פאזל 4
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 28/1/06 #3 אהאהאהאהאהאה יעעעעעעעלללי$^$&#*#*#& כפפפפפפרות עלייך איך היה?!
י יעל טאובר New member 28/1/06 #4 היההה כעיייףףף&)&^*^*!! חחח כנסי למסן ואני אספר לך על הנפילות הקשות
J just dana New member 29/1/06 #12 ../images/Emo106.gif רק בגללך אני עושה את הפאזל קשה.. נראה שזה לא משפיע עליך בבכלל!!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #13 אל תעשי את זה קשה בגללי../images/Emo4.gif מה אני אעשה שאני מכירה את התמונות של מירי?! סליחה באמת...
J just dana New member 29/1/06 #14 פאק..אל תקחי את זה קשה מידי..כל הכבוד שאת מזהה..לא התעצבנתי או משהו
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #15 אני לא לוחקת שום דבר קשה../images/Emo3.gif אבל את ממש לא צריכה לעשות את זה קשה, הקטע שאת עושה את זה נורא קשה ובגלל זה אף אחד לא מצליח לפתור.
אני לא לוחקת שום דבר קשה../images/Emo3.gif אבל את ממש לא צריכה לעשות את זה קשה, הקטע שאת עושה את זה נורא קשה ובגלל זה אף אחד לא מצליח לפתור.
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 29/1/06 #20 ../images/Emo6.gifזה באמת היה קשה../images/Emo178.gif רגע, אז זה נכון?