חדשה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחדשה../images/Emo13.gif

קוראים לי גלי אני בת 17 מאזור ירושלים. בשנה האחרונה פשוט התמכרתי לאירוסמית'
וחשבתי למה לא להצטרף לפורום?! אז תקבלו אותי?

SaintJohn

New member
למה לא להצטרף באמת?../images/Emo140.gif

איזה שירים של אירוסמית' את הכי אוהבת? איזה דיסקים שלהם יש לך? נשמח לראות אותך פה בפורום, ברוכה הבאה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמממ

בקשר לדיסקים אז יש לי את Big Ones Nine Lives Pump Get A Grip ו-Pandora's Box שקניתי לא ממזמן ^^ שירים של אירוסמית' שאני אוהבת יש המון, אממ האהוב התורן שלי כרגע זה Full Circle
בכלל אני מאוד אוהבת את Nine Lives.. ואת הדיסק הראשון בתיבת פנדורה..

SaintJohn

New member
רכישות מצוינות../images/Emo45.gif

באתי להגיד את זה על Pandora's Box, אבל בעצם גם השאר מצוין. העניין עם Pandora's Box הוא שזאת הוצאה מאוד מיוחדת, עם הרבה שירים וגרסאות שלא שוחררו במקומות אחרים. גם בשבילי הדיסק הראשון בפנדורה הוא האהוב עליי מהשלושה, בעיקר Rattlesnake Shake. אם תקני את שני האלבומים הראשונים (והנהדרים) של אירוסמית', אז תזהי בהם הרבה שירים מהדיסק הראשון של פנדורה. יש דיסקים נוספים שלהם שאת מתכננת לקנות?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמובן שאני אקנה עוד אלבומים שלהם

אבל כרגע אני חורשת על Pandora's Box, שלושה דיסקים יקח לי זמן אבל בהחלט אני אקנה עוד אלבומים שלהם ד"א את Pandora's Box קניתי ממש במקרה, שהלכתי לשרוף קצת זמן בקניון וראיתי את זה ב-90 ש"ח וחשבתי שזה אחלה מחיר

SaintJohn

New member
באמת אחלה מחיר../images/Emo45.gif. תני לי לנחש

התו השמיני? בכל אופן, אם את סקרנית לגבי אלבומים מסוימים, נשמח לייעץ לך פה ולהמליץ, ובלי קשר אל תהססי לכתוב פה על כל מה שבא לך שקשור לאירוסמית'.

AeroTom

New member
90 ש"ח זה יופי של מחיר ל-Pandora

זו גם דרך טובה להתחיל להכיר את המוזיקה הישנה והנהדרת של הלהקה משנות ה-70. קשה להשיג כיום בארץ את ששת אלבומי הסטודיו שיצאו בשנות ה-70, אבל חלק אפשר, שאלו בדרך כלל 2 האלבומים הראשונים שהם מאוד מומלצים. את מזומנת לסייר גם במאמרים פה בפורום ולקרוא ביקורות של חברי הפורום על אלבומים, לעבור על הדיסקוגרפיה המלאה ועוד. אם את מעוניינת בעוד אלבומים שחסרים לך, יש כמה כאלה בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר. כדאי תמיד לחפש, גם בחנויות יד-שניה. אם יש לך אפשרות להזמנה מחו"ל אז תוכלי להשיג את כל האלבומים מאמזון.

AeroSlash

New member
../images/Emo99.gif

גם בשבילי הדיסק הראשון בפנדורה הוא האהוב עליי מהשלושה, בעיקר הגרסא האלטרנטיבית של Movin' Out.

AeroTom

New member
ברוכה הבאה

אם את אוהבת את הלהקה, רוצה להכיר אותה יותר לעומק וכל מה שמסביב למוזיקה שלה - הגעת למקום הנכון. שתהיה לך שהות נעימה. אנחנו כאן גם בשביל כל שאלה, דיון או התעניינות בלהקה והמוזיקה.

בָלבָל

New member
ואי לא אמרתי ברוכה הבאה עדיין...

ברוכה הבאה
שמחה שאת משתתפת בפורום!!

למעלה