../images/Emo204.gif

תקופה עצובה.. שוב פרידה.. בעקבות כל מני דברים החלטתי לחזור הבייתה.. וזה אומר לסיים כאן תקופה מאוד חשובה (וקשה..) בחיי ולהיפרד מכל מני דברים ואנשים. קודם כל, מהשותפה שלי לדירה שהיא גם חברה מאודטובה שלי.. ליוונו אחת את השניה בכל מה שקרה בשנה האחרונה.. והיו המון רגעים קשים שעברנו ביחד, כמו גם רגעים יפים וטובים.. וממש עצוב לי שאני כל כך מתרחקת ממנה (ומחברות נוספות), לפחות מבחינה גיאוגרפית. חוץ מזה, אני אצטרך לסיים את הטיפול.. וזה מאוד עצוב לי.. לא מרגישה שמיציתי אותו עד הסוף, אני חושבת שיש עוד הרבה דברים שאני יכולה להפיק מהטיפול ומהמטפלת. אני גם לא יכולה לומר שאני שלמה במאה אחוז עם החזרה הבייתה.. יש לזה הרבה צדדים לכאן ולכאן.. בקיצור... פתאום נעשה לי עצוב.. זה ממש סופה של תקופה.. או כמו שרייצ'ל ומוניקה הגדירו את זה בפרק שמוניקה החליטה לעבור לגור עם צ'נדלר ורייצ'ל עזבה: סופו של עידן.. (כל הזמן חושבת על הפרק הזה בימים האחרונים...
)

צר לי שעוברת עלייך תקופה לא קלה...

ומעבר לענין הפרידה מהחיים הקודמים ולמרחק הגאוגרפי, קשה לחזור לגור בבית אחרי שמתרגלים לעצמאות שבאה עם המגורים לבד...מצד שני, יש משהו נחמד בלחזור הביתה לגור עם אבא... בכל מקרה שולחת לך
עננננננננננננננקי...

../images/Emo20.gif..

זה בהחלט מוזר לחזור הבייתה אחרי יותר משנה שאני עצמאית (ועוד שנה שהייתי בצבא.. גם סוג של..) אני מקווה שאבא לא יציק לי יותר מידי (למרות שבדרך כלל הוא לא מזיק כל כך
) בסופו של דבר אני בטוחה שהכל לטובה
תודה לך

יקירתי../images/Emo24.gif

זמנים משתנים,אנשים מתחלפים,בני/ות זוג מתעדכנות וגם אנחנו משתנות. מבינה שקשה עם השינוי ופתאום הדברים הכי לא נוחים נראים קוסמים ואולי כדאי להישאר, אבל אני בטוחה שבחרת בדרך הנכונה ותצליחי... נשיקות! אני! נ.ב. טעמת מהמאפה אגסים שלי?

../images/Emo41.gif...

תודה לך על המילים החמות..
גם אני מאמינה שבסוף הכל יהיה לטובה.. ומרגישה גם שצריך לתת מקום לעצב הזה.. ולהשלים עם התקופה שמסתיימת וזו שמתחילה.. חשבתי על זה הרבה היום והגעתי למסקנה שלמרות שזו הייתה תקופה מאוד קשה ומורכבת, היא הייתה טובה.. למדתי בה המון.. ולמרות שעצוב.. יש גם חלק בתוכי שמרגיש שזה הדבר הנכון.. ובקשר למאפה.. אני הבן אדם הכי בעייתי באוכל בעולם!! ולא אוכלת ממש פירות, במיוחד לא עוגות ומאפים וכאלה מפירות.. סורי.. אבל הבנות שאכלו ממנו אמרו שזה מצוין! (עשינו אפטר פרטי קטנטן עם דארקי והפוך..
)

באמת התפלאתי כשספרת לנו שאת חוזרת

לאילת ... אני מבינה שזה סופי? ובאשר לטיפול, אולי אפשר לחפש מישהי באילת? בכל מקרה,

כן..

זה סופי.. ואני מניחה שבשלב מסוים אני אמצא מטפלת שם.. אבל קצת מוזר לי לחשוב על זה כרגע.. ולא כל כך בא לי להתחיל את כל התהליך הזה שוב.. נראה לי שאני יעשה הספקה קטנה וכשזה ירגיש שזה הזמן נחפש מישהי שם.. תודה לך..

