וולוט בישראל?

o r e n j

New member
אם כל הכבוד לוולווט.. ויש הרבה..

הם בחיים לא יהיו כמו גאנס לא משנה מה!!..נכון שלוולווט יש שירים מאוד יפים אבל הם בחיים לא יוכלו להתחרות בגאנס כי הם פשוט לא ברמה שלהם..מה לעשות נכון שלוולווט יש שירים יותר כבדים ממה שיש לגאנס אבל יש להם גם שירים פחות כמו Fall To Pieces, The Last Fight ויש את Loving The Alien שהוא בכלל לא כבד והוא שיר ממש יפה...גם הגאנס החדשים לדעתי לא ממש מתקרבים למה שהם היו בערב עם סלאש דאף איזי\גילבי ומאט... אף אחד מהשירים החדשים לא מתקרבים לרמה של השירים באפטייט, נכון שיש כמה שירים נחמדים... וגם לדעתי הביצועים של השירים של הישנים הם גם לא כל כך ברמה לעומת הביצועים עם ההרכב המקורי.. כי החדשים פשוט לא ברמה של ההרכב המקורי.. אבל אם וולווט יבואו לישראל אז ברור שאני ילך להופעה לא משנה מה... ******Slash 4 ever****** נ.ב.. אולי קצת הגזמתי אם כל הקטע של גאנס החדשים.. אבל חפיף.. וטום אחי דבר איתי בקשר לחזרות וכל זה.. יום טוב

o r e n j

New member
עוד משהו...

יש כבר כרטיסים וכל זה??? אם כן אז אפשר קצת פרטים??

נמאס לי!

נמאס לי מכל הילדים שכותבים שולוט בחיים לא יהיו גאנז! ראבק! אקסל רוז הוא חרא של בן אדם, פירק את הלהקה, אז סלאש ושאר חברי הלהקה הממורמרים הקימו להקה עם סולן לא רע בכלל! הם לא מתיימרים להיות גאנז, ומבחינה מקצועית הם בהחלט שווים לגאנז וכל להקת רוק\מטאל אמריקאית. בכל מקרה, אני בהחלט שם!!

Slash105

New member
אוו

הנה אחד שמבין !! סוף סוף במקום אליס בארץ הפלאות וערך החפרן..... אני מת על ולווט למרות שגאנז הקדומים היו יותר טובים ואני אוהב אותם יותר אבל אין כמו וולוט (בימים האלו)

eran377

New member
תגיד לי

מה איבדת בפורום שאתה עוד נמצא כאן? לך תחפור במקום שבו לאנשים יש כוח לשמוע אותך.

Alice108

New member
הממ

דווקא נהיה נחמד שכולם מתעלקים עליו. בכל מקרה אני מציעה לו ללכת הביתה.

Slash105

New member
אתה קצת מתבלבל

אתה חופר אז שב בשקט, אל שלח תגובות מהירות אין לי כוח אליך

Y036

New member
זה פורסם בLAST.FM, ששם יכול להיות

שמישהו סתם כתב את זה כדי לנסות להצחיק..אל תהיו כל כך בטוחים שהם באים

buckethead

New member
הנה הידיעות של Velvet Revolver מגיעים לארץ

הנה הידיעות של Velvet Revolver מגיעים לארץ ב31 לינואר http://www.last.fm/event/305012?digestmail=37f05c621df661213a56a8f1f96b59d8 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3457700,00.html

למעלה