סקר חדש

ענת 19

New member
../images/Emo205.gifסקר חדש../images/Emo205.gif

אנא ענו על השאלה החשובה... האם לדעתכם רמי מופיע מספיק בתקשרות ובכלל? -כן, יש לו המון הופעות טלוויזיוניות והופעות רגילות. -לא מספיק, הייתי רוצה לראות אותו יותר. -האמת שבכלל לא רואים ושומעים אותו.

jonmv

New member
האמת..

אני מתאר לעצמי שכאומן, מאוד קשה להוציא הרבה שירים ברצף כדי לשמור על איזושהי תודעה ציבורית רחבה ולאורך זמן,.. למרות זאת, האלבום שהוא מוציא עכשיו (אני לא יודע בדיוק באיזה שלב זה נמצא בדיוק) לא זוכה לפרסום מספיק, ואני מקווה שלקראת יציאתו לחנויות יפרסמו אותו יותר. מעבר לזה, לדעתי רמי צריך גם להתמקד יותר בכתיבה לאמנים אחרים ובעיקר הלחנה. השיר של נינט שהוא הלחין בזמנו (כמו ששיר נוגע) היה טוב, והוא יכול לעשות הרבה מעבר לזה לזמרים אחרים. (עכשיו אביב גפן כתב והלחין לנינט למשל...) אז זהו. לדעתי לא שומעים מספיק, אבל אני בעד שישמעו בעקיפין... לאו דווקא את רמי לבד.

ענת 19

New member
ככה...

לדעתי רמי מנסה כמה שיותר לעבוד על המון פרוייקטים בו זמנית. ויכול להיות שבשל כך תשומת הלב שלו לאלבום החדש או נגיד להופעות השוטפות של "קלינשטיין והמועצה 2" פחותות ביחס לשאר האומנים. אני מאמינה שאם הוא היה יכול הוא היה מופיע כל ערב אבל הוא באמת כנראה עסוק מאוד. אני אישית מעדיפה לראות אותו יותר משקיע בעצמו ובכתיבת השירים שלו ולא בהלחנה או בעיבוד לאחרים (גם אם זה להצגות ענק). אני לא מרגישה שאני רואה אותו מספיק. לאחרונה הוא עושה ממש הופעה פעם בחודש ולא יותר אלא אם כן יש לו הופעה טלוויזיונית וכד' (נגיד כמו היום בעצרת) וזה לדעתי חבל.

pc girl

New member
מסכימה איתך...

גם אני מעדיפה שהוא יכתוב בשביל עצמו (/ריטה
).. ובחרתי אפשרות שניה

PRINCESS GINA

New member
האמת היא../images/Emo205.gif

שהוא לא מופיע בכלל ואם הוא כבר מופיע אז זה משהו מהארכיון... הייתי רוצה לראות אותו הרבה הרבה יותר במיוחד עכשיו לפני הדיסק החדש...

למעלה