קצת סדר...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקצת סדר...

לקחתי את הרעיון של מעיין - שירשור פינות קיימות כרגע בפורום הרבה פינות ואף פעם לא יזיק עוד קצת
הפינות הקיימות:
ליגת סיסטם (דורון)
רולטה אמרנית (בר)
הקורבן (בר)
שרשור סופ"ש (מעיין)
קליפים (זמר)
ראש בראש (זמר)
דובבו ת'תמונה/pictures on my mind/תמונות במוחי (אני
)
אם שכחתי פינה אני מתנצלת! תוסיפו כאן את שם הפינה.
כדי לא ליצור עומס פינות על הפורום כל אחראי פינה ישרשר לכאן את היום שבו הוא רוצה לעשות את הפינה.
רעיונות נוספים לפינות יתקבלו בשמחה. חג שמח לכווווווולם

Sweet berries

New member
אממ,

אני מטצערת אבל קשה לי לקבוע ימים על הרולטה ארמנית. לפעמים צריך לחכות שיהיו הצבעות, לפעמים לא, לא יודעת, לא חושבת שזה יהיה קבוע ואני לא יודעת אם אינ אעמוד בזה. בקשר לקורבן, אני חושבת שאני אעשה אחד כל יום שלישי.

Sweet berries

New member
אה, ו,

יש את טרנסיסטם של סער שהוא מתרגם שירים, אם זה עוד בתוקף? ו..יש לי רעיון לפינה שאשמח להפעיל
כל שבוע אעלה תמונה שתכיל אובייקטים\נושאים\כל דבר שירמז על שיר אחד [או השם שלו, או התוכן שלו] אליו אני מתכוונת, ואתם תצטרכו לנחש איזה שיר זה.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif אממ כן {לקרוא הכל}

פשוט אין לי ממש זמן אז אני מצטער שאני לא עושה את זה הרבה אבל גם יש לי בעיה כי אנשים לא משתפים פעולה אני פאקינג שואל מה אנשים חושבים על השיר אחרי שהם קראו את התירגום וזה מבאס כי אני עובד על זה ורק 2 אנשים מקסימום עונים על זה כל השאר: "כל הכבוד" "יפה מאוד" "איזה טוב אתה באנגלית X_X" ושאר שטויות לא קשורות בסדר תודה שאתם אומרים שזה יפה וכל הכבוד ושאני טוב באנגלית אבל הקטע של הפינה זה שתענו על שאלות גם בסופו של דבר! בנתיים מי ששיתף הכי הרבה פעולה זה היה בר, זמר, לב ארי, פה ושם גם דורון ושלומית משהו כזה אלו האנשים היחידים שאני באמת לא כועס כי הם פאקינג קוראים את השיר! אני משער שלפחות חצי מהאנשים שמסתכלים אפילו רק לשנייה על הפינה הזאת אומרים: "טוב נקרא קצת, אין לי כוח לקרוא הכל זה ארוך" וכשאתם קוראים את זה באנגלית אז יש לכם כוח? אמור להיות ההפך לא? אני מצטער שאני כזה תוקפני אבל בנאדם פאקינג יושב על המחשב קורא מילה מילה של השיר באנגלית ומתרגם לכם את זה! ואתם מזלזלים! וזה פוגע! אז וואלה אנשים שתפו פעולה תקראו קצת לא יקרה כלום קצת להחיות את הפורום ויהיה פה מה שהיה לפני שהתדרדרנו עברנו תקופות קשות נעבור גם את זאת מצידי גם נעשה עוד פינות יהיה הרבה יותר טוב אפשר גם לעשות סקר שבועי לדעתי ואפשר גם ציורים שאנשים עשו של הלהקה ואממממ וואלה עלתי לי פינה שתיכף תראו מהי... תציעו פינות!

למעלה