כנסוו..:)

../images/Emo205.gifכנסוו..:)

תראו, לדעתי הפורום פה?! ממש לא פעיל!. יש פה הודעות חדשות פעם ביום:| ואני רגילה כאילו , ? לפורום פעיל.. אני נמצאת המון בפורומים פעילים. פורומים אחרים פעילים בגלל שיש המון שאוהבים את אותם המפורסמים. אנחנו צריכים לעשות משהו; לפורום, לבר. לפרסם ת'פורום! אני שונאת להיות בפורום שהוא לא פעיל! תהיו פה קצת יותר! זה כבר משעמם! אני נכנסת לפורום ורואה את אותן הודעות! , אינלי כבר מה להגיב... :|| אז בואו תעזרו לי, לשפר את הפורום. אני מציעה ש...; -נעשה תחרות לוגואים...; אתם יודעים מה זה נכון?! שאתם צריכים לעשות לוגו לפורום שלנו, והלוגו שיצא יותר יפה : הוא יבחר להשים את הלוגו ב"שער" של הפורום:) -נעשה מין חתימה כזאת, ונשלח לפורומים.. ז"א נעשה תחרות של חתימות לט"ו בשבט.. כמו נגיד..: "חג אילנות שמח מפורום בר רפאלי 1703 אתם מוזמנים להצטרף:)" משהו כזה... ככה גם יכנסו אלינו יותר, והפורום יהיה יותר פעיל! חבל שפורום לנערה כ"כ מושלמת ; יהיה יבש:/ תחשבו על זה:) אוהבת
-לירון-

A d i d a

New member
../images/Emo26.gif

אני חושבת שאת ממש צודקת. אני מצטערת שעדיין לא יוצא לי לעזור בכל ההפעלה של הפורום, יש לי המון תיכנונים אבל קצת קשה לי כי אני עדיין לומדת איך לתפעל מבחינה טכנית את הפורום.. אבל יש לי המוןהמון רעיונות ואל תחשבו שאני פה רק כדי לכתוב כמה הודעות וזהו, כל היום אני בערך עסוקה בלהעלות עוד רעיונות ולממש כאלה שכבר חשבתי עליהם..

למעלה