602 ../images/Emo58.gif לכל אלה שלא ראו כמובן
אין ספק שהפרק הזה היה הרבה יותר טוב מהראשון. צחקתי הרבה יותר- הקטע של המקהלת תופים כשג'יי די וטורק רקדו היה ענק!!! נקרעתי מצחוק בקול רם ב12 בלילה חח.. התרגשתי הרבה יותר- הלידה של קרלה והכל אליוט הייתה מקסימה ומצחיקה בפרק הזה. חחחח נקרעתי שקית' אמר שהיא לפעמים מכריחה אותו ללבוש חיתול
הפרק היה יותר משעשע מאשר מרגש האמת. אני מתנצלת שאני כותבת מבולגן, המחשבות שלי לא כל כך מסודרות כעת. ג'ק היה כזה ענק בהתחלה עם האישה השמנה וכשהוא אומר לקלסו שהוא מקומט וקלסו אומר לו שהחולצה שלו היא של הומואים
גדול! זה הפרק הראשון אני חושבת שאני באמת אוהבת את ג'ורדן היא הייתה ממש חמודה בפרק הזה יחסית לבדרך כלל. [הפרק השני שאני אוהבת אותה הוא כשהיא בוכה לקוקס שיהיה איתה ועם התינוק למרות שהוא לא שלו כביכול]. היא הצחיקה אותי ממש עם הסיפור על ההפלה. קים באמת מעצבנת אותי וג'יי די בכלל לא צריך להיות איתה דאמט הם לא מתאימים, היא קרצייה ולא חמודה כמוהו, אם קית' לא היה כל כך מתאים לאליוט אז הייתי אומרת שהיא וג'יידי צריכים להיות ביחד. אחלה פרק לסיכום, הרבה יותר טוב מהראשון אין ספק בכלל, וכל פרק שעובר אני מעריצה יותר את טורק, הוא ענק!!! קמיקאי דגול, שחקן מעולה! בקיצור סגידה! [כמובן שזאק בראף- כבודו במקומו מונח]. *זאת הייתה ההודעה הכי מבולגנת שכתבתי אי פעם- השעה היא שעת מנוחת צהריים [או ביידיש- שלאף שטונדה] ואני צריכה לישון
שינה נעימה לי