סיכום שבועייי !!

1ספירוש1

New member
וואואייאיאי

איזה בובי הוואואא אני אוהבת אותו!!! איזה חמודדדדדדד מואאה.. שירגיש טוב!!

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifהשבוע שלי,כנסו כפרותD: ../images/Emo190.gif

איך עבר השבוע? אחלהD: משהו טוב שקרה השבוע: מצאתי קונה לכרטיס של נייטוויש אז אני הולכת לטוקיו הוטלDDD: משהו רע שקרה השבוע: כדי לסדר הכל,ביליתי יומיים מתוחים לאללה... שיר השבוע של טוקיו הוטל: Vergessene Kinder שיר השבוע בכללי: Vergessene Kinder
משהו מצחיק שקרה השבוע: המממ..
בילוי השבוע: הייתי כל השבוע בביתD: יחיי הגשר
ציטוט השבוע: "אור *מגיבה בספ* : לכי! אני *מסתכלת, מגיבה*: לכי את!! אור *מסתכלת, מגיבה*: לכי את!!!!!! אני *מסתכלת, מגיבה*: לכי לך,מארצך ממולדתך ומבית אביך!!" *ספ=פורום סימפל פלאן
תמונת השבוע:צילמתי מהחדר שלי,היום,לפני חצי שעה בערך
,אבל הייתי חייבת להקטין אז זה קצת מכער והורס את הפואנטה
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא :
7 מפגשים,ראשון-שני-שלישי בתל אביבDDD:
למכור את הכרטיס של נייטוויש ולקנות לטוקיו הוטלD:
סופשבוע רגוע ונעים...

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifידעתי שזה יהיה השיר שתכתבייי חחחחח

הייתה לי תחושה כזוו XDDD

PerfectSP

New member
DDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

השיר הזה...ריגש אותי השבועD: איזה מאמי את

LiHiLuSh

New member
אוי יסמין מאמי אין לך עדין כרטיס?

רוצה שאני ימכור לך ביום שני במפגש כרטיס XDD?

PerfectSP

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יש לי יחצנ"ית,ויש לי מספר,וכשאני אמכור את נייטוויש אני אתקשר אליהם..
כי הם התקשרו אלי מהיחצנ"ית,ואז אמרתי להם שאני אחזור אליהם ביום שני ואני אקנהD:

Mrs Kaulitz

New member
@#$#&^&*&^)*&(&&$%@#$@#@$#$%^%$&^%^&&&&&&&&&&

מקווה שתפוז יעלה את זה הפעם...תפוז מרקיב:( אני כועסת חחחחח!!!!!!!! איך עבר השבוע?niiiiiice משהו טוב שקרה השבוע: אהממ... דיברתי עם מי שאני רוצהD: משהו רע שקרה השבוע: עמדתי על קצה המרפסת פתאום נשה רוח פראית ביותר (טוב לא הייתה רוח אבל זה כדי להכניס אתכם למצב דרמטי><) והופ הוא חטף את הפלא שלי והפיל אותו מהמרפסת...(מה שהיה באמת זה שהפלא החליק בצורה מסתורית מהיד שלי:'( והוא מת כרגע...תנחומים יתקבלו בברכה) שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ubres Ende der welt שיר השבוע בכללי: בדד של סינרגיה..מעולה פשוט מעולה משהו מצחיק שקרה השבוע: העניין עם הפלאD: הרג אותי אני ואוחתי צחקנו שעות בילוי השבוע: נאממ:| ציטוט השבוע: "כיף להתחבק בחורף כי זה מחמם....כייף להתחבק בקיץ כי זה מעביר את החום הלאהD:" עזבווו חחחח תמונת השבוע: נננננאביק התחדשות השבוע: קיבלתי דיסק בדואר:S של קוטקס...למהה לעזאזל??! חחחחחחחחחחח ו- תוכניות לשבוע הבא : פיקנינק בפארק הלאומיD: הופעההההההההההההההההההההה(L)(L)(L)

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאיך איך איך!!!! את גורמת לי לצחוק כל

פעם מחדש? אהה?! ומהזה הקיפוח הזה למה אני לא קיבלתי דיסק של קוטקס?>< והקטע עם הפלא שלךהרג אותי אני עד עכשיו צוחקת!!!

Mrs Kaulitz

New member
../images/Emo6.gif

קוטקס פשוט מתים עליי... אולי בגלל שבחיים לא קניתי מהם:S

Mrs Kaulitz

New member
אני ואחותי התאומהD: התמונה שלא הועלתה

http://img209.imageshack.us/my.php?image=p1010087yo3.jpg אני עצמית את עיניי אני נראית כל כך כפרית פה:|

למעלה