגבינ"צ? לאא, בעע 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? תנחשי
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!מה זה בייט מי?! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? צהבהב
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עיתון ראש1 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חום 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?על העולם לא, על אדם כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:ממ....עגבניות 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אין לי מושגגג 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? השמיכה שלי
9- מה לדעתך ירוק מסמל? קור 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מתוקים שלייייייייי
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? זה פשוט מושלם, סתם מאיפה לי? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא צריך לנסות
4- אוהב ללכת לים? לא ממש, רק עם בת דודה שלי
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותררר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? ממש לא, זה יפה
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא בדקתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החדר שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קור, שלווה, ונחת 10- אהב את הצבע הזה? מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
אני מאוהבת בווו ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אולי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?הדאורדוראנט שלי
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות
10- אוהב את הצבע? לאאאא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? תלוי במצב הרוח
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגדדדדדדדדדדדדדד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 6- אורנג' חברה טובה? כןןןן
7- ומה עם "תפוז אנשים"? חרא, זבל, זונה, תפוזבל, תפוזונה, תפוזין, תפוחרא! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?בת דודה שלי
יש לה בגדים בצבע כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?ממ....אוכל
10- אוהב אותו?לא ממש

עונה [ ;

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? נוט 2- וגמבה? נוט 3- ותותים? יאפ 4- אתה נגעל מדם? יאפ 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני חודש , ניראה לי , >< 6- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הלק האדום בציפורניים xD 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום . 9- אוהב את הצבע? יאפ צהוב : 1- מה דעתך על לימון? חמוץ c___O 2- אוהב חרדל? נוט 3- וגבינ"צ? יאפ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יאפ 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב , 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת XD 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? נעלי בית . 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה , 10- אוהב את הצבע הזה? נוט ירוק : 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אייכ , נוט. 2- אתה אלרגי לדשא? נוט 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? נוט 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום , עכשיו XD 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה . 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: גויאבה . xD 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת . 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? סווצ'ר חדש ;-] , יפה כזה . P: 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע . 10- אוהב את הצבע הזה? ככה ככה . כחול : 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים xD 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ^___^ 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נוט. 4- אוהב ללכת לים? יאפ 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? נוט 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? נוט 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? המון . xD 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כרית . 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לא יודעת . 10- אהב את הצבע הזה? יאפ ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה . 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 3-4 לא יותר. 4- זה צבע רק לבנות? נוט 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? נוט 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? יאפ 7- החיים ורודים? נוט 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין >.< 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהממ. 10- אוהב את הצבע? נוט כתום : 1- אוהב תפוזים? יאפ 2- וקלמנטינות? יאפ 3- וגזר? נוט 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? נוט 6- אורנג' חברה טובה? יאפ ! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? נוט . xD 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הוואנס , :] 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אושר , שמחה , אהבה . 10- אוהב אותו? יאפ . ^ __ ^

עניתי

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? מזה לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הקיר בחדר 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אש 9- אוהב את הצבע? ברור צהוב 1- מה דעתך על לימון? סבבה 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הלימון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ 10- אוהב את הצבע הזה? סבבה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? סבבה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? סבבה 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? לא ממש 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?בריככה יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הספריה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? מזה לא 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מעולה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז אנשים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? כן

עונה..

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא ממש.. 2- וגמבה? קצת.. 3- ותותים? כןןןן 4- אתה נגעל מדם? כן... 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמ...לפני כמה ימים.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן..החולצות של הבית ספר ח.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מה זאת אומרת? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אמ..אהבה מאיפה לי.. 9- אוהב את הצבע? קצת.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץץ 2- אוהב חרדל? לאאא 3- וגבינ"צ? מההה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןן חח מי לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? .. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כה... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לא יודעת.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעתתתתתת 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא.. 2- אתה אלרגי לדשא? לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן.. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שנה.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אמ...בננה.. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מאיפה אני יודעת.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? לא יודעתתתתת 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אמ... 10- אוהב את הצבע הזה? לאא ממש לאא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חח....אמ..אי לי דעה עליהם.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? .... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן..חח.. 4- אוהב ללכת לים? לא ממש... 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אמ..פחותתת. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא..ואל תזכירי לי ארטיק למה אסור לי לאכול ארטיקים וגלידות בערך עוד 3 שנים אם לא יותר
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? חח..אמ.....מה אני יישב ויספור עכשיו?
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לא יודעת.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אמ.. 10- אהב את הצבע הזה? כן.. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצות לא יודעת למה.... 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת????? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אמ..כן יש לי חולצה אחת ורודה לבית ספר.. 4- זה צבע רק לבנות? אמ..כן.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אמ..חברה שלי.. 7- החיים ורודים? לא יודעת.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אמ....המחברת שלי חחחחחחחח סתם סתםפ.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ל-א י-ו-ד-ע-ת 10- אוהב את הצבע? לא ממש.. כתום 1- אוהב תפוזים? כן..רק בלי גרעינים.. 2- וקלמנטינות? כן.. 3- וגזר? קצת.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? מה זה קשור? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא.. 6- אורנג' חברה טובה? אמ..כן.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חח.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אמממממממממממממממ 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת.. 10- אוהב אותו?קצת.. מריה סנדלר. סורי עם לא עניתי על כולן חחחחחחח

../images/Emo187.gifעונה לייפשלי...

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה?כע 3- ותותים? כע 4- אתה נגעל מדם? כע 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמ....לא זוכרת... 6- יש לך בגדים באדום בארון? כע 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אמ... 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם 9- אוהב את הצבע? ככה ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חחח חמוץ 2- אוהב חרדל? לעע 3- וגבינ"צ? כע 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כע 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב חח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כע 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין... 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לע חחח 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לע 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן חחח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אמ....בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא ראיתי... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אמ.....דשא חעעח 10- אוהב את הצבע הזה? לע כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חחח גמדים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כע 4- אוהב ללכת לים? בארור! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות מהים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?כע חחח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי כחולים חחח 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אמ...... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 10- אהב את הצבע הזה? כע הכי אחי ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ספיר חעחעח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמ..... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כע קצת 4- זה צבע רק לבנות? לע 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לעע 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? בת דודה שלי 7- החיים ורודים? לע 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? מסטיק חחח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חופש 10- אוהב את הצבע? ככה ככה כתום 1- אוהב תפוזים? כע 2- וקלמנטינות? לע 3- וגזר? לע ממש 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לע 6- אורנג' חברה טובה? כע הכי אחי 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חעחעח תפוזבל 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אההה היתנתקות 10- אוהב אותו?לע

למעלה