כנפיים...

הפעם יש לי קלישאות: בכל פעם שדלת שנסגרת, נפתחת אחת חדשה. בכל סוף יש התחלה... מבינה שהשינוי קשה לך, הפרידה ודאי עצובה. אבל... גם אם לא תתגוררי עם השותפה/חברה טובה, אם יש ביניכן חברות אמיתית - ואני מבינה מדברייך שהיא כזו - היא תשאר כך, גם אם מרוחקת יותר מפאת המרחק הגיאוגרפי. חשבי על כך בדרך אחרת... זה יפתח פתח לביקורים ארוכים יותר האחת אצל השניה
. ומטפלת, יש פעמים ששינוי גם בתחום הזה מועיל... ואם את מרגישה שלא מיצית את הטיפול, מאמינה שתוכלי למצוא מטפלת חדשה בעיר מגורייך. והכי חשוב, אם החלטת לעשות זאת כנראה שזה מה שנכון לך כרגע... ויתכן שתחליטי אחרת בעוד זמן מה ותשובי לכאן או למקום אחר. חשבי על כך כתקופה שחלפה. את הקשיים השאירי מאחורייך, ואת החלקים היפים קחי איתך לדרך חדשה ויפה. ולגבי רייצ'ל צ'נדלר ומוניקה... כשראיתי את הפרק ההוא - אל תצחקי - אני בכיתי בזמן שכולם צחקו סביבי, אכן סופו של עידן. מאמינה שהדברים יסתדרו עבורך.

../images/Emo9.gif

האמת שהפתעת אותי.. ממש העלה חיוך לראות שמישהי הבינה על איזה פרק מדובר וזכרה אותו.. וכמו שכתבתי לבנות.. למרות שזה עצוב לי וקשה.. אני מאמינה שהכל לטובה וגם השינוי הזה יביא איתו דברים טובים.. ואין לי ספק שהחברות הזו תחזיק מעמד עוד המון זמן.. היא כבר יותר מידי חזקה כדי שמרחק גיאוגרפי יפגע בה.. תודה לך..

Darkmatter

New member
מותק!!! ../images/Emo13.gif

אני מבינה אותך... זה לא פשוט כל הפרידות האלו. יש המון געגועים והתלבטויות. יש איזשהי צביטה בלב. אבל מצד שני, יש גם התחלה חדשה. ולפעמים שינוי מרענן הוא גם דבר נחמד. נראה לי שלאט לאט יהיה אפשר להתרגל והדברים יעשו נחמדים יותר. בכל מקרה, אני מקווה שהשר בינך לבין חברתך יישמר... וכמו שסקאלי אמרה אפשר אולי להתחיל טיפול?.. אני יודעת שזה לא אותו הדבר, אבל לכי תדעי, אולי זה יהיה לא פחות נחמד?
וחוץ מזה, אנחנו תמיד פה...
אוהבת המוןןן

Darkmatter

New member
אההה!

אגב!!!!!!!! גם אני ראיתי את הפרק ההוא!!!!! ראיתי אותו אפילו לא כזה מזמן... אני זוכרת שבהתחלה רייצל לא חשבה שהיא מתכוונת ברצינות לעזוב אז היא לקחה את זה בסבבה כזה. ואז מוניקה אמרה לה בעצבים כזה: מה?! זה בכלל לא עצוב לך?! זהו סופו של עידן!!!" וג'ואי היה שבור לחלוטין מעזיבתו של צ'נדלר. פרק גדול!
חחח...

מיקימק

New member
הי כנפיים

חבל לשמוע שאת צריכה לעזוב, אבל את יודעת לפעמים טבעם של דברים להסתדר מעצמם, ויכול להיות שזה מה שנכון לך עכשיו. אני יכולה להגיד לך שמה שתמיד הקל עליי כשהייתי חייבת לעשות שינוי, זה שתמיד זכרתי שזה יכול להיות זמני ואם לא טוב לי אני תמיד יכולה לשנות דברים חזרה. בכל אופן, חבל לי שלא נמשיך להיות שכנות.....
ואיפה שלא תהיי שיהיה

למעלה