וולוט בישראל?

Alice108

New member
../images/Emo45.gif

אני שונאת את סקוט ווילנד המגעיל שלא יודע לשיר ובחיים לא יהיה כמו אקסל.. אני אהיה שם בשביל סלאש ודאף

NYMets Man

New member
../images/Emo4.gif

בטהובן מופיע בארץ עם מוש בן ארי ומוצארט... http://www.last.fm/event/378749 קחו הכל בערבון מוגבל

Alice108

New member
אבל

זה פורסם גם בעוד אתרים וזה כמעט בטוח שהם באים.. אבל אפשר בנתיים רק לקוות..

NYMets Man

New member
באיזה אתרים זה פורסם???

זה פורסם רק בוואינט ושם ביססו את זה על הדף המצחיק הזה שמישהו כתב כבדיחה לא מצחיקה איפה עוד זה נכתב?

eran377

New member
כל עוד לא כתוב כלום באתר הרשמי שלהם

אני לא מאמין לכלום. תעקבו... http://www.velvetrevolver.com/ מה שבטוח זה שאם הם באמת באים - אני שם ב-VIP, שיעלה כמה שיעלה!

Slash105

New member
יש גם בערוץ 10

אתמול ראיתי בערוץ 10 שאומרים ש Velvet יבאו אז זה כמעט כמעט בטוח לא סתם יגידו בטלויזיה

Slash105

New member
אני מכיר פול שירים של Velvet

הם בת זונה של להקה כדי לשמוע למי שאוהב את גנז!! במיוחד את Fall to pices,the last fight ,dirtty litel thing

eran377

New member
אני במקומך לא הייתי כותב בהודעה

"כדאי לשמוע למי שאוהב את גאנז" זה סגנון אחר לגמרי... יש להם כמה שירים טובים אבל הם לא מסוגלים להתחרות בגאנז! כנראה שהשילוב של סלאש ואקסל רוז היה סוג של גאונות. באמת חבל שנגמר. ולוט זה לא גאנז. תשלימו עם זה.

Slash105

New member
........

ברור שזה לא גנס הרבה מהשירים שלהם זה סגנון דומה הם יותר כבדים אבל אל תשכח מי מנגן שם.... כולם חוץ מאקסל וגילבי , האמת שגילבי לא כל כך תרם אבל אקסל עם הקול שלו אגדה...אין מה לעשות אבל אל תשכח שסלאש בעיקרון ממציא את רובה השירים עושה את כל הסולואים וכל מה שסלאש עושה זה אגדה..ובכלל דאף ומאט גם. ותאמין לי האלבום החדש שלהם אחד מהאלבומים הטובים.... שמע את She Builds Quick Machiens ואת The Last Fight ותבין לבד.... למרות שגאנז לדעתי היית הלקה שהיית הכי טובה ועשתה רוק נ רולל הכי טוב אבל... זה נגמר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifסלאש לא כתב את רוב השירים של גאנז..

אם תפתח חוברת של אחד מהאלבומים של גאנז תראה שרוב השירים כתוב שמי שכתב אותם זה Guns N' Roses כלהקה.. אבל אם מחלקים את השירים שאשכרה כתוב שמות של מי כתב מה זה מתחלק שליש לאקסל, שליש לסלאש ושליש לאיזי. סלאש לא היה אחראי לבד על ההלחנה של השירים, זה שהוא באמת גיטריסט ענק לא אומר שהאחרים בלהקה לא מוכשרים, איזי, דאף וגם אקסל כולם נגנים מדהימים שגם הם כתבו הרבה מהמנגינות של גאנז. אז נכון, סלאש אכן "אחראי" על הסולואים אבל אם לוקחים את גאנז ואת השירים שלהם כמוצר אחד, הסולואים הם חלק קטן. ולא שאני מזלזלת בסלאש, אני חושבת שקצת הגזמת עם זה שגאנז = סלאש. גאנז הם בין הלהקות היחידות שאני מכירה שה"עבודה" מתחלקת בין כל חברי הלהקה. ובקשר לו-וולווט, אני לא חושבת שכל מי ששומע גאנז יאהב ויתחבר לוולווט. מהסיבה הפשוטה שהם 2 סגנונות שונים לגמרי!

Slash105

New member
צודקת אבל

סלאש לא כתב לבדו את רוב השירים הוא לקח חלק ניקר בשירים עצמם כגון הוא באמת המציא את כל הסולואים את כל ה C parts כמו אחרי הסולו ב Paradise city קטעי מעבר ועוד. בעיקרון כלהקה איזי היה אחרי על רוב השיר עצמו(גיטרה חשמלית) איך שהוא מתנהל הכוונה לדוגמא ב Nightrain הוא היה אחרי על רוב האקורדים שהיה בשיר וברור שגם דאף ואקסל לקחו חלק ניקר בשירים לדוגמא is so easy ועוד הרבה

Slash105

New member
ודרך אגב

שחכתי לכתוב שהם לא עד כדי כך שונים... דבר ראשון זה אותם אנשים חוץ מאקסל.. דבר שני הם באמת יותר כבדים אבל זה לא Metallica דבר שלישי בלי קשר הם מנגנים גם כמה שירים של גאנז אבל היי כולם שם עכשיו ה רבה יותר טובים ממה שהם היו בגאנז 20 שנה עברו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמה הקשר שזה אותם נגנים?

אםאתה רוצה סלאש יכול עכשיו לבוא ולנגן לך שרית חדד.. זה עדיין לא ישמע כמו גאנז. אותם נגנים לא אומר אותה מוזיקה. אני לא ממש יודעת איך להגדיר את המוזיקה של וולווט (כי אני לא ממש שומעת אותם) אבל אתה לא יכול להשוות אותה להארד-רוק של גאנז. בקשר לטובים יותר וטובים פחות, כן אני בטוחה שהם השתפרו, אבל עדיין אתה לא יכול להשוות את המוזיקה של וולווט לגאנז כי (שוב-) אלה 2 סגנונות שונים לגמרי!

Slash105

New member
אני מתכון

אם זה אותם אנשים אז יש להם את הfeel של גאנס הכוונה הראש שלהם יצר את השירים של גאנס הם היו גאנס בעצמם הם בחיים לא יעשו סגנון שונה לחלוטין ממה שהיה , אני מודה הם קצת שינו את הסגנון אבל זה ממש לא 2 סגנונות שונים הראש שלהם פועל על רוק נ רולל זה לא שפתאום יעברו ל הבי הבי מטאל

eran377

New member
מממ

רוקנרול זה נושא מאוד רחב... אפשר לעשות כל מיני דברים שונים שעדיין יהיו מוגדרים כרוקנרול. אם לא היינו יודעים שהחבר'ה של גאנז הם הנגנים של ולוט ריבולבר - אף אחד לא היה מסוגל לנחש את זה לבד. אני מצטער אבל אין טיפת דמיון בין גאנז לולוט ריבולבר.

למעלה