סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo205.gifסופשבוע../images/Emo105.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם

עונה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Don mclean-american pie קצת אפיקה, ועוד שירים שעדיף שאני לא אכתוב כאן, מחשש לנידוי הפורום
אלבום השבוע: לא נראה לי שיש מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום. שבוע מחורבן. אם לא מחשיבים את ההופעה של אפיקה, שממש נהניתי בה. דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע=/ אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: אין ספר השבוע: על העיוורון סרט/סדרת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין כן, זה לא היה השבוע הכי מוצלח בשבילי >< בכל אופן,סופ"ש נעים לכולם
תמונת השבוע:

TheImpactBoy

New member
חחח קבלו- TOP 10

המצב בהחלט מביך חבר'ה: (21) Amir Noy (28) Fairywitch (35) TheImpactBoy (37) Endogenisis (45) אטומיק בייגל (51) bachner1 (54) Gilado 69 (61) מגרש השוודים (61) Brombit (61) Ice Queen 7

Brombit

New member
לפחות יצא שגם אני מקום ראשון ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

Gilado 69

New member
../images/Emo18.gifסופשבוע!../images/Emo18.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שוב candles
.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש המון, פעמון מלחמה- היהודים disturbia, nobody knows-PINK, Mocking bird- EMINEM, Stareway to heaven- GREGOEIAN אלבום השבוע: פורטה- היהודים, וולטה\הומוג'ניק\מאדולה- ביורק. מה את/ה שומע/ת עכשיו: אחותי חופרת בטלפון. דבר טוב שקרה השבוע: קרו כמה.. שזה לא רע בכלל.. והיום סופסוף המסיבה הזאת שנידחתה כמעט בחודש והיום היא תיהיה [: דבר רע שקרה השבוע: אני יותר מדי מתגעגע ליותר מדי אנשים. ]= משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פסטיבל תיאטרון קצר- פרימיירה,יומשדה ליורשלים, הופעה של היהודים בבארבי!, ולקבל סופסוף את המחזה לפסטיבל תיאטרון נוער, אגב מישהו שמע על ההצגה סיפור משפחתי? אתר השבוע: משחקי אונליין של YNET, התמכרתי ממש למשחקי "איך יוצאים מהחדר| אני משחק איזה 3-4 ביום חח.. מאכל השבוע:קופסאות שימורים של תירס, עם שניצל תירס, והרטבים החדשים האלה של הלמנ'ס יאמי ספר השבוע: [: סרט/סדרת השבוע: f.r.i.e.n.d.s- כל יום שני פרקים בביפ! וסאות'פארק!!!!! ציטוט השבוע: . . . . . . תמונת השבוע: [:

Ice Queen 7

New member
../images/Emo113.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הגרסה (המשוצצת) של קורל ושלי ל"חנוכה חנוכה" P: אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: צרחות מבחוץ
דבר טוב שקרה השבוע: בגלל שלא היה שרשור שבוע שעבר אז אני אענה על הקודם- סופשבוע אצל קורל עם מרתון שר הטבעות D::::: דבר רע שקרה השבוע: צינונוראי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ישאר שבוע למפגשציצ D: אתר השבוע: טורק מאכל השבוע: רביולי ספר השבוע: אני באמצע של מליון. השבוע המשכתי את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם וזכרונותיה של גיישה סרט/סדרת השבוע: שר הטבעות
ציטוט השבוע: משבוע שעבר- קורל כאראגורן (בסוף הסרט השלישי כשהוא עומד מול לגולאס אחרי ההכתרה): "לגולאס, רוצה להיות המלכה שלי?
" במקום ארוון |שורק| ומהשבוע- ירדן: האמריקאים מה זה גזענים, גם אין ע' וגם אין ח', כאילו שמו שלט ענק ומנצנצץ "אין כניסה לתימנים" תמונת השבוע: הירח היום בערב. יצאו תמונות די גרועות :{

It Snow In Hell

New member
עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין:האמת מתחת לוורד שיר/י השבוע לא של ווית'ין:- אלבום השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו:את אחותי דבר טוב שקרה השבוע:סופסוף נגמר דבר רע שקרה השבוע:- משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:הצלחה במבנים אתר השבוע:- מאכל השבוע:שוקולד ספר השבוע:דמדומים סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

Amir Noy

New member
סוף שבוע נגמר :(

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica - Feint+ Consign to oblivion אלבום השבוע: Epica - The phantom agony מה את/ה שומע/ת עכשיו: Porcupine tree - The sky moves sideways phase 1 דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של אפיקה + יומולדת לידידה טובה. דבר רע שקרה השבוע: שבוע מחורבן, לפחות אמא חזרה מNY. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר - צו ראשון, שני - מבחן במתמטיקה S: אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: שניצל בblack ברמת החייל. ספר השבוע: אנטיגונה / סופוקלס. סרט/סדרת השבוע: החיים זה לא הכל. ציטוט השבוע: כל consign to oblivion שעדיין מתנגן לי בראשP: תמונת השבוע: דמיינו אותי עם מארק שיש לי חיוך דבילי על הפניםXD

למעלה