כמה דברים:)

../images/Emo41.gifחחח המשמעות XDDDDDD

טוב תשאירי אותו מה אני יגיד לך? P:
את לא גנבת מאומציםם?? אז מה עשית עכשיו
נה נה נה עוד 3 ימים תגידו לי מזל טוב :] -- לא לשכוח-- [:
לא יודעת.. ככה למדתי פה.. שאסור להגיד לפני היומולדת חעחע
ובקשר לבויז.. העיקר שהם רושמים פה.. זה גם טוב
אבל יהיה יותר טוב אם הם יגיבו לנו
חח אם זה יהיה ככה אני ייפתח כל שעתיים וחצי הודעה שלפחות הם יגיבו לאחת :] חעחעחע
בקשר ללילה לבןן נעשה את זה בחופש.. או שביתה.. כי אולי היום או מחר אז תיהיה שביתה [בע"ה] אם תיהיה מחר אז נקבע להיום ואם מחרתיים אז נקבע למחר
וזהו.. בקשר לכינוי הגבתי :]] ווא ווא חפרתי

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פעם ראשונה בהיסטוריההה ללירון אין כוח להגיבב חח פגרתתתתתתתתתת

lililulu

New member
לירוןןןן../images/Emo6.gif

חודש בפורום ואת כבר המציפנית מס' 1!!! חחחחח איזה כיף לך עוד שבוע יומולדת גמאני רוצההה
ואין מה לעשות שהבנים שלנו עסוקיםםם! הם אנשים יותר מדי חשובים כדי להגיב לנו בפורום
לפחות הם לא עסוקים כל כך שהם בכלל לא באים לכתוב [אהם ערן
] וכן נכון עוד מעט יש יומולדת לאושרי השמן הזההה
ואני הייתי בישוב הנידח שלו ואתם לאאא
איזה חור זה הייתי צריכה לנסוע עם המשפחה שלי לשם כי היה לנו שם איזה אירוע משפחתי ועד שמצאנו את המקום הזה שניםםםם!!!! חחחח ואנחנו כזה נוסעים והיה יום שבת אז אני אומרת להורים ולאחים שלי תסתכלו טוב אולי נראה פה את אושרי יום שבת הוא בטח חזר הביתה מתל אביב ואחים שלי שואלים עושים לי כזה מי זה בכלל אושרי?! הזה עם הקוצים או השני עם הקוצים?! חחחחח ויאלללהההה!!!!! אני בעד לילה לבן!!! ["וזה סוגר לי את הלב זה מחשיך לי את הדרך אבל עושה אותי חזק אני מוכן לך" חחח עידן יניב - לילה לבן]

../images/Emo205.gifאמאאאאאאאאאאאאא

עכשיו הזכרת לי ת'חלום-מציאות שלי!!!!!! עאאעאעאעא חלמתי לפני כמה ימים שאני הולכת לבריכה ופתאום בדרך אני רואה את אושריייייייי ואמא שלי המעצבנת הזאת לא עצרהההההה וכמעט היתה תאונה!!
עאאעעאעא זה או שדימיינתי או שזה אמיתי איזה פחחדדדדדדד

hen love noli

New member
../images/Emo108.gifלירונעעע כנסי

יאפה שךי
מזל טוב
חח חודש?!יאפהה..
ומזל טוב
על היומולדת חח לך עוד שבוע לי עוד שבועיים עאעא אהה ובקשר ללילה לבן..לי אין בעייה זה יהיה הכי כיףף חחחח אבל מתי?!?! אהה ו..אני גם רציתי לארגן משו' לאושרי..אני ומריה תיכננו אולי נפתיע אותו במשרד של רוברטו..אבל יחד עם כל הבויז.. אז צריך לברר..ואני והוא חוגגים ביחד חחח לו יש ב-25 לי יש ב-24 חחחח כייף לי... לירונו'שש אוהפ'ת אותך הכי שבעולם מואהה
חחח טוב יאללה אני הייתי..
צ'אוו

טוששש

New member
../images/Emo221.gif כן כן, עוד מעט יומולדת ../images/Emo3.gif

וגם ליפה הזה....נו איך קוראים לו...אושרי?! כן, אושרי
בקיצור...חודש ינואר זה חודש שולט!!! חחחח בכל מקרה נראה לי שללכת לאושרי הביתה זה קצת מוגזם...אבל מתנה זה טוב :] ולירוני?! ה"לילה לבן" הזה נשמע אחלה
ולסיום, בננות שליייי,התגעגעתי הכי שאפשר!!

למעלה