זה משנה אם יותר טוב או פחות? עזבי אותך שטויות *לא צריך להגיב*
I isilme New member 4/5/07 #57 ../images/Emo205.gifאה.. ואני לא ג'ינג'ית... משום מה בתמונה זה נראה ככה...
ו ורודת שורש New member 2/5/07 #10 עכשיו תורייי ../images/Emo26.gif לפני התספורת. (ועם אחיין שלי שמפאת גילו הצעיר לא אחשוף את פניו ברבים. )
עכשיו תורייי ../images/Emo26.gif לפני התספורת. (ועם אחיין שלי שמפאת גילו הצעיר לא אחשוף את פניו ברבים. )
L LadG New member 3/5/07 #22 הנה אחת שלי.. אני יודע שאני נראה פה לא ממש טוב,אבל זאת התמונה הכי טובה שלי,זאת המציאות,וזה מה יש..! מקווה שלא תצחקו עלי יותר מדי..
הנה אחת שלי.. אני יודע שאני נראה פה לא ממש טוב,אבל זאת התמונה הכי טובה שלי,זאת המציאות,וזה מה יש..! מקווה שלא תצחקו עלי יותר מדי..
B barakgl New member 3/5/07 #38 רבאק חח מה לא מובן..? גרין חשב שיהיה מצחיק לשים תמונה שלי ולהגיד שזה הוא.. אין מה לעשות , כשרוצים להיראות כמוך,אז צריך לשלם דווקא ניסיתי לשים אחת נורמלית..משום מה התמונות פה יותר מדי כבדות בשביל שאני אשים אותן ככה שמעכשיו אתם לא רואים את הפרצוף שלי כאן
רבאק חח מה לא מובן..? גרין חשב שיהיה מצחיק לשים תמונה שלי ולהגיד שזה הוא.. אין מה לעשות , כשרוצים להיראות כמוך,אז צריך לשלם דווקא ניסיתי לשים אחת נורמלית..משום מה התמונות פה יותר מדי כבדות בשביל שאני אשים אותן ככה שמעכשיו אתם לא רואים את הפרצוף שלי כאן
ב בטוח בעצמו New member 4/5/07 #85 לא פלא שגרין שם את התמונה שלו ראית איך אתה נראה? גם אני אם הייתי נראה כמוך היית שם את התמונה של ברק (לא, לא שהוא פלא העולם אבל יותר טוב!)
לא פלא שגרין שם את התמונה שלו ראית איך אתה נראה? גם אני אם הייתי נראה כמוך היית שם את התמונה של ברק (לא, לא שהוא פלא העולם אבל יותר טוב!